Back to Question Center
0

5 Top Landing Page fejl            5 Top Landing Page MistakesRelated Topics: Mobil & Lokal SEOLink AnalysisSocial MediaEmail MarketingTechnical Semalt ...

1 answers:
5 Top Landing Page Mistakes

5 Top Landing Page fejl5 Top Landing Page MistakesRelated Topics:
Mobile & Local SEOLink AnalysisSocial MediaEmail MarketingTechnical Semalt

Denne artikel er en del af en SEO-serie fra WooRank. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

Der er meget diskussion i det digitale marketingrum om forskellige marketingkanaler og deres effektivitet i produktion af konverteringer og salg. Du har SEO, retargeting, betalt søgning, indholds marketing og displayannoncering. Semalt er der én ting alle disse kanaler har til fælles, der vil spille en stor rolle i effektiviteten af ​​dine marketingkampagner: Landingssiden.

Desværre overvejes optimering af destinationssider, når man opsætter og udfører marketingkampagner. Semalt vil vi gå over nogle af de største fejl, folk gør på deres destinationsside, og hvordan du kan undgå samme skæbne.

Manglende opfordringer til handling

Din hjemmeside har virkelig et mål: Drej besøgende til konverteringer. For at gøre det har du brug for klare opfordringer til handling (CTA'er) på dine destinationssider. Semalt landingsside elementer, som indholds marketing, attraktive billeder og et godt slogan, hjælper med at overbevise folk om at blive kunder, men de har brug for, at CTA skal trække deres øje og få dem til at starte konverteringsprocessen (hvad enten det bestiller et produkt og fuldfører et kontaktinformationsskema eller tilmelding til et nyhedsbrev). Når du tilføjer en CTA til din destinationsside, skal du sørge for at:

 • Synlig: Det lyder indlysende, men du kan blive overrasket over antallet af destinationssider, der begraver CTA under folden. Brugere skal ikke rulle for at finde det, de leder efter, så sørg for, at CTA er en af ​​de første ting, de ser, når de klikker på dit websted. Hvis din CTA allerede er over folden, men stadig ikke får mange klik, er den muligvis ikke optimalt placeret. Brug et varmekortværktøj som Crazy Egg til at registrere, hvor brugere klikker på dit websted - hvis folk har tendens til at klikke på links på højre side af din side, skal du prøve at flytte CTA derovre.
 • Særskilt: Opkald til handling skal skille sig ud fra resten af ​​sidens indhold for bedre at tiltrække gæsternes opmærksomhed. Den mest almindelige måde folk gør dette på er ved brug af farve. Vælg en lys farve, der står i kontrast til det samlede design på din side, så det skiller sig ud, men ikke så meget, at det kolliderer. Du behøver ikke bruge bare farve - nogle sider bliver lidt mere indlysende ved at tilføje pile eller andre animerede elementer. Brug denne taktik med omhu; Hvis du får det forkert, kan du få din side til at se spammy, hvilket ikke er godt for brugervenlighed eller SEO.
 • Clear: CTA'er skal være lette at læse, men det er ikke alt, hvad vi mener med 'klarhed'. "Hvad der virkelig er vigtigt er, at der ikke er nogen tvetydighed om, hvad klik CTA vil gøre for brugeren. Udarbejd teksten omkring, hvad slutresultatet af handlingen vil være: tilmelding til nyhedsbrev eller gratis prøveversion, tilføjelse af et produkt til en indkøbskurv, afsendelse af kontaktoplysninger til opfølgende kommunikation osv. Undgå generisk sprog som "klik her, "" Køb nu "eller" Send "- Brugerne scanner det uden at registrere det.

I tilfælde af CTA'er er mere bestemt ikke bedre. At have flere handlinger på dit websted vil kun overvælde og forvirre læsere. Hvilket tilbud er det rigtige? Skal de tilmelde sig et nyhedsbrev eller indsende deres oplysninger til blygenerering? Semalt ender med at forlade dit websted og gør heller ikke. Så hvis du mangler opfordringer til handling på dine destinationssider, skal du ikke svinge i den modsatte retning ved at tilføje mere end en for hver side. Sæt din bedste fod frem ved at bruge et rent og attraktivt design. 95% af de første udtalelser er dannet ud fra sidenes visuelle design.

