Back to Question Center
0

Sådan ses backlinks vækst i Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics er et af de bedste professionelle analyseværktøjer, der giver webmastere alle nødvendige data vedrørende webstedsmålinger og position på SERP. Det giver mulighed for at spore en succes med søgemaskineoptimeringskampagner og nå tilsvarende konklusioner fra de opnåede oplysninger. En anden indlysende fordel ved denne Google Analytics-software er en evne til at spore en hjemmeside-backlinks. I GA kaldes eksterne links henvisninger. Derfor er det, hvad du skal se efter i dine analytiske rapporter.

how to see backlinks

Denne artikel er afsat til oplysningerne om, hvordan du kan se backlinks i Google Analytics, og hvordan du differentierer dem efter kvalitet og kilde. Så her går vi.

Skridt til at se og kontrollere backlinks i Google Analytics-rapporter

 • Vælg den rigtige Google-profil
dit samarbejde med GA skal du sikre dig, at du bruger den korrekte konto, profil og visninger, da du måske har flere profiler her og mange forskellige projekter, der kan forårsage en reel rod. Det websted, du arbejder i øjeblikket med, placeres øverst til højre på siden. Du skal klikke på den og vælge den rigtige.

 • Købsrapporter

Backlinks trafik her er kategoriseret ved købsdata. Følgende trin hjælper dig med at navigere din backlink-rapport korrekt:

 1. Klik på "Acquisition" i menuen til venstre for at kontrollere alle indberetningsrapporter;
 2. Vælg "All Traffic" dropdown;
 3. Klik på "Henvisninger" -knappen.
 • Henvisningsrapport giver dig backlinks data

Henvisningstrafikkilderne findes i Google Analytics-sektionen, der hedder " Henvisningsrapport. "Her vil du se alle nødvendige data om dine backlinks og de kilder, hvor de placeres.

 • Praktiske teknikker til kontrol af backlinks i GA

Der er nogle avancerede kvalitetsteknikker, du kan implementere læsning af dine backlinkrapporter i GA.

For at indsnævre din backlinks forskning og få mere præcise oplysninger, implementere målgruppesegmentering. Denne Google Analytics-teknik hjælper dig med at nedbryde forskellige besøgende typer, der kommer til dit websted via backlinks.

For at segmentere dine backlinks, følg disse trin:

 1. Klik på knappen "Tilføj segmenter";
 2. Brug søgefeltet;
 3. Klik derefter på "Apply" knappen for at bekræfte;
 4. Derefter vil du observere en procentdel af nye segmentmålgrupper og sammenlignende data.
 5. For at kontrollere dine backlinkkilder kan du bruge "Primære dimensioner "Funktion i GA. Standard primære dimension er en kilde. I denne fane kan du observere tilbagekoblingsdomænerne. For at observere backlink siden, skal du bare klikke på et af domænerne. Ved at gøre det vil du kunne se henvisningsvejene for dine eksterne links.

  Når du har kontrolleret alle indkommende backlinkkilder, kan du også se på hvilke destinationssider du får referencer. Du kan gøre det ved at følge disse trin:

  1. Klik på "Landing Page";
  2. Så observerede refererede landingssider;
  3. Tjek dine købs-, adfærds- og konverteringsdata; (du kan tjekke disse data trending opad) Source .
December 22, 2017