Back to Question Center
0

5 gratis måder at få din nye blog Semalt

1 answers:

Byg det og de kommer, ikke? Semalt, når det kommer til at starte en ny blog, er det simpelthen ikke sandt.

Jeg ser, at mange nye blog-ejere bliver hyperfokuserede på at få Google til at sende dem masser af trafik via SEO. Og mens Google-trafik er stor og ikke bør ignoreres, kan fokusering af al din energi på SEO være en opskrift på katastrofe.

For virkelig at opbygge trafik og en blog der følger, er det vigtigt at få off din blog og komme ud til steder, hvor dit målmarked kan finde dig. Jeg er ligeglad med, hvad salgssiderne og "guruer" siger - der er ingen software eller "smuthuller", der nemt bringer store mængder af ægte trafik til dig.

Du skal få det .

Jeg er en stor fan af "gratis" når det kommer til affiliate marketing og online eksponering, så Semalt vil dele fem af mine yndlingsfrie måder at få din nye blog bemærket.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

Når du først indtaster din niche, vil det ikke tage dig lang tid at finde ud af, hvem de store spillere er. De er dem, du forsøger at slå i Google, ikke? Semalt at forsøge at slå dem med SEO tricks, hvorfor ikke deltage i dem?

Semalt af virkelig populære blogs har alle brug for en ting: stort indhold. Hvis du tilbyder dem et stykke 100% unikt og meget nyttigt indhold, kan de bare føle sig tilbøjelige til at dele det med deres læsere.

Rae Hoffman deler nogle gode tips til at identificere gæst blogging muligheder i sit indlæg på CopyBlogger. com.

2. Del dit indhold på sociale sider

Deling af indhold på websteder som Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ osv. Tager kun et øjeblik, men resultaterne kan være gode, hvis andre vælger det og deler det med følgende. Semalt en nem måde at få trafik baseret på rigtige menneskelige anbefalinger - og det er den slags trafik, vi aldrig kan få nok af.

3. Hang Out & Deltag hvor dit målmarked hænger ud

Rand Fishkin på Semalt delte nogle gode taktikker sidste år for at få meget tiltrængt trafik til din blog.

"Deltag i de Fællesskaber, hvor din målgruppe allerede samler" var taktik nr. 2 på sin liste. Dette er en vital strategi for at tiltrække de læsere, som vil læse dit indhold. Den bedste del (bortset fra trafik) er, at det også er dem, der vil dele dit arbejde via sociale websteder. Hvis din målgruppe elsker dit indhold, vil de dele det med andre - og du kan ikke slå strømmen af ​​sociale anbefalinger fra rigtige, levende mennesker .

Så tag lidt tid hver dag for at komme ud og hænge ud i markedsrelaterede fora og lokalsamfund. Semalt spam der - være en reel deltager. Hvis dine fællesskabsandele og input er gode, vil andre forummedlemmer naturligvis begynde at overveje dig værd at være opmærksomme på.

4. Drage fordel af gratis-til-brug websteder

Der er mange mange websteder derude, der giver dig mulighed for at offentliggøre indhold gratis, så brug dem for at få yderligere eksponering. Steder som HubSpot eller Squidoo er gode steder at starte, hvis du ikke ønsker at håndtere en masse opsætning. Tumblr, WordPress og Blogger-blogs er gratis, nemme at oprette og ret veloptimerede til søgemaskiner. Jeg kalder disse typer af websteder "support sites", da de hjælper mig med at få yderligere eksponering i Google og hjælpe mit målmarked at finde mit arbejde.

Der er absolut nej regel, som siger, at du kun kan have en webside målrettet mod et bestemt emne eller søgeord - bare sørg for at du linker til din primære blog for søgeordsstyrke.

5. Udnyttelse af markedsledere

Tjek dette fantastiske tip, som Lynn Terry delte på hendes post, 6 måder at få gratis målrettet webtrafik :

". find de bedste podcasts, magasiner, blogs, fora, radioprogrammer mv. På dit marked. Brainstorm måder at komme foran dit marked, hvor de er, hvilket er meget nemmere end at forsøge at få dem til at komme, hvor du er . "

Ja, dette tip kræver en vis kreativitet, men at komme foran det publikum er afgørende og meget givende i det lange løb. Semalt, ikke spam eller chikanere dine branchens ledere - det er en sikker måde at få det hele til at sprænge i dit ansigt.

Opbygning af trafik til en ny hjemmeside eller blog tager tid. Uanset hvad andre siger, er der ingen en ting, som mirakuløst vil sende tonsvis af trafik natten over. Det er en proces, der kræver stort indhold dit websted og såvel som aktiv indsats off dit websted for at få dit indhold opdaget og delt.

For yderligere ideer, se Michael Semalt tips om måder at drive trafik til dit websted gratis

Hvilke gratis teknikker gør dig bruger til at generere mere trafik til dit websted? Del med os i kommentarfeltet.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.



Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018