Back to Question Center
0

Hvordan får man relevante backlinks på nemme måder?

1 answers:

Du har måske hørt fra vores tidligere artikler om betydningen af ​​link bygning til website optimering. Backlinks er afgørende for SEO på grund af antallet af forskellige faktorer - de forbedrer hjemmesidenes synlighed på søgeresultatsiden; de hæver hjemmesiden myndighed i øjnene af Google; de skaber en konstant trafikstrøm til et websted og øger domænenavnet. Så hvis du vil oprette en stærk linkprofil for at maksimere din søgemaskine trafik, har du brug for en god backlink-strategi, der virker for dig.


Lad os sige nogle ord om backlinks rolle i optimeringsprocessen. Backlinks er et simpelt begreb - når nogle domæner linker til dig, betragtes dette eksterne link som et backlink. Den kritiske rolle i linkbygning spiller en kvalitet af kildeformularen, hvor der kommer et link. Søgemaskiner vurderer kvaliteten af ​​backlinket ved hjælp af antallet af særlige kriterier, der omfatter en myndighed i domænet, antallet og kvaliteten af ​​eksterne links, der peger på dette domæne, relevansen af ​​indholdet til den linkede webkilde osv.Hvis alle disse kriterier viser et positivt resultat, vil en webkilde opnå en højere rang.

Hvert backlink giver en vis mængde link-juice baseret på sit omdømme, historie og autoritet i en bestemt markedsniche. Derfor er backlinks fra højkvalitets PR 9 eller 10 webkilder mere effektive end lavkvalitets backlinks fra spammy affilierede websteder, som ikke har nogen værdi for brugerne.

Med det hele sagt, hvis du vil rangere på Googles søgeresultatside, skal du erhverve relevante og kvalitetsmæssige backlinks fra high PR websites.

I denne artikel vil vi diskutere flere vanskelige måder, hvorpå man nemt kan få kvalitets backlinks. Håber, at disse teknikker vil hjælpe dig med at rangere dit websted til dine målrettede søgeord. Så lad os se nærmere på disse linkbyggeteknikker. Nemme måder at få backlinks til dit websted

  • Testimonials

Ved at skrive kvalitetsanmeldelser modtager du en mulighed for at berige din backlink-profil med relevante backlinks fra autoritative websteder. Når du køber nogle produkter eller tjenester, der er værd for din kredit, kan du efterlade en testimonial på sælgerens websted. Testimonials vil normalt have et link til dit websted i dem for at bevise at vidnesbyrd er organisk oprettet. Det hjælper dig med at få nemme backlinks til dit websted uden at bruge nogen cent. Hvis de lægger et nofollow-link til dit vidnesbyrd, kan du bede dem om at ændre det på en follow-live link.

  • RSS-mapper

Du kan finde mange RSS-mapper på nettet, som gør det muligt for brugerne at udforske forskellige blogs, fora eller webkilder om forskellige emner. Det er en perfekt mulighed for enhver hjemmeside at få et gratis follow-backlink fra en af ​​disse relevante mapper. Alt du behøver er at sende dit RSS-feed til disse mapper. Du kan gøre enten manuelt eller automatisk. Hvis du gerne vil gøre det automatisk, kan du bruge et program, der hedder Fast RSS Submitter. Dette program hjælper dig med at sende dit domæne automatisk til over 100 RSS-mapper automatisk, hvilket sparer meget tid og indsats Source .

December 22, 2017