Back to Question Center
0

Er det sandt, at kontekstuelle backlinks er guldmine?

1 answers:

Kontekstmæssige backlinks er måske det vigtigste element i form af linkopbygning i Search Engine Optimization (SEO). Sagen er, at ikke alle links er skabt lige - blot de store søgemaskiner (som Google selv og Yahoo og Bing) giver mere vægt på bestemte typer backlinks. Blandt de andre vil kontekstuelle backlinks, der findes på hjemmesiden til din primære forretningsside eller blog, altid være de vigtigste links med så stor strøm til SEO-formål.

Hvorfor er de så skattede?

Så du har ret - Kontekstmæssige backlinks er nu anerkendt som de rigtige guldminer. Nogle mennesker kalder selv dem "The Holy Grail of SEO. "Hvorfor er de værdsat så højt? Simpelthen fordi hvis du er blandt dem, der ønsker en hjemmeside eller blogs autoritet til at vokse i popularitet - denne type af links er præcis, hvad du har brug for at nyde så hurtige fremskridt.

Hvad laver kontekstuelle backlinks ved definition?

I betragtning af hele begrebet Hjemmeside Kontekstmæssige Backlinks i skala, lad os prøve at bryde det ord for ord for bedre forståelse. Først og fremmest er en hjemmeside en unik webside, der baner vejen for at gennemse indholdet på hvert websted eller blog. For det andet betyder et indhold til links, at de normalt skal findes inden for sidens indhold - vises i tekstskrifterne organisk, kontekstuelle backlinks giver ingen plads til spammy lister over små sidebjælker fundet over hele verden. Og for det tredje står et backlink i SEO for et eksternt link (ellers indgående link), der er placeret på tredjepartswebstedet eller bloggen og peger på dine egne sider.

Hvordan fungerer de på hjemmesiden?

Med henblik på at øge SEO er kontekstuelle backlinks landet direkte på hjemmesiden de mest effektive elementer, der kører hver websites eller blogs optimeringsproces til online søgning i skala. Sagen er, at alt om deres effektivitet i SEO er ret simpelt - kontekstuelle backlinks er altid over bord til Google, fordi de er naturligt integreret lige i indholdet og ser økologisk ud. Samtidig er selve faktumet af, at sådanne kontekstuelle backlinks er oprettet på websiderne på hjemmesiden eller bloggen, at give dem endnu større vægt. Hvorfor? Simpelthen fordi de landes på hjemmesiden, vil sådanne kontekstuelle backlinks køre dig mere webtrafik - der er kun en hjemmeside, som er en "gateway", der gennemføres af alle brugere, der besøger hjemmesiden eller bloggen for at få adgang til indhold på hver anden side.

Bundlinje

Endelig skal du huske på, at alt om hjemmesidens links kun fungerer for stærke autoritetsområder og websider med høj PR. Jeg mener, at hver kontekstuelle backlink har meget mere vægt, ikke bare siden den er landet direkte på hjemmesiden, men fordi hele hjemmesiden (eller bloggen) også er værdifuld Source . Så, hvad er den kerneværdi, der kræves for at få mest muligt ud af dine kontekstuelle backlinks - en enkelt hjemmeside selv, eller nok hele hjemmesiden taget i målestok? Begge!

December 22, 2017