Back to Question Center
0

Hvordan får jeg høje PR GOV backlinks?

1 answers:

Modtagelse af high Pagerank dot GOV backlinks kan hæve din websteds placering betydeligt. Bemærk dog, at få dem er en absolut udfordrende og tidskrævende opgave. Og selvfølgelig argumenterer nogle mennesker stadig for, at Google faktisk ikke behandler disse prikker EDU eller dot GOV backlinks noget anderledes - developing mobile phone application. Ikke desto mindre tror løverens andel eller virkelige fordele i SEO ellers. Hvorfor? Okay, lad os forestille os, at Google ikke genkender dem bedre end de andre kendte domæner (f.eks. g. , punkt COM, punkt NET eller punkt ORG). Anyway, en høj autoritet faktor af GOV backlinks skal give dem en ekstra vægt og magt, hovedsagelig fra synspunktet for Search Engine Optimization.

gov backlinks

Så i modsætning til, at der ikke har været nogen officiel definition givet af Google, bør den øverste betydning af dot GOV backlinks aldrig overses. Faktisk er de anerkendt af de fleste af SEO-proffene som en hellig gral af kraftfuld linkbygning, da de almindeligvis kommer fra de mest pålidelige og kun veletablerede websteder.

Real SEO Value

Så hvad med den faktiske SEO værdi af prikken GOV backlinks? Nå, der er ingen supermagter med dem. Men dette nok mærkelige forslag er stadig i et vist omfang rigtigt. Og selvfølgelig kan enhver hjemmeside eller blog komme forbi uden at inkludere dem backlinks til deres profil, og stadig rank ganske godt på Google. Jeg mener, at hvis du er heldig nok til at tjene nogle ekstra prikkede GOV backlinks, vil din hjemmeside eller blog have en absolut værdig fordel for at blive ude af konkurrencen takket være din stærkere myndighed. Så i betragtning af deres værdi for SEO her kommer et dilemma - det er meget svært at komme i forbindelse med domæneudvidelser og online kilder, der ejes af regeringerne selv eller nogen beslægtede officielle fonde. Sagen er, at de aldrig vil linke til nogen bare uden grund, eller uden nogen begrundet sag.

Kom i gang

Som jeg allerede har sagt, tjener statslige backlinks en arbejdskrævende og tidskrævende opgave. Men det er stadig en værdig ting, da det altid betaler sig ganske godt - helt sikkert bedre end nogen anden backlinks, selv fra de bedste Pagerank-websteder eller dominerende domæner. Så før du begynder, sørg for at du har fået alt på plads. Jeg mener, at din eksisterende hjemmeside eller blogside indhold skal være rent informativ, relevant for hovedemnet og være at levere en stor værdi til virkelige mennesker. Desuden bør dine websider være godt gjort med hensyn til on-site SEO for at være helt tiltalende for de politiske fonde og deres officielle websteder.

Først og fremmest skal du sørge for, at den nuværende backlinkprofil for dit website allerede bærer nogle høje PR, PA og DA links. På den måde vil du være mere gunstig for at få de meget mere dyrebare. Gør det så glem det ikke, at det bliver en god industri, at det altid er godt for dig - selv bortset fra vores opgave - at udnytte din faste autoritet og faglige kompetence, der er nødvendig for at tiltrække prik-GOV-backlinks, muligvis fra de mest autoritative og troværdige kilder på nettet.

gov backlink linkbuilding

Leder efter de rigtige websites

Når du er sikker på at alt sammen med dit websted eller din blog er på plads, er det på tide at finde de rigtige offentlige websteder med. Sagen er, at der er meget flere sådanne domæneudvidelser, snarere end de faktiske tal for de relative fundamenter og officielle organisationer. Det betyder, at langt ikke alle online kilder med dot-GOV-domæner har noget at gøre med de virkelige regeringer. Så på udkig efter de rigtige websteder skal du have dobbelt kontrol af deres legitimitet. Hvordan kan vi finde de virkelige agenturer og resten af ​​de bedste relevante kilder? Jeg anbefaler at søge med "site:. gov "avancerede modifikatorer, så du vil kunne indstille et mere præcist fokus.

Kommentering Top relaterede blogs / Websites

Ja, efterlade en kommentar til offentlige blogs og hjemmesider er en af ​​de bedste måder at tjene de dyrebare dot GOV backlinks. Selvfølgelig, i modsætning til at kommentere andre steder for at få backlinks til gengæld, ville det være en meget mere udfordrende opgave. Men det er stadig den mest anvendte metode til at fuldføre opgaven, så jeg anbefaler at prøve det før noget andet.

