Back to Question Center
0

Skal jeg starte linkopbygning med mapper til at indsende hjemmeside til backlinks før noget andet?

1 answers:

I dag er de vigtigste faktorer for off-page Search Engine Optimization blevet meget mere sofistikerede end nogen anden måde på on-page SEO. Faktisk er kvalitetskoblingsbygning (herunder de nødvendige handlinger for at indsende hjemmeside til backlinks) relateret til netop off-side SEO, der er en vigtig del af det komplette puslespil om søgemaskinens placeringer på skalaen. Det betyder, at hver hjemmeside eller blog skal have en stærk backlink-profil, der bidrager til den overordnede vækst i form af opbygning af en høj myndighed samt det endelige mål at dominere Googles SERP'er. Selvfølgelig har løveandelen af ​​linkbyggestrategier normalt brug for meget tid, og nogle gange kan det endda kræve lidt pengeinvesteringer. Ikke desto mindre har en stærk linkprofil et værdigt gør alligevel, som altid vil lønne sig, især ud fra perspektivet af en langsigtet udsigt.

Hurtige gevinster til din linkbygning

Som jeg allerede har sagt, bør opbygning af en kvalitetslinkprofil være blandt dine højeste prioriteter. Selvfølgelig, hvis du har besluttet at indsende hjemmeside til backlinks eller endda allerede har alt derude på plads - godt for dig! Men det ville ikke være nok til at nyde en god kickstart for dit websteds backlink-profil. Har du forsøgt både branchespecifikke og lokale virksomhedsmapper at indsende hjemmeside til backlinks? Og hvis du stadig tøver med hvilke tilgange at prøve først - her er de. Nedenfor kommer jeg til at liste top link bygning taktik, der hurtigt kan levere dig nogle målbare resultater i SEO.

Local Business Directories

Det er ikke nødvendigt at sige, at ved hjælp af lokale mapper til at indsende hjemmeside til backlinks er det nok den bedste måde at starte opbygning af backlinks. Hvis du arbejder med disse grundlæggende oplysninger fra den tidligste efter-opstartstid på dit websted eller din blog, er du allerede på rette vej. Tøv ikke med at betale nogen tid og kræfter for at sikre, at du er opført på alle de store lokale mapper. Medtag alle nødvendige oplysninger, f.eks. Din virksomheds placering, arbejdstid, kontaktoplysninger mv. På denne måde får du ikke kun et værdifuldt tilbagekobling, men forbedrer din online synlighed for lokale søgere, såvel som din samlede forretningsydelse i målestok.

Industrispecifikke mapper

Lad os se det - disse typer af virksomhedsmapper kan virke ubehagelige, især hvis de sammenlignes med generelle virksomhedsfortegnelser. Ikke desto mindre bør branchespecifikke mapper aldrig overses, da de stadig er en fantastisk måde at styrke dit linkbyggepotentiale, når din hjemmeside eller blog går live. Bemærk dog, at indsendelse til disse mapper ville tage lidt mere tid, men vær ikke bange. Mest almindeligt vil sådanne lister have brug for at afslutte en registreringsprocedure, før du endelig sender hjemmesiden til backlinks - men dine forventede fordele er værd at bruge alle de indsatser, der er brugt derude, for sikker.

Bundlinje

Søg efter linkbyggingsmuligheder med webkataloger. Husk at du skal have alle dine forretningsoplysninger godt konsoliderede og fuldt matchende med alle forretningsdata, der er nævnt andetsteds på Web. Ellers kan du stå over for visse problemer fra siden af ​​de store søgemaskiner, samt en ordentlig indekseringsprocedure. Endelig arbejder du vedvarende og sørg for at få en dobbeltsjekke, at du på det rigtige og helt relevante sted, før du gennemfører hver indsendelsesprocedure for at få de fortjente backlinks til gengæld Source .

December 22, 2017