Back to Question Center
0

Kan jeg få høje PR backlinks fra link sælgende virksomheder?

1 answers:

I dag ser det ud til at være skræmmende for mange SEO'er og professionelle webudviklere, når det kommer til en temmelig fælles diskussion om kvalitets backlinks og søg optimering. Hvorfor? Fordi for ofte er opgaven at få høje PR backlinks uden at skade websitet eller blog en helt udfordrende opgave. Mest almindeligt er det vigtigste mål for SEO at øge CTR-hastigheden, øge trafikken, samt hæve konverteringer af hjemmesiden. Og hvis du ønsker at få høje PR-backlinks fra link-sælgerfirmaer - der er mange af disse fyre, der skubber deres "tjenester" på tværs af internettet - her er bare nogle kolde fakta om betalt link bygning. Sagen er, at Google kan lejlighedsvis opdage eventuelle mistænkelige aktiviteter, der opstår på din hjemmeside eller blog (i. e. massiv gyde af betalt backlinks af lav kvalitet ved hjælp af skjulte ankre, spammy indhold og andre midler eller vanskelige ordninger af badass Black Hat og Gray-Hat SEO). I betragtning af det værste tilfælde, når du får høje PR backlinks fra for skrupelløse udbydere (jeg. e. , lavkvalitetsmapper, automatiserede forumabonnementer, link gårde og linkhjul - a. k. -en. link udvekslinger) - alt kan lige så godt ende med ødelæggelse. Jeg mener, at dit websted kan forbydes fra online søgning én gang for altid. Så i betragtning af en så alvorlig risiko nedenfor kommer alt, hvad du bør vide om betalte backlinks, de vigtigste typer af strafferettelser og hvordan man undgår dem bedst, i hvert fald de hyppigst forekommende.

Først og fremmest, lad os se det i øjnene - nogle rangordninger kan kun forkæle en del af din webtrafik, og resten af de pålægges normalt på hele webstedet. I betragtning af de mest almindelige overtrædelser med køb eller salg af backlinks er der tre forskellige typer af strafferettelser - delvis matchning, site-wide straf og fuldstændig eliminering.

  • Delvis match - står for en manuel straffe, der kører hjemmesiden eller bloggen under søgeresultaterne. Det sker ofte, når Google opdager en mærkelig aktivitet af absolut spammy nature, der ofte er relateret til manipulation med for mange søgeord og keyphrases - bare for at pumpe mere trafik og uden at levere nogen reel værdi med sideindhold.

  • Site-Wide Penalty - det ville være en meget alvorlig indvirkning med ret alvorlige konsekvenser. Med en potentiel evne til at skære op til halvdelen af ​​din webtrafik, anvendes denne type rangordning normalt, når det kommer til at bruge Grey-Hat backlinks, for eksempel med skjulte forankringer, rent irrelevant eller endda ikke fuldt lovligt junk indhold som apotek, utroskab eller gambling. Hvis du beskæftiger dig med en lavkvalitets link sælger lovende at få høje PR backlinks til dit websted - næsten på ingen tid - er det tid til at blive foruroliget. Da du sandsynligvis vil rejse et rødt flag med Google og søge straffe.
  • Komplet eliminering - taler for sig selv. Jeg mener, at det går nemt at gøre ting endnu værre for at udnytte backlinkshandel. Jeg mener det mest uheldige forløb, når din hjemmeside eller blog bliver mistanke om et voldsomt misbrug med de uetiske linkbyggetrick eller handelsordninger - og bliver simpelthen udelukket fra søgeindekset. Ofte er et sådant ulykkeligt resultat truende både over lavkvalitetsforbindelser, der sælger "virksomheder", og deres desperate "klienter" Source .

December 22, 2017