Back to Question Center
0

Er det muligt at købe GOV backlinks?

1 answers:

Når det kommer til de mest kraftfulde backlinks fra de offentlige hjemmesider og blogsider, her er en ting du bør forstå først og fremmest. Sagen er, at du faktisk ikke kan købe GOV backlinks, du kan kun tjene dem. Derfor vil jeg nedenfor vise dig processen med at tjene disse værdifulde backlinks på flere brugsvidenlige måder, jeg har testet for nylig på min egen hjemmeside - феликс мебель евро мебель. Og det ville være en absolut tidskrævende opgave, jeg må indrømme. Men du vil stadig nyde deres magtfulde autoritetsfaktor, ikke? Så her er hvordan du kan købe GOV backlinks - investerer bare din tid og kræfter i et af følgende: kommentere regering blogs, skrive om en offentlig institution eller nogle beslægtede organer, interviewe et agentur eller fællesskab medlem, opbygge en ressource side, samt dristig smigrende at få den fortjente backlinks til gengæld. Så lad os gennemgå alle tilfælde, der kan tillade, at du køber GOV backlinks - betaler med dit arbejde for det.

Kommentering af offentlige blogs

Forladelse af kommentarer om prikken GOV blogs er blandt de mest almindelige måder at tjene statslige backlinks. Som om at kommentere andre steder på internettet, er opgaven ikke så simpel som den kan synes ved første øjekast. Sagen er, at løveandelen af ​​beslægtede websteder ikke er tilladt for at kommentere, eller i det mindste er meget sandsynlige at tilbyde kun ikke-follow backlinks. Så, du bliver nødt til at bruge meget tid på at finde de rigtige kandidater til at få kommentarer links. Det ville være den mest udfordrende opgave her.

Skriv om institutionen eller beslægtet organ

Vær mere opmærksom på dit websted eller din blog - skriv en god artikel om regeringsinstitutionen eller dens beslægtede organ. Du kan lige så godt skrive om en politiker - interviewe et agenturmedlem, eller en stor samfundsinflytende er også en brugsviden måde at få nogle backlinks på. For eksempel vil oprettelse af en nicheartikel eller diskussion i energisektoren være en velformuleret beslutning for dem, der bygger energieffektive huse, maskiner eller involveret i enhver anden allieret og yderst relevant industri eller niche. De, der beskæftiger sig med f.eks. Kemi eller apotek, kan finde et perfekt match med miljøbeskyttelsesorganer eller sundhedsorganisationer, der ejes af regeringerne.

Intervieworganet eller EF-medlemmet

Ligesom den foregående metode er interviewet en politiker eller nogle nært beslægtede indflydelsesmedlemmer også en god chance for at tjene backlinks fra statslige websteder. Alt du behøver her er at underrette den interviewede person og få alt afgjort på forhånd - inden du begyndte at arbejde på den værdifulde artikel og endelig få et link tilbage til din hjemmeside eller blog. Tip: Overvej at vælge en nyligt foreslået lov, der forventes at påvirke dit eget online-projekt eller forretning i det hele.

Building Resource Page

Afhængigt af nicheen kan det være en rigtig smart løsning at opbygge en ressourceside.I nogle tilfælde, for eksempel med lokal virksomhed, overveje at oprette ressource sider for at give praktisk information om lokal lovgivning eller officielle bestemmelser, som ville være nyttige for lokale brugere. Overvej også at blive noteret på nogle allerede eksisterende ressource sider, der normalt ejes af mange offentlige hjemmesider.

Bold Flattering

Flattery er trods alt altid en garanteret og dokumenteret måde at købe GOV backlinks fra de offentlige institutioner. Alt du behøver er at finde de rigtige smertepunkter af højeste betydning - og bare udtale med dit indhold præcis, hvad de vil høre. Selvfølgelig skal du have den egentlige følelse selvfølgelig - og fremme dit indhold så vedholdende som du kan.

December 22, 2017