Back to Question Center
0

Hvordan får man relevante backlinks fra TOP PR sites i Google?

1 answers:

Backlinks er meget vigtige for hver webkilde, uanset om det er en lokal forretningsside eller en stor detailvirksomhed. Du kan få eksterne links gennem kommentarer på andre niche-relaterede websteder eller bruge blogpost eller indsendelse af artikler til sociale bookmarking og sociale netværkstjenester. Der er primære måder at generere links på. Der er dog mange andre mere professionelle måder at opbygge links på internettet.

top pr sites for backlinks

Hvorfor skal du bruge TOP PR sites til backlinks?

For at få høj PageRank og øge dit site ranking, skal du bygge dine links på TOP PR hjemmesider. Hvert websted ejer vil gerne have hente links fra høj PR web kilder, derfor vil du sandsynligvis have problemer med at få adgang til disse websteder. Desuden tillader disse slags hjemmesider kun nofollow-links på deres sider. Nofollow links vil ikke bringe nogen link juice til dit websted, uanset om de er placeret på de autoritative eller spammy hjemmesider. Det er derfor, hvad du har brug for, er follow-links, der kan øge dit site ranking og bidrage til din søgemaskine optimering indsats.

Der er dog mange TOP PR hjemmesider, hvor follow-backlinks er tilgængelige. Lad os diskutere nogle af disse webkilder. Google+

Google+ er førende sociale medier netværk, der er placeret øverst på PageRank med næsten det højeste mærke

. På denne platform kan du bygge både nofollow og follow-backlinks.

Først og fremmest skal du logge ind på din Google+ konto og bekræfte den. Sørg for, at du har en postkasse i Gmail. Gå derefter til din profilside og klik på "Om" sektionen. Herefter ruller du ned til "Links" og klikker på "Rediger". Du kan tilføje dine links i dette afsnit, og de bliver automatisk efterfølgende.

  • YouTube

Denne medieplatform er trendy i vores dage. Hver dag åbner millioner af mennesker det til undervisnings- og underholdningsformål. Derfor er det ret rimeligt at bruge denne PR9 web kilde til din fordel. Her kan du også bygge både dofollow og nofollow links.

Da YouTube er en medieplatform med den begrænsede mængde tekstinformation, kan du tilføje dine blog- eller hjemmeside-backlinks i afsnittet "Om" eller "Beskrivelse". Disse links betragtes som nofollow, så tag ikke direkte link juice til dit websted. Men hvis du lægger dit link til sektionen "Associated Website", så har du alle chancer for at få kvalitet til at følge backlinks.

top sites for backlinks

Da der er mange videobloggere, der regelmæssigt sender deres videoer på YouTube, kan du etablere forretningsforbindelser med dem. Alt du behøver er at finde en blogger, der skaber videoer eller temaet relateret til din og beder ham om samarbejde. Mest sandsynligt vil du få et positivt svar, da de fleste bloggere søger økonomisk støtte.

For at få follow-backlinks på YouTube, skal du bekræfte din konto ved hjælp af linket og indsende dit websted til Google Webmasters. Derefter skal du logge ind på din YouTube-konto og vælge en funktion "Kanalindstilling" og endelig klikke på "Se yderligere funktioner. "Under den avancerede sektion vil du kunne tilføje dit websted til" tilhørende hjemmeside "sektion Source .

December 22, 2017