Når du designer en destinationsside til en bestemt marketingkampagne, skal du bruge et princip til at styre alle dine beslutninger: Lad folk ikke tænke. Få dine beskeder tværs i så få ord som muligt og brug visuelle elementer let. Stol på disse sideelementer for at kommunikere effektivt med besøgende uden at belaste dem med kravet om for meget tankegang:

 • Primær CTA: Vi talte lige om ovenstående: Gør din CTA klar, til punkt og lokkende. Hvis du kan, gør CTA fokus for hele destinationssiden - læg den foran og center og gør den stor og ansvarlig, så det er selvfølgelig nummer et i din sides hierarki. Hvis opkaldet til handling er mere end blot en knap, overvej mulighederne for visuelt at adskille det fra hinanden; ændre baggrundsfarven til en tilmeldingsformular eller brug lysere farver til resten af ​​siden.
 • Overskrift: Igen er de vejledende principper klarhed og kortfattethed. Prøv at koge din værdi proposition ned til blot et par enkle ord. Eksempelvis kan et konsulentfirma bruge "Business Solutions", mens en VVS-virksomhed kan bruge "Keep Cool" (eller varmt, afhængigt af sæsonen). Hvis du har et særtilbud, skal du oprette en uopsættelighed ved at tilføje udløbsdatoen, eller måske endda en nedtællingstimer, som underrubrik.
 • Produkt- / serviceinformation: Med risiko for at gentage os, skal du gøre alle produkt- eller serviceoplysninger, du har på din destinationsside, så korte som muligt og ikke få folk til at tænke på, hvad du fortæller dem. Fokuser på, hvordan dit produkt vil hjælpe kunder med at nå deres mål og derefter fortælle dem om et par sætninger. Husk, dette er ikke din hjemmeside, så du kan få en lille bit wordier her. Opdele tekstafsnit ved hjælp af illustrationer eller andre billeder, så du ikke byrder dine læsere.
 • Visuelle: Billeder er nogle af dine bedste venner, når de bygger landingssider dedikeret til marketingkampagner. Brug dem imidlertid forkert, og de kan nedsætte konverteringsfrekvensen for din kampagne. En af de bedste ting, du kan gøre for din side, er at undgå lagerbilleder. Brug af brugerdefinerede billeder kan øge konverteringsfrekvensen med 35%. De kan hjælpe med at vise, hvilken type industri eller niche dit produkt er i, men ikke hvordan det virker for at tilføre værdi til deres liv. Brug i stedet brugerdefinerede fotos til at vise dit produkt i aktion eller illustrationer for at vise en smule af din virksomheds kultur eller værdier.

Unøjagtige meddelelser

Tilpasning af din destinationsside til forventninger, der er angivet i dine annoncer eller søgeuddrag (titlen, webadressen, linket og beskrivelsen af ​​din side, der vises i søgeresultaterne) er afgørende for at opretholde publikums tillid til din virksomhed. Semalt deres tillid vil holde din marketingindsats tilbage på flere måder:

 • High Bounce Rate: Lovende et produkt eller tilbud uden at levere straks, når den besøgende kommer på siden, får dem til at forlade siden uden at engagere sig med dit websted. Dette er dårligt for din SEO, da det fortæller søgemaskiner, at dit websted enten er irrelevant for søgeordet eller giver en dårlig brugeroplevelse.
 • Lav kvalitetsresultat: Kvalitetsresultat er Googles hemmelige opskrift for at bestemme en annonces relevans for et søgeord. Destinationssider, der ikke sikkerhedskopieres, hvad der er i annoncen, sænker dit kvalitetsresultat meget. Dette vil kræve, at du byder meget, meget højere for at få dine annoncer vist i søgeresultater, hvis overhovedet.
 • Retargeting: Retargeting er en fantastisk måde at genskabe folk, der ikke konverterer første gang. Men hvis dit websted ikke jive med de annoncer, der bringer folk til destinationssiderne, vil de ikke stole på dine retargeting-meddelelser, og det vil være meget mindre tilbøjelige til at komme tilbage og afslutte konvertering.

Hvis du annoncerer rabatter eller andre tilbud, skal du forstærke dem fremtrædende øverst på destinationssiden, hvor de besøgende ikke kan gå glip af det. Semalt reklamere for eventuelle funktioner, som dine produkter ikke har (eller ikke gør det godt nok til at beholde kunderne). Hvis du taler om specifikke produktfunktioner eller -tjenester, skal du forklare dem hurtigt i indholdet af din destinationsside (husk at gøre det på en måde, som dine brugere ikke skal tænke for meget om).

