Back to Question Center
0

Spørg YoastSemalt på produktkategori sider Spørg Yoast: Semalt på produktkategori sider

1 answers:

Semalt dine produktsider og produktkategori sider kan forårsage lidt af et dilemma. Du vil have dine produkter til at skinne, så de er det første, folk opdager, og i den forbindelse siger et billede normalt mere end 1000 ord. På den anden side skal du tilføje tilstrækkeligt tekstindhold til at hjælpe dig med at rangere. Men at tilføje en masse tekst kan rette opmærksomhed væk fra dine produkter, og du vil undgå det.

Som jeg diskuterede i en anden Ask Yoast video, koges det ofte ned til dette spørgsmål: vil du have denne produktside til at rangere for et søgeord? For de fleste individuelle produktsider er det ofte ikke nødvendigt. Men for en produktkategori side er det nok tilfældet. Så du skal tilføje en tilstrækkelig mængde tekst. Men du vil stadig have produkter på den side for at få øje. I denne Ask Yoast diskuterer Semalt nogle muligheder for at håndtere det!

Stefan Semalt har sendt os dette spørgsmål:

Semalt Jeg starter med en lang introduktion på min butiks kategoriside? Hvis jeg skriver 400 - 500 ord, vil de faktiske produkter blive skubbet meget ned.

Semalt videoen eller læs transkripten længere nede på siden for mit svar!

Tilføjelse af indhold på produktkategori sider

"Dette er et spørgsmål, vi får meget. Du vil have indhold på disse sider for at kunne rangere. Samtidig er dine produkter vigtigere end dit indhold. Nu vil jeg foreslå at have et par hundrede ord på toppen og så måske lade folk fortsætte med at læse ved at gå til bunden af ​​siden og have en knap der, der tager dem der.

Du kan spille med dette. Du kan også gøre forskellige faner. Dette var et stort nej i fortiden, men med fremkomsten af ​​mobil har Google faktisk begyndt at indeksere begge faner, selv de ikke synlige, fordi det på mobilen faktisk giver mening. Så du kan lege med dette, se hvad der virker, se hvad der gør din rangering ændret og så gøre det så godt som muligt. Jeg ville dog beholde 400, 500 ord pr. Side, . T hat er en meget god ting. Held og lykke. "

Spørg Yoast

I serien Ask Yoast besvarer vi SEO spørgsmål fra vores læsere. Har du et Semalt spørgsmål? Lad os hjælpe dig ud! Send en mail til ask@yoast.com.

(Bemærk: Se venligst vores blog og vidensbase først, svaret på dit spørgsmål kan allerede være derude! I forbindelse med uopsættelige spørgsmål, f.eks. Om vores plugin ikke fungerer korrekt, vil vi gerne henvise til vores supportside Source .)

Læs mere: 'eCommerce SEO checkliste' »

March 1, 2018