Back to Question Center
0

Hvor kan man få backlinks fra infographics?

1 answers:

I dag bliver infografer stadig mere og mere populære. Faktisk anslås disse iøjnefaldende billeder, der bærer nyttige oplysninger, til at være 30 gange større sandsynlighed for at blive "fordøjet" af læseren, snarere end hverdagens almindelige tekstskrifter. Derfor giver spørgsmålet - hvor man kan få backlinks fra infographics - perfekt mening. Ja, det er rigtigt, infographics kan levere gode resultater til online-forretning. Alt du behøver for at se mere overbevisende er at skabe en rimelig kombination af værdifulde data og visuelt indhold - både visuelt tiltalende og levere interessant og spændende information om det rigtige emne til den rigtige målgruppe. Hvad mere er - at have et sæt gode og overbevisende infographics gør dit indhold indbydende til at gå viral. På den måde har gode infographics et ret fint HQ-backlink-genereringspotentiale, samtidig med at dit website forbedres eller bloggens fremskridt i SEO i målestok. Så hvor skal man få backlinks fra infographics? Før jeg viser dig en liste over udvalgte kilder til det, lad os starte med nogle grundlæggende definitioner. Hvad er de ideelle infographics? Her er de tre hovedelementer, der gør hver god en - fantastisk design, forfremmelse og outreach og velforskningsstatistik.

  1. Designet er tilsyneladende det første, der kræves af alle infografiske at begynde at arbejde. Alt du behøver for at gå viral med infographics, har dem visuelt tiltalende og berørt af et professionelt design.
  1. Fremme og outreach er lige så vigtige for infographics som et fantastisk design og deres faktiske værdi leveret af velundersøgte statistikker. I betragtning af at en infografisk ikke fremmes den rigtige måde (dvs.e. , med en ordentlig medieforfremmelse og for eksempel opsøgende via e-mail) vil resten af ​​indsatsen være næsten ubrugelig, for sikker.
  1. Godt undersøgt statistik betyder, at alle gode infografiske data skal indeholde nogle værdifulde data, som f.eks. Interessant statistik, sjældne fakta om et givet emne, fint visualiseret indsigt eller noget som overbevisende regneark eller diagrammer.

Og her er hvor du kan få backlinks fra infographics - nedenfor er en liste over fire mest anbefalede online rammer til at hjælpe dig med at designe din første:

  • Piktochart er let -til-brug værktøj til at skabe HQ infographics for høj kvalitet backlinks. Gør din hver infographic let viral med lethed. Alt du behøver er at investere noget tid i at skabe en overbevisende infographic, der ville sige "velkommen" til deling. Den gratis plan på Piktochart giver et kort sæt anstændige designløsninger, derfor hvis du er villig og klar til at arbejde mere med kvalitetsinfographics - kan du overveje at få betalt abonnement derude.
  • Canva er en anden god kilde, der kan hjælpe dig med at bruge gratis infografiske designskabeloner. Og de er gode! Drage fordel af professionelt indstillede infographics til at generere endnu flere backlinks, leads, shares og følger.

  • Venngage Infographics er det nemmeste infographic maker værktøj du kan forestille dig. Få et godt design ved at vælge blandt mere end fem hundrede professionelt indstillede designløsninger - kun i flere klik.
  • Fiverr er den sidste fremhævede mulighed for dem, der ser hvor de skal få backlinks fra infographics. Fiverr vil blive din bedste løsning, hvis du ønsker at få dit infographic design outsourcet - startende fra 5 bucks til en højkvalitets infographic lavet specielt til din hjemmeside eller blog Source .
December 22, 2017