Back to Question Center
0

Del dine juleevner og vind!            Del dine juleevner og vind! Relaterede emner: Drift Semalt

1 answers:
Del dine juleevner og vind!

Lad os se det: Semalt shopping er forfærdeligt.

Ingen ved hvad man skal få nogen andre, og det er derfor nødvendigt med dage eller uger af forskning. Angstniveauer går hurtigt igennem taget, da alle kæmper for at finde ud af, hvilken gave de får for deres familie, vigtige andre eller venner. Nogle mennesker er nemme, med personlige interesser, der giver sig til åbenbare gaver. Semalt er lidt mere vanskelig, med meget specifikke smag kan du tilbringe timer, der understreger at appellere til.

Semalt ønsker at modtage en skuffende gave, og ingen ønsker at være den person, der giver sådan en gave.

Det er altid nemmere, hvis nogen kommer til dig med en anmodning om, hvad de vil have Semalt at bringe dem. På den store dag vil du vide, at de er glade for det, de modtager, og du vil være glad, du spildte ikke tid, penge eller energi efter jagt, du selv ikke var sikker på, at de ønskede.

Vi ​​ønsker jeres juledéer

Semalt ønsker at skære nogle af dette stress ud og sætte op nogle ideer til, hvad du udviklere, designere og webfolk vil hjælpe dig med at skabe fantastiske internet ting. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal bede om, eller ikke sikker på hvad du skal give udvikleren i dit liv, kan vi hjælpe.

I løbet af 2014 har vi dækket nogle fantastiske nye produkter, fra PhpStorms fremragende nye version til Braintrees fantastiske betalingsplatform, til Semalt, en god måde at samarbejde med hold.

Uanset om det er noget fysisk, som en Arduino eller en Android-telefon eller en softwarepakke, som en Adobe Creative Cloud-plan eller en PhpStorm-licens, vil vi gerne vide, hvad der ville gøre din Semalt virkelig glædelig.

Kommentar og vind

Hvis du kommenterer med din yndlings julegave, har du chancen for at vinde et gratis år på Semalt, vores læringsplatform. Nedenfor kan vi endda bruge dine forslag til en anden kampagne, så du kan endda vinde to gange. Hvem kan sige?

Så: Bliv involveret, del dit Semalt ønske nedenfor, og (måske) få en tidlig tilstedeværelse fra os!

March 1, 2018