Back to Question Center
0

Kan du vise mig top 10 backlink sites for at få betalt links sikkert?

1 answers:

Ja, jeg kan vise dig top 10 backlink sites for at købe kvalitets links med færre chancer for at rejse et rødt flag med Google. Faktisk er økologisk proces med naturlig link bygning mere end vigtig. Jeg mener, at de eksperter, webmastere og professionelle SEO'er for nylig har bekræftet, at hver websites placeringer ofte drives med on-site optimering kun med omkring 10%. Samtidig er resten af ​​fremskridt inden for onlinevirksomhed afhængig af weblinkets hovedlinkprofil, hvad angår backlinks både hvad angår kvalitet og deres mængde. Bare husk det - simpelthen, hver indgående link på dit websted eller blog giver faktisk en anden positiv "stemme", som Google selv anser, såvel som resten af ​​de store søgemaskiner, når det kommer til at tildele den rigtige position i positionen i liste over SERP'erne.

Bemærk, at backlinks repræsenterer sig selv som en mere end effektiv og gavnlig måde at forbedre dit websites nuværende positioner på kort tid. Men før vi viser dig top 10 backlink sites, der er værd at bruge din tid og indsats, lad os se det - købe links korrekt og til det rigtige formål ville det være okay. Selvom det hele kan godt vise sig at være en mere skadelig, snarere end at opnå en indsats. Derfor foreslår jeg at bruge dem med en særlig pleje og foretage en dobbelttjek for hvert link til dit websted eller din blog, før den går live. Og det er ikke nødvendigt at sige at få betalt links enten i bulk eller fra linkhjul (i. e. , online platforme og websteder til linkudveksling i målestok samt eventuelle andre billige linkgenereringstjenester, der almindeligvis anvendes til gydning af tonsvis af tilbagekoblinger af lav kvalitet, udover næsten på en selvdrevet måde). Så husk at du skal investere nok tid på at køre en ordentlig forskning, før du får et andet betalt link - selv fra de top 10 backlink sites. Når alt kommer til alt, er det nok den farligste og mest risikable virksomhed nogensinde at haste ud for at købe links andre steder på internettet.

Top 10 Backlink Sites Værd at betale for Links

 1. Links Management - er det første sted jeg anbefaler dig at besøge. Bare fordi jeg brugte deres tjenester til at bygge backlinks til min niche hjemmeside og fandt næsten alt let, pålideligt og sikkert. Links Management underholder ikke budgivning, så du kan altid købe gode PageRank backlinks til et rimeligt gebyr. Desuden starter bundprisen her med kun en dollar.
 1. Post Links - Den anden kilde fundet på min liste over top 10 backlink sites for at skabe en sikker aftale. Blandt de stærkeste sider af denne platform kan du let med det betale en øjeblikkelig $ 49 gebyr. Post Links viste sig at være en pålidelig måde at straks komme i kontakt med de rigtige udgivere. Og der er mange annoncører der søger gode tilbud på at købe høj kvalitet backlinks. Bemærk, at hvis din hjemmeside eller blog er god nok, kan du lige så godt fungere som udgiver. Når du har fået et frisk, kvalitetsmæssigt og målrettet indhold, er alt du behøver kun at indsende dit websted. På den måde bliver du involveret i at opbygge ægte backlinks for de rigtige kunder at tjene penge. Det handler trods alt om forretninger, er det ikke?

 1. Backlinks dot COM - det er det tredje mest populære sted at overveje at købe backlinks med. Det meget specielle ved denne ressource er, at det kan tilbyde dig en ret bred liste over tilbud, der findes både i stærke PR-websteder med den højeste domæne myndighed, og en stor mængde af de andre tredjepartswebsites eller blogs, der er værd at betale for HQ-backlinks som godt. Hvad mere er - Backlinks dot COM er et godt og brugervenligt sted at få fat i nogle ekstra værdifulde links og hæve din nuværende placering også. Udover at være kendt blandt de mest kendte betalte linkudbydere for sandsynligvis enhver nichewebsite, kan du nok nyde den nemmeste købsprocedure blandt top 10 backlink-websteder - følg fri til at foretage en vellykket betaling med et kreditkort eller bare bruge din personlige PayPal-konto.
 1. Black Hat Links - er Black Hat-værktøjet, der kan give dig næsten ethvert link, du har brug for - med høj PR, Web 2. 0 tilgængelig, stærk domæne alder og autoritet, samt mange forskellige sociale signaler og endnu mere. Som du måske allerede gætter på, er Black Hat Links en risikofuld udbyder, der sælger backlinks i store pakker til de hårdeste daredevils, i stedet for at tilbyde blot et enkelt eller et par betalte links til mere omhyggelige webmastere og online virksomhedsejere. Blandt de andre unikke funktioner kan dette værktøj give dig noget om hundrede backlinks eller to - leverer helt målbare resultater til lethed og gør dem alle observerbare lige indenfor en time eller deromkring. Nederste linje - prøv kun dette værktøj, hvis du er dygtig i SEO, og føl dig modig nok til at tage den faktiske risiko for brugen af ​​Black-Hat SEO og de andre ikke fuldt "lovlige" tricks og handlingsordninger.

