Back to Question Center
0

Er backlink indexer værktøjer stadig værd at bruge nu?

1 answers:

Lurer du stadig på, om backlink indexerværktøjer er værd at bruge nu, eller ej? Det enkle svar er - ja, det er de. Og der er mange grunde til at bekræfte, at - at køre en ordentlig indeksering skal være et MUST for hver hjemmeside. I hvert fald fordi de generelt er klassificeret til White-Hat SEO, er de rent faktisk billige. Så lad os se det - backlink indexer-tjenester bevarede den oprindelige styrke i 2017 og forventes af løveandelen af ​​SEO-eksperter for at holde deres relevans inden for en overskuelig fremtid - reinigungsfirma kloten. Derfor vil jeg få et kort overblik over de mest fornuftige forslag til lokale virksomheds citater, pressemeddelelser, syndikationsnetværk og begrebet "negativ SEO", der opfordrer til, at den nuværende backlink indexer virker for endnu mere.

backlink indexer

Lokale forretningsmeddelelser

Først og fremmest bør lokale forretningsmæssige citater aldrig overses, især hvad angår de fleste regionale online-projekter eller små virksomheder. Bare fordi selv fuldt legitime og høje autoritet backlinks sandsynligvis ikke kommer ind på Google med kort varsel. Hvorfor? Problemet er, at løveandelen af ​​relaterede indholdsbeskrivelser ofte bruges i indlæg gentagne gange. Og hvorfor skal du ikke tage en rimelig fordel over dine tætte konkurrenter og tage føringen? Så backlink indexer værktøjer er værd at bruge i hvert fald fordi dit websted har brug for flere citater indekseret, uden at have nogen af ​​dem ubemærket af søgemaskinerne.

Pressemeddelelser

Sagen er, at næsten alle udgående link fra pressemeddelelser er enten citat eller faktisk noindex. Hvorfor? Simpelthen fordi de store søgemaskiner som Google selv ved, at nogen kan betale for en stigende kæde af pressemeddelelser. Som et resultat kan du nemt få hundredvis af backlinks fra pressemeddelelser på højt autoriserede medier eller nyhedswebsteder. Ikke desto mindre er kun en eller to af dem sandsynligvis hentet i Googles liste over SERP'erne. Og her er din løsning - de gennemsnitlige resultater for de indekserede backlinks kan være meget bedre, når de gøres med backlink indexer værktøjer som Instant Links Indexer, samt Backlinks Indexer. Jeg har prøvet dem begge, så det er kun op til dig at bestemme hvilken man skal vælge.

Syndikationsnetværk

Desværre kan det tage for meget tid for Google og de andre søgemaskiner at registrere eventuelle backlinks, der for nylig er oprettet, selv med de førende netværk, som f.eks. Tumblr, Blogger osv.Derfor tror jeg, at backlink indexer-tjenester er ret praktiske. De egentlige markedsførings fordele for at få disse ressourcer indekseret bør trods alt være dine største interesser, ikke?

check backlinks

"Negativ SEO"

Det er en meget almindelig situation, når en konkurrent blot skraber hele hjemmesiden, der ejes af hans mere succesfulde modstander. Jeg mener, at man nemt kan bruge dine unikke skrifter til at offentliggøre dem som et klonet sideindhold andetsteds med en højere PageRank eller domæne myndighed. På den måde kan det forekomme, at dit websted kun har plagieret hele sidens indhold, snarere end at være den faktisk beskadigede part. Derfor er det bedre, at du altid har alle dine sider indekseret hurtigere end de skruppelløse gutter, der optræder som copycats, bare for at stjæle en del af dit hårde arbejde. I sidste ende bør en potentiel indvirkning fra "negativ SEO" være den sidste helt overbevisende ting at sige det endnu en gang - passe på at håndtere et ordentligt sæt backlink indexer er indsatsen stadig et MUST for hver hjemmeside.

December 22, 2017