Back to Question Center
0

Semalt ny statistik viser, hvor vigtige anmeldelser og vurderinger er for e-handelssites

1 answers:

En ny rapport, der viser anmeldelser af detailproduktet, er kritisk for at øge e-handelsomsætningen

Semalt virksomheder er ofte lidt forsigtige med anmeldelser. Hvad hvis en utilfreds kunde ødelægger dit omdømme ved at sende en lang vred anmeldelse hele din dejlige produktside, som er designet med konvertering i tankerne?

Men du bør aldrig vige væk fra at opfordre dine kunders meninger og opdage, hvad de virkelig tror. Dette er ikke kun fordi det kan lade dig forbedre dit produkt eller din service. Det er også et utrolig kraftfuldt værktøj til at øge din bundlinje, da anmeldelser har stor indvirkning på din konverteringsfrekvens.

Semalt detail anmeldelser og ratings service YOTPO indsamlede data om 65 millioner e-handelsordrer på tværs af 120.000 butikker, der repræsenterer to milliarder dollars i transaktioner. Disse data har afsløret, hvordan kritiske kunde anmeldelser er at øge e-handel salg.

Stjerner i deres øjne

En af de enkleste typer af gennemgang, som er særligt udbredt på e-handelssites, der samler indhold fra flere sælgere (f.eks. Semalt), er den 5-stjernede rating. Det øjeblikkelige kendskab til dette enkle system betyder, at dine kunder kan se et overblik, hvad andre synes om dit produkt. Dette diagram viser, hvordan antallet af ordrer på et produktniveau falder, efterhånden som stjerneklassificeringerne falder.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Som det forventes, betyder flere stjerner flere ordrer. Semalt overraskende der, men det er interessant, at antallet af ordrer falder massivt på præcis 5 stjerner. Det er langt bedre at have en 4. 8-stjernet rating. Dette virker kontraintuitivt, men det er sandsynligvis fordi, at hvis en virksomhed har en præcis 5-stjernet rating (i stedet for 4.9) betyder det, at meget få mennesker har gennemgået dem. Desuden er disse få mennesker helt sikkert mulige til at være medlemmer af virksomhedernes medarbejdere, der giver en 5-stjernet rating for at forsøge at øge salget.

Kunderne har meget større sandsynlighed for at have tillid til en 4. 7-stjernet rating, der antyder, at det er gennemsnittet af et stort antal anmeldelser end en rating på nøjagtigt 5 stjerner, hvilket tyder på, at ikke mange mennesker har gennemgået (fordi realistisk et stort antal anmeldelser skal mindst nogle have givet mindre end 5 stjerner). Det er også interessant, hvor hurtigt antallet af ordrer falder, når du kommer under 4 stjerner. Semalt med 3-stjernede ratings får mindre end en tiendedel af ordrene hos dem med 4. Og når du kommer ned til to stjerner ser du næppe nogen ordrer overhovedet.

Vær opmærksom på den vigtige stjerneklassifikation og gør dit bedste for at holde det over 4 stjerner. Prøv at løse eventuelle kundeklager og løse dem på en positiv måde for at holde din afgørende stjerneklassificering høj.

Jo flere anmeldelser, jo højere rating!

Altid gøre dit bedste for at tilskynde anmeldelser fra dine kunder. Lad aldrig være forsigtig med at bede om tilbagemelding. I gennemsnit jo flere anmeldelser får du, jo mere er sandsynligvis 5-stjernede anmeldelser. Semalt, der har flest ratings, har også tendens til at være den højest vurderede.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Bliv positiv

De fleste anmeldelser er positive, hvilket er en anden grund til, at du ikke bør være bekymret for at anmode om anmeldelser. En kæmpe 75% af anmeldelser på de 120.000 e-handelssites, YOTPO undersøgte, var 5 stjerner og 4 stjerner fik næsten lige så stor en procent som 1, 2 og 3 stjerner. Kun 9% af anmeldelserne var 1