 1. Hoth - er et andet godt redskab til at bygge backlinks manuelt. Selvfølgelig er The Hoth langt ikke i sidste ende den bedste løsning, der findes i listen over top 10 backlink sites. Men det er yderst nyttigt for kvalitetslænshåndtering, samt at komme i gang med Googles indeksering. Prøv denne software og forbedre din websteds ydeevne i målestok. Bemærk dog, at før du går videre, skal du sørge for at have alt på plads. Jeg anbefaler på det kraftigste at holde dig væk fra eventuelle massive købsforanstaltninger, i det mindste dobbeltklik på hvert link, før det går live. Sagen er så meget som for risikabelt automatiseret linkbygget software, kan dette manuelle værktøj også vise sig at være lige så skadeligt for dit websted eller blog. For at forhindre dette uheldige resultat anbefaler jeg at handle så forsigtigt som muligt, især ved starten. Endnu en gang - rushing ud til gyde så mange tilsyneladende gode PR backlinks som muligt er en bestemt ikke at gøre ting. Men hvad skal man gøre bedst? Sagen er, at alt hvad du behøver her er bare for at undgå at handle dristigt, medmindre du vil se mistænkelig ud fra de store søgemaskiner. Ingen ønsker at blive straffet af Google, ikke? Så fortsæt med at arbejde vedvarende for kun gradvis bevægelse - når du har bemærket, at en del af dine vigtigste søgeord får en særlig god fremgang, der bevæger sig øverst på SERP'erne, kan du endelig accelerere og begynde at købe flere og flere links - gradvist i retning mod dit endelige ranking mål og vedvarende overvåge din nuværende situation med backlink analyseværktøjer.
 1. Fiverr - et andet kendt værktøj, der leverer linkbyggetjenester i et fuldt automatiseret systemplan. Husk, at Fiverr som et andet linkgenererende værktøj kan være et farligt sted - så pas på! Bare overdriv ikke med mængden, når du tilføjer de nye betalte links, og foretag en dobbelt check for at håndtere kun erfarne og de mest tillidfulde mennesker derude.

 1. Up Work - er det ultimativt sikreste sted fundet blandt listen over top backlink sites. Men sikkerhed vil altid koste dig lidt ekstra penge, ikke? Jeg mener, at Up Work primært beskæftiger sig med et dygtigt freelance-fællesskab. Ja, deres prislapper kan nogle gange være uanstændigt stødende, men tjenesten er stadig blandt de mest rimelige til at indgå en aftale med betalte backlinks. Når du gør det, vil du altid vide mindst hvad du betaler for.
 1. Personer per time - er det næstbedste navn i freelanceverdenen. Blandt de bedste funktioner kan dette freelancing samfund tilbyde høje PR backlinks med Do Follow til alle villige til at betale for dem. I betragtning af de forventede resultater fra alle de top 10 backlink sites (i. e. , det egentlige boost i placeringspositionerne for et enkelt websted eller en blog), gør People Per Hour jobbet i sidste ende bedre end nogen andre på nettet. Hvorfor? Bare fordi dette freelancing samfund er dygtig nok til at give de mest kraftfulde backlinks nogensinde, må jeg indrømme. Der er tusindvis af rigtige smarte freelancere der crowding derude for at give dig de ultimative høje PR backlinks med Do Følgende kommer fra mange forskellige kilder med en meget høj autoritet og PageRank, såsom HuffPost, IBM, The Next Web og mange andre navne af verdens kæmpere kendte af de fleste af os.

 1. Køb højkvalitets backlinks dot COM - er kendt for at være det mest passende sted at se dit website eller blogklatring øverst på Googles SERP'er - som en raket. Deres top-notch team af SEO og webmastere, der spiller over 15 år i branchen, kan tilbyde en virkelig imponerende rangering med Do Follow backlinks solgt i bulk.
 1. Backlinks Rocket - er ikke kun blandt top 10 backlink sites, men SEO udbyder af den internationale skala. Tilbyder dig en rimelig mangfoldighed af betalte pakker, der starter fra $ 59 til omkring hundrede dollars, kan Backlinks Rocket hjælpe dig med de sjældneste tilbud - der tilbyder dot EDU backlinks til salg. Nogle mennesker tror at have en enkelt pædagogisk forbindelse er langt bedre end 100 normale.
 1. Link Wheel Pro - er den ekstra udvalgte mulighed, som ikke kunne passe på min liste over top 10 backlink sites. Selvfølgelig er dette sted potentielt farligt, da det foreslår at få massive mængder af backlinks baseret hovedsageligt på linkudvekslinger og nogle andre ikke fuldt pålidelige tilbud. Anyway, som tilbyder de mest værdifulde uddannelsesmæssige og endda statslige backlinks, ser Link Wheel Pro ud til at være attraktivt at gamble, ikke? Et stort spil betyder trods alt at tage store risici. Ikke desto mindre er det stadig kun for dig at beslutte Source .
December 22, 2017