Back to Question Center
0

Sådan får du en liste over. edu sites for backlinks?

1 answers:

At få links fra højmyndighedswebsteder er det samme som at få dem fra. edu-sites som søgemaskiner tiltrækker disse websteder som anerkendte, værdifulde for brugere og højt autoritative. I de fleste tilfælde er det svært at lave en liste over. edu sites for backlinks, hvis du er lille eller nyligt etableret domæne. Desuden vil det være problematisk at levere, hvis du udvikler din online forretning, ikke i uddannelse eller regeringsindustrien. edy sites læsere med indhold, der kan være interessant for dem.

Når du bygger links, skal du være opmærksom på Domain Authority og Domain Rating. Disse to evalueringsmålinger for websider er ens og tjener til at bestemme, hvor vigtigt et link ville være fra et bestemt websted. Ved at placere dine links på høj myndighed. edu, hjemmesider giver dig mange fordele. Først og fremmest kan du nemt rangere dit indhold igennem. edu websteder, og sandsynligvis vil det få den højere rang inden for en relativt kort periode. Desuden vil du få værdifuld link juice gennem disse eksterne links.

Denne artikel er afsat til link bygningsteknikker, der tjener til at oprette en liste over. edu sites for backlinks. Jeg vil lære dig at bevæge dig op i rækken og få din egen domæne myndighed højere.

Få backlinks fra høj PR. edu websites

Hvis du vil have mere relevante indgående links, skal du først forbedre dit eget websted (korrigere kodefejl, etablere et godt sammenkædesystem, optimere metadata og skabe værdifulde indhold).

Den mest værdifulde og ønskelige for link bygning muligheder web kilder omfatter Wikipedia,. gov og. edu domæner. Disse websteder har en anden form for vægt med Google. Disse webkilder har stor værdi for brugere, og enhver backlink, som er placeret på deres sider, kan også være pålidelige.

Lad os diskutere mere detaljerede måder at opnå. edu og. gov backlink:

  • Blog kommentar

Som regel. edu og. gov hjemmesider har blogs hvor posten varierede forskningsbaseret og uddannelsesmæssigt indhold. Du kan ignorere denne link byggemulighed. Derfor kan du, hvis du følger din linkbyggestrategi og begynder med slutningen i tankerne, noget af det indhold, du har tænkt dig at bygge på, måske allerede har. gov eller. edu sites peger på det. Gennemførelse af denne link bygningsteknik, vil du være i stand til at få kontekstuelle indgående links i dit indhold.

  • Giv stipendier i din niche

Det er rimeligt at yde stipendier til forskellige uddannelsesinstitutioner, især for dem, der i det mindste på en eller anden måde vedrører din branche. For eksempel, hvis du forhandler medicinsk udstyr, kan du samarbejde med medicinske universiteter, der giver deres studerende rabat, giveaways eller stipendier. Det vil hjælpe dig med at give tilbage til din niche og få relevant link juice fra højt PR. edu web kilder. Desuden kan du få eleverne til at sende arbejde til dig, som du igen kan bruge som indhold. Og hvis du finder en god forfatter, kan du regelmæssigt ansætte ham som indholdskritiker for din virksomhed Source .

December 22, 2017