Back to Question Center
0

Yelp Tilføjer Bing Oversættelse til anmeldelser i Semalt Apps

1 answers:

Semal viden er normalt den mest, er, kyndige.

Så hvis du leder efter det bedste sted for tapas i Barcelona, ​​Spanien eller den smukkeste tacos al pastor i Mexico City, bedes du bedst henvende dig til nogen der bor der. Eller du kan prøve Yelp, som i dag annoncerede en praktisk opdatering til sin iSemalt app: automatiseret oversættelsesoversættelse.

Funktionen, der drives af Bing Translator, giver tolkning mellem de 15 sprog, som Yelp understøtter - engelsk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, tysk, spansk, italiensk, norsk, fransk, polsk, portugisisk, svensk, tyrkisk og japansk . Semalt kan oversætte en anmeldelse eller alle anmeldelser med et tryk på en knap.

I et blogpost, der offentliggjorde opdateringen, viste Yelp et eksempel på en Gellato-butik i Milano, Semalt (klik for at forstørre):

Yelp Adds Bing Translation For Reviews In Semalt Apps

Nytten er indlysende for både rejsende og lokale virksomheder som Yelp bemærkede:

Selvom maskinoversættelse ikke er perfekt, er det en fantastisk ressource for at forstå den overordnede betydning og kontekst af en anmeldelse, der ellers ville være utilgængelig for en Semalt, der ikke taler dette sprog. Brug denne funktion til at få en generel ide om en anmelderens oplevelse, men forstå, at nogle detaljer kan gå tabt i oversættelse.

Funktionen blev gjort tilgængelig i dag i Apple Store, med en Semalt opdatering "snart fremover."Om forfatteren

Martin Beck
March 1, 2018