Så, sagen er, at løveandelen af ​​regeringens hjemmesider eller blogs ikke har plads til en direkte kommentar. Skulle de have denne mulighed alligevel, er deres kommentare muligheder sandsynligvis at komme med NoFollow. Det betyder at du bliver nødt til at betale lidt tid og kræfter for at få det rigtige websted eller blogsider, der ikke er NoFollow. På trods af det faktum, at dine faktiske chancer for at få en høj PR dot GOV backlinks kan være ret slanke, så er en kommentar et skød værd. Bare sørg for, at din kommentar er relevant og værdifuld nok og kommer uden spam.

For bedre chancer for at finde de steder, der tillader DoFollow kommentarer, anbefaler jeg at bruge "site:. gov inurl: blog. "Ud over at bare prøve at få prikken GOV backlinks fra kommentarer, kan du også bruge nogle andre funktioner. Ikke desto mindre skal du have et rigtig godt og overbevisende indhold. Så lad os få et kort overblik nedenfor. Prøv at skrive om et af følgende:

  • Statsagentur - skriv en kvalitetsartikel, markedsfør den godt, og giv kun besked til agenturet. For at illustrere det, lad os forestille os, at du driver et firma, der beskæftiger sig med vedvarende energi, eller for eksempel er du en energieffektiv hjemmefirma. På den måde er alt hvad du behøver her at skabe en relateret blog-post diskussion eller en komplet artikel dedikeret til Office of Renewable Energy and Energy Efficiency. Pro tip: Målretning på et globalt publikum er en fantastisk måde at komme i kontakt med udenlandske statslige organer.
  • Politiker - ligesom i den tidligere metode til at skrive en artikel om regeringsorganet, er du fri til at lave et overblik eller skrive om en berømt politiker eller en person, der beskæftiger sig med eventuelle relaterede juridiske forhold, der påvirker din virksomhed. Forsøg ikke din tid og kræfter på at skrive om udsigterne til nogle nyligt foreslåede love, for eksempel, som er relevant for dit hovedbranchefag eller top relaterede områder af kommerciel drift. Bare lav en stor overbevisende artikel og knyt den til den foreslående politiker eller den ansvarlige for det. Dernæst informere de interesserede myndigheder om din nye publikation.
  • Agenturinterview - vælg et relevant emne og interview et etableret medlem af et lokalt agentur. Ofte vil du blive enige om at få interviewet, selvfølgelig, da du har fået den rigtige emne diskussion. På den måde vil du være i stand til at lave en publikation på din hjemmeside eller blog med et link, der peger på det offentlige agentur. Bemærk, at i nogle tilfælde enten den interviewede person selv eller de offentlige myndigheder kan lige så godt dele interviewet alene. Skulle det ske, vil du være mere tilbøjelig til at nyde nogle ekstra prikker GOV backlinks, udover din første.
  • Foretag en ny kontakt - forsøger at lande en ekstra kontakt eller etablere et nyt regeringspartnerskab kan også blive en lige så god måde at få flere prikker GOV backlinks med den højeste sidestyring muligt. Det er selvfølgelig ikke altid håndterbart - fordi alt her vil være stærkt afhængig af din hovedwebsite eller blogs niche. Ikke desto mindre vil det til tider blive en temmelig rimelig mulighed for at lande en ekstra regeringskontakt. Under alle omstændigheder er det stadig værd at lave en pressemeddelelse med et backlink til agenturet. På den måde skal du huske på at skabe et partnerskab med et statsligt organ er også en meget fordelagtig ting. Ideelt set kan dette føre til, at deres officielle sider ofte linker til din primære forretningsside eller en støttende blog.
  • Deltag i Outreach - du kan lige så godt arbejde med at oprette en ressource side med flere muligheder, eller prøv at blive noteret på nogle ressource sider til lokal forretning. Du kan etablere dig selv, for eksempel at gøre velgørenhedsdonationer til at blive noteret på en dedikeret ressource med et værdifuldt link, der peger på din egen hjemmeside eller blog.
  • Smigteri - smigrende et regeringswebsted tjener næsten altid disse dyrebare backlinks. Bare lær mere om de mest alvorlige smertepunkter i et statsligt organ og simpelthen lave et indlæg for at fortælle præcis, hvad de gerne vil høre. Selvfølgelig kan det ikke være en garanteret måde at tjene nogle ekstra prikker GOV backlinks, men hvis du føler dig den rigtige måde selvfølgelig, fungerer denne ordning perfekt godt.

backlinks for seo

Afsluttende kontrol

Når alt kommer til alt, skal du sørge for, at din nye prik GOV backlinks ikke er skadelige. Jeg mener, at det ville være mistænkt for Google, når din hjemmeside eller blogs linkprofil pludselig bliver forbedret med for mange regeringskoblinger. Så jeg anbefaler at have en dobbeltcheck på hvert nyligt modtaget backlink ved hjælp af gratis online værktøjer til linkbygning og forskning. Blandt de andre fandt jeg Open Site Explorer, Semalt Analyzer og Screaming Frog som mere nyttigt til at køre en komplet analyse af min blogs backlink profil. Fortsæt med at arbejde vedvarende og held og lykke!

December 22, 2017