Back to Question Center
0

Hvordan køber du kvalitetsbacklinks og ser min hjemmeside på toppen af ​​Googles søgning?

1 answers:

Det siger sig selv, at opbygning af en kvalitets backlink-profil er den rigtige måde at drive dit website på toppen af ​​Googles SERPs. Hvorfor? Bare fordi organiske backlinks allerede er velkendte for at være blandt de stærkeste faktorer (tredje vigtigste signal, at være mere præcise), som Google anser for at tildele en stigeposition i listen over søgeresultaterne. Desuden skal de, som allerede ved, hvordan man køber kvalitets backlinks, aldrig tøve med at investere tid og kræfter ved at tjene organiske backlinks med et højt PR eller opbygge dem manuelt. Det ville altid betale sig, jeg er sikker.

how to buy quality backlinks

Hvad mere - de stærkeste uddannelsesmæssige eller statslige backlinks (jeg. e. , der kommer fra prikken EDU og dot GOV online kilder med højeste tillid og autoritet) er endnu mere magtfulde. De kan betydeligt forbedre online synlighed for sandsynligvis enhver virksomhedswebsted eller blogs - giver deres varemærker en robust eksponering ved søgning og giver en bredere offentlig bevidsthed på samme tid. Og her kommer kun en kold kendsgerning, nemlig at de fyre stadig spekulerer på, hvordan man køber kvalitet backlinks fra de uddannelsesmæssige eller offentlige hjemmesider. Lad os se det i øjnene - at få betalte links er kun umuligt der. Jeg mener, at du nogle gange ikke behøver at vide, hvordan man køber kvalitet backlinks overhovedet - simpelthen fordi de kun kan tjene. Hvordan? Mest almindeligt vil de have brug for dit hårde arbejde med at skrive et værdifuldt indhold, for endelig at modtage det ønskede og værdifulde backlink til gengæld.

Kommer tilbage til punktet, lad os prøve at finde ud af det - hvordan man køber kvalitets backlinks sikkert. Sagen er, at der ikke er nogen universelle retningslinjer eller tips med et garanteret resultat. Jeg mener, at du ikke kan få en klar og præcis handlingsplan for at få betalt backlinks sikkert og rimeligt (dvs.e. , links, der rent faktisk kan fungere for dine fremskridt på samme tid uden at hæve et rødt flag med Google). Faktisk er ansøgning om betalte links intet andet end en skyggefuld ordning med Gray-Hat eller endda Black-Hat SEO. Og selvfølgelig forventes de fleste af tilbagekoblede links normalt at se tilsyneladende naturlige for alle - både levende søgere og gennemsøgning af robotter.

buy quality backlinks

Selvom jeg stadig tror, ​​at du hellere ville undgå at narre med søgemaskinerne - medmindre du vil tjene en hurtig rangering straf. I hvert fald, hvis du stadig føler dig modig nok til at prøve at få nogle betalte backlinks til enhver pris, skal du overveje følgende punktpunkter, i det mindste ikke at blive fanget eller bedraget på én gang:

  • Aldrig beskæftige sig med online kilder eller de venner, der åbenlyst angiver, at de har betalt backlinks til salg.
  • Sørg for, at dine potentielle kandidater har overbevisende domæner og websideindhold, der er relevante for din niche eller business topi.
  • Få en dobbelt check på domæneautoritet, sideautoritet og PageRank-scoringer for at få maksimal trafik og tillid fra et bredere publikum.
  • Ideelt set bør du indgå en aftale med andre bloggere i din niche. Da du er klar til at tilbyde dem et værdifuldt indhold, vil det tage lidt tid. Ellers opkræver de et rimeligt gebyr. Det handler kun om forretninger, ikke?
  • Backlink-hjul (udvekslinger), PBN'er (ellers private blognetværk) samt billige tjenester, der tilbyder lavkvalitets sæt backlinks i løs vægt, eller at irriterende e-mails udelukkende driver deres placeringer på høje PR-kilder - undgå sådanne "udbydere" for enhver pris. Simpelthen fordi de allerede har opfordret til en rangordning straf (eller endda permanent forbud mod søgning). Før eller senere kommer Google for dem alle - både skrupelløse "udbydere" selv og deres uheldige "kunder" også Source .
December 22, 2017