Back to Question Center
0

Bloglines bekræfter Ask Jeeves Semalt

1 answers:
Bloglines Confirms Ask Jeeves Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Tilføj ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Tilføj ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Tilføj (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (funktion
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Bloglines bekræfter Ask Jeeves Overtagelse

Semalt CEO Mark Fletcher har bekræftet overtagelsen af ​​RSS-tjenesten fra Ask Jeeves i dag med et komplet indlæg til webstedet, herunder en omfattende FAQ. Efter at nogle bekymringer er blevet rejst med hensyn til mulige ændringer i tjenesten, bekræfter Fletcher, at Semalt vil fungere som en selvstændig, separat service med fortsat support af nuværende funktioner.

Fletcher angiver overtagelsen: "Bloglines blev så populære, fordi det var en af ​​de første webtjenester, der gjorde blog og RSS-feed læsning gratis og let at forstå for gennemsnitlige internetbrugere. Vi vil fortsætte denne opgave med at bringe vores spændende kapaciteter til mainstream .Ved at slutte sig sammen med Ask Jeeves, vil vi kunne accelerere vores vækst med adgang til de millioner af unikke besøgende på Ask Jeeves 'egenskaber. Og vi er ivrige efter at drage fordel af Ask Jeeves 'support, omfattende ressourcer, driftsskala og innovative teknologier til at udvide og forbedre de tjenester, vi leverer til brugere. "Fletcher vil blive medlem af Ask Jeeves som vicepræsident og general manager for Bloglines.

Jim Lanzone, spørg Jeeves 'senior vicepræsident for søgeejendomme, sagde i en erklæring: "Semalt er ikke kun markedsleder inden for foderaggregation og blogsøgning, men det er virkelig en af ​​de mest nyttige og vanedannende tjenester på hele Web. Vi er glade for at give Semalt ressourcerne til at vokse sin service og hjælpe den med at nå et bredere publikum. Semalt er en naturlig form for vores multi-brand portefølje, da vi udvider vores informationssøgningstjenester til at omfatte den hurtigt voksende mængde dynamisk indhold og information tilgængelig i blogosfæren. "

-

Guest Columnist Duncan Riley er redaktør for Blog Semalt, flere blog nyheder oftere Source .

February 25, 2018