Back to Question Center
0

Kan du fortælle mig, hvordan man får EDU backlinks?

1 answers:

Jeg har været i branchen af ​​Search Engine Optimization i omkring fem år allerede. Og jeg forstår vigtigheden af ​​god forståelse for, hvordan man får EDU backlinks. Derfor vil jeg i denne diskussion vise dig en skalerbar strategi for at give ganske betydelige fremskridt til din hjemmeside eller blog. Denne strategi er at væddemål hovedsagelig på stipendier, og faktisk vil lade alle tjene dem så præcise uddannelsesmæssige links uden at betale en krone, i det mindste direkte. Så nedenfor vil jeg vise dig, hvordan du får EDU backlinks med en trinvis vejledning. Jeg har for nylig testet internt for at opbygge mit eget sæt af 15 links til uddannelsesmæssige hjemmesider gennem en periode på cirka to eller tre måneder. Ja, det var lidt tidskrævende opgave, men det vil altid betale sig helt sikkert.

Sådan får du EDU backlinks - Praktisk vejledning

Tier 1: Valg af det rigtige mål

Før vi begynder, at vælge den rigtige målgruppe og relevante niche er lige så vigtig, ikke kun for naturlige backlinks, men til den rigtige forståelse af, hvordan man får EDU backlinks og begynder at bevæge sig på rette spor lige fra begyndelsen. Jeg mener endda i tilfælde af tilsyneladende forståelige mønstre af pædagogisk linkbygning, skal du stadig kende din målgruppe, hvilket burde være yderst relevant for dit websites eller blogs emne. At sætte det på almindeligt engelsk, alt hvad du behøver for at starte, er at identificere publikum af studerende. Mens du skal tjene nogle værdifulde uddannelsesmæssige backlinks, skal du sørge for, at de vil være meget interesserede i dit fremtidige stipendiumsprogram.

Tier 2: Oprettelse af stipendie side

Dernæst skal du arbejde på din stipendie side. Selv om det er ret en simpel opgave at oprette denne type indhold, er der nogle kuglepunkter for dig at være særlig opmærksom. Sørg for, at du har alt på plads til følgende:

  • Virksomhedsbeskrivelse - gør den kort, men alligevel helt komplet, noget som "intern links stipendium. "Næste, link det internt til din hjemmeside, samt andre vigtige afsnit for at forbinde link juice.
  • Støtteberettigelse - du bliver nødt til at gøre alt som personligt skræddersyet til dine målstuderende som muligt. Sørg for at overveje, om de har en fuldtids- eller deltidsplan, specifikke kurser, der er relevante for dit hovedfag, hvilket land (by eller lokalt) de er mere tilbøjelige til at komme fra, osv.
  • Beløbsværdi - selvfølgelig er mængden af ​​stipendium meget afhængig af dit linkbyggingsbudget. Men jeg anbefaler at sætte det på omkring tusind dollars. Ellers kan det heller ikke lykkes at tiltrække velrenommerede uddannelsesinstitutioner og deres studs.
  • Ansøgnings detaljer - alt hvad du behøver her er at forme et klart og forståeligt afsnit. Det går til dit hovedansøgningsskema, der skal bruges af hver kandidat til at indsende til stipendieprogrammet. På den måde skal du sørge for at angive fristen og datoerne for belønningen.


Tier 3: Prospekteringsmuligheder

For mig at se de vigtigste muligheder for pædagogisk link bygning Jeg brugte Excel regneark. På den måde kunne jeg håndtere den nøjagtige overvågning af alle mine opgaver ved hjælp af stipendiums side, forholdsstatus, navn, e-mail-adresse, domæner, bemærkninger osv.Det ville gøre tingene meget lettere!

Tier 4: Gennemførelse af Outreach

Endelig for at få en fuld forståelse for, hvordan man får EDU backlinks, skal du fuldføre opsøgende. Og her skal du handle kreativt og arbejde hårdt for endelig at finde den rigtige kontaktperson. Husk, at alle universiteter og gymnasier fik nogle ansvarlige medarbejdere til at henvende sig til. Så alt hvad du behøver er at lave en solid email skabelon og sende pladser til de mennesker, der håber på et positivt svar. Når det er færdigt, skal du kun sende oplysningerne om dit stipendieprogram eller udfylde en specifik form, der leveres af uddannelsesinstitutionen Source .

December 22, 2017