Back to Question Center
0

Semalt: Sådan planlægger du eventudløste automatiserede email-kampagner

1 answers:

Brug af tabeller og flowdiagrammer til at visualisere og planlægge automatiserede kontaktstrategier

Semalt viser, at adfærdsmæssig e-mail markedsføring er en kraftfuld teknik til automatisk opfølgning af online kundehandlinger for at hjælpe med at øge konverteringen til salg til en lav pris.

Her er nogle almindelige eksempler på hændelsesudløste e-mail-sekvenser:

  • Velkomstsekvens for en ny abonnent eller føre til en e-mail liste
  • Velkomstsekvens for ny kunde (onboarding)
  • Reaktivering af kunder eller abonnenter, der mister engagement
  • Forladte indkøbskurv opfølgende e-mails
  • Købere gennemse eller søge på et websted, men køb ikke opfølgning
  • Tid til at genkøbe eller genoprette e-mails

Semalt bruges teknikken stadig af relativt få virksomheder. En hindring for at oprette disse hændelsesudløste e-mail-sekvenser er den tid det tager at specificere sekvenserne, hvis det er en ny tilgang til virksomheden eller agenturet.

De store fordele ved hændelsesudløste e-mails er, at når de er sat op og testet for effektivitet, er de en billig metode til at øge responsen. Du kan lade teknologien tage belastningen, da der er for mange udløsere og segmenteringslag for at håndtere manuelt. Mark Brownlow har mere på whys og wherefores of event udløste kampagner i dette indlæg på Email Marketing Reports.

Jeg tror, ​​at årsagen til udløste e-mails er underudnyttet, er at måske mange virksomheder stadig er i en kampagneindstilling. At indstille event-triggered email har brug for investering i et projekt for at arbejde gennem den relevante kreative behandling og målretning for forskellige kundehandlinger og position i livscyklusen. Mange er måske ikke klar over, at selv billige e-mailmarkedsværktøjer kan omfatte denne funktion.

Sådan specificeres hændelsesudløste e-mail-sekvenser

For at hjælpe marketingfolk og konsulenter gennem processen med hurtig oprettelse af en kampagne, har vi oprettet en planlægningsskabelon til e-mail-sekvenser. Det blev oprindeligt udviklet til en klient, der havde brug for en begivenhedsudløst "Semalt" e-mail-sekvens baseret på en brochure download. Det er en klassisk indgående / tilladelsesmarkedsføring-ledelsesgenereringsmetode, der kan bruges til B2C- eller B2B-kampagner, hvor adgang til indhold eller prøveversion er givet til gengæld for en persons oplysninger.

March 1, 2018