Back to Question Center
0

Hvorfor skal du oprette højkvalitets PR-backlinks til dit websted?

1 answers:

Den mest afgørende faktor i søgemaskine optimering er utvivlsomt link bygning. Søgemaskiner bruger backlinks som website ranking determinants. De mere højkvalitets backlinks peger på dit websted, jo flere chancer for at rangere højere på SERP får du. Dofollow backlinks gør det nemmere for Google at bestemme en myndighed på websiden og dens rang. Derfor forbedrer du din positionsposition på søgeresultatsiden og tiltrækker mere målrettet trafik. du er nødt til at lægge vægt på høj PR hjemmeside backlinks.

Denne korte artikel er designet til at vise dig, hvordan du får høj kvalitet PR backlinks til dit websted. Men først, lad mig forklare dig, hvad er de follow-backlinks. Dofollow backlinks og deres rolle i trafikgenerering

Dofollow backlinks er de eksterne links fra forskellige hjemmesider, der peger på din webkilde. Disse links er også kendt som indgående eller eksterne links. Disse links tillader at sende en link juice fra en kilde til en anden. Når Google-bots gennemsøger dit websted, henviser de ikke kun til onsite-informationen, men også til offsite-signaler som eksterne links. Hvis disse links er follow-up, så søger bots vil tælle en link juice kommer fra dem. PR-backlinks af høj kvalitet vil have en signifikant effekt på måden søgemaskinerne ser på dit websted.

Det er derfor, når du vil oprette dine links, er det smart at koncentrere dine linkbyggeriindsatser på kilder, der giver dig mulighed for at opbygge do-follow links. Som følge heraf vil disse høje kvalitet, autoritative links forbedre din sideplacering og øge dit varemærke autoritet.

Hvilke måder kan man få af høj kvalitet pr backlinks?

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan få follow-links til din blog. Men vi skal kun fokusere på høje PR backlinks. At få dem er ikke så meget lettere som du tror. Så lad os diskutere mere detaljeret hvordan og hvor du kan få follow-backlinks.

  • Forums backlinks

For at erhverve kvalitetsmæssige og organiske backlinks, skal du deltage i forumdiskussioner. Du skal være en aktiv bruger af relevans til dine nichefora og efterlade nyttige, vittige og rimelige kommentarer under hvert nyt diskussions tema. Men prøv ikke altid at være den første i en diskussion for ikke at se mistænkelig for admin. Forums er et godt sted at fremme din virksomhed, skabe nye kontakter og øge dit brand omdømme. Først skal du kommentere mindst otte emner uden at tilføje dine backlinks, og først derefter begynde at opbygge en økologisk forfremmelse. Du bør dog ikke være vedholdende og uhøflig.

  • Blogger anmeldelser

Du kan markedsføre din virksomhed ved at nå ud til andre niche-relaterede bloggere og lade dem gennemgå dine produkter eller tjenester. Så først og fremmest skal du finde de rigtige blogs for at oprette relevante links, der giver dig målrettet trafik. Placer kun relevante produkter til bloggere. Ellers risikerer du at udvikle negativt indtryk af dit mærke. Find derefter en måde at kontakte bloggerne på. Som regel placerer de deres kontaktoplysninger i overskriften på deres blog. Du kan skrive en email eller kontakte ham eller hende via LinkedIn. Hvis du får et positivt svar, er det tid til at pitche dine produkter. Du skal vælge de bedste produkter, du skal oprette det korrekte indtryk af dit mærke Source .

December 22, 2017