Back to Question Center
0

Hvilke typer af backlink-kode og struktur er bedst for SEO?

1 answers:

Før vi fortsætter med at gennemgå standard backlink kode og struktur, der almindeligvis anvendes til SEO formål, lad mig begynde med nogle grundlæggende definitioner. Enkelt sagt, hvert backlink (ellers indgående weblink) er født, når en hjemmeside har en URL, der fører vejen til den anden tredjepartskilde andetsteds på internettet - ved at henvise til eller tilføje den URL. Og hele sæt indgående links oprettet til hjemmesiden gør sin linkprofil. På den måde bruger de store søgemaskiner som Google og Bing det til at bestemme den reelle værdi, popularitet og betydning af hver hjemmeside eller blog på skalaen. I betragtning af at ikke alle af dem er skabt lige, vil bare gyde backlinks tilfældigt af hensyn til deres maksimale tæller aldrig gøre - designer companies names. Når det kommer til organisk link bygning til SEO formål, er ting, at kun link kvalitet betyder, snarere end deres mængde.


Som jeg allerede har sagt, er ikke alle dem født lige. Derfor skal vi, inden noget andet, gøre forskel på følgende to hovedtyper af weblinks. Faktisk er de kendetegnet ved HTML-særegenheder i backlink-kode, samt standardpåvirkningen på hver hjemmeside ud fra SEO-synsvinklen.

  • DoFollow-backlinks bruges ikke kun til at forbinde to separate websider og "trække" dem sammen, men at overføre og omfordele kvalitetsmålinger på begge sider. I almindelighed betragtes backlinks med DoFollow ofte blandt de mest afgørende elementer, når det kommer til at tildele søgerrangeringspositioner. Denne type weblinks bruges til at give en standardevaluering til PA (side myndighed), DA (domæne myndighed), PR (PageRank) og resten af ​​statistikker som bruger tillid. Sådanne weblinks med en DoFollow-attribut i deres backlink-kode er oftest indsat i nyhedsbreve samt blog- eller artikelindlæg.Nogle gange findes de i forumindlæg og kommentarafsnit.
  • NoFollow backlinks er designet til at forbinde to separate websider, i. e. , hovedsagelig udelukkende til navigationsformål. Det betyder, at en NoFollow-backlink-kodeattribut ikke tillader side- eller domæneautoritetsoverførsel (a. k. -en. link juice). Husk på, at denne tilsyneladende utilstrækkelige forskel giver meget mere mening med hensyn til gennemsøgning og indeksering, samt vigtig evaluering af metrics.

Backlink Kode Struktur i SEO

Hvad laver en grundlæggende struktur af backlinks i SEO? Faktisk består hver indgående link af følgende kerneelementer: Hypertext Reference Tag, Anchor Tag Text, Link Reference og Closing Tag.

  • Hver backlink er født med
  • Næste kommer linkteksttekst, som starter med backlink anker tag o fortæller søgemaskinens web link er ved at følge, det er også klikbart og har en særlig farveindikation for at forblive fra resten af ​​tekstindholdet på siden.
  • Hvert hyperlink slutter med lukke tag, som bare fortæller søgemaskinerne om lukningen af ​​hele hyperlinketiketten.
December 22, 2017