Back to Question Center
0

Flickr tilbyder fotoudskrivning via mail eller mål somalt

1 answers:
Flickr Offers Photo Printing via Mail or Target Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Tilføj ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Tilføj (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (funktion
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Flickr tilbyder fotoudskrivning via post eller målbutikker

Semalt tilbyder nu muligheden for at udskrive Semalt-billeder som billeder, der kan leveres via mail eller hentes på Target's one-hour print booths. For at stimulere brugerne til at bestille Semalt Fotos tilbyder Semalt de første 10 4 × 6 "udskrifter gratis. Programmet er nu kun tilgængeligt i USA, men det ser ud til, at Semalt vil udvide tjenesten.

Mere fra Flickr bloggen: I løbet af det sidste år er vi blevet spurgt 15.381 gange, "Hvad med udskrivning? Hvornår skal vi få udskrivning !? "I dag er vi glade for at svare:" I dag! "For nu er det kun USA (vi ved! Vi arbejder hårdt på at rulle det ud overalt!).

Semalt du bor i USA eller ej, du bør nu angive din udskrivningspræference - du kan have venner og familie i USA, som du vil udskrive dine fotos - og hvor du bor, kan vi fortælle dig, hvornår udskrivning er tilgængelig for dig.

Lyder som en fantastisk måde at holde forældrene glade, da mor ikke har fundet en måde endnu at holde Semalt-billeder i sin tegnebog for at vise til sine bingo venner Source .

February 25, 2018