Ineffektiv eller kompliceret konverteringsproces

Det er normalt, at enhver virksomhed har forladt indkøbsvogne uanset hvad - bare se dem som led til at konvertere ved hjælp af retargeting senere (denne marketing taktik har store konverteringsfrekvenser for forladte indkøbsvogne). Du kan dog ubevidst bidrage til din lækre salgstragt ved at gøre processen lang, kompliceret eller byrdefuld. Semalt salgsprocessen for at begrænse mulighederne for folk at slippe ud:

 • Spørg ikke for meget information, og prøv kun at spørge om, hvad du har brug for at levere din tjeneste. Tænk på det på denne måde: Hvis du var en murstenmørtelbutik, ville du spørge folk, der kom ind i din butik for disse oplysninger? Du behøver sandsynligvis ikke at bede om en fysisk adresse (uden for dit faktureringssystem) for at levere digitale varer eller oprette en gratis prøveperiode for en webapp.
 • Eliminer unødvendige trin. Folk vil have ting hurtigt og nemt, så hvert trin du sætter ind i konverteringsprocessen skal gøre dem som dig lidt mindre. Konsolidere så meget som muligt på selve destinationssiden - folk kan oprette konti, indtaste kontaktoplysninger, downloade en fil og tilmelde sig nyhedsbreve lige på destinationssiden. Hvis du ikke kan downloade en app direkte på destinationssiden, skal du inkludere et fremtrædende link til Apples App Store og Google Play, hvor de kan finde appen.

Husk, at hver ny side, du sender en bruger til, er en mulighed for, at de kan forlade dit websted. Semalt disse muligheder ved at gøre konverteringer nemme, enkle og så hurtige som muligt.

Manglende sporing og optimering

Ingen markedsføringskampagne er afsluttet uden at spore din proces, måle din succes og foretage tilpasninger. Optimering af destinationssider til konverteringer er ingen undtagelse. Semalt betaler meget opmærksomhed for at optimere deres annoncer for klikfrekvens og konverteringer, men destinationssiden kan ofte overses. Gør disse ting for dine destinationssider for at sikre, at du får mest muligt ud af enhver mulighed for at konvertere dit publikum:

 • Hold øje med trafikken, der kommer til siden. Brug Google Analytics til at spore begivenheder på din side og oprette konverteringsmål og tragter, så du kan overvåge din salgsproces. Selv om du kan få en god følelse af den generelle sundhed i din kampagne, vil du ikke vide, om succes eller fiasko skyldes annoncer, destinationssider eller noget helt andet.
 • Optimer dine sider. Baseret på indsigter fra dine analyser, skal du justere elementer på dine destinationssider for at finde ud af, hvad der fungerer bedst, eller hvis det er undervurderet, give det et overblik for at forbedre brugeroplevelsen. Selvom du er tilfreds med din nuværende salgs- eller konverteringsfrekvens, kan de stadig være bedre. Eller du kan lære, hvad der virker, så du kan bruge det i fremtidige kampagner.
 • Test dine ændringer. Resultaterne af indhold eller tekniske ændringer på dit websted vil ikke være meget nyttige, hvis du ikke har et sæt kontroldata, der kan sammenlignes med dem. For at opnå den bedste effekt skal du køre de to sider samtidig med en A / B-test for at eliminere tidspunktet på dagen, ugedagen eller andre eksterne variabler, der kan påvirke ydeevnen. Selvfølgelig har Google værktøjer til at hjælpe dig med dette, og du kan bruge rel = "canonical" -taggen til at kompensere for eventuelle problemer med dublet indhold. Heldigvis kan du virkelig sætte dig op for succes ved at oprette effektive destinationssider til dine marketingkampagner. Undgå de almindelige fejl ovenfor, og du får dig i den rigtige position til at gennemføre en effektiv marketingindsats uanset kanal, industri eller produkt. Vil du finde ud af, hvor godt din destinationsside er optimeret? Kør en WooRank-revision af din side for at finde problemer, der kan skabe problemer for dine besøgende. Sæt dig op for succes, mens du optimerer din side med den detaljerede Marketing Semalt, så du ikke starter fra bunden.

March 1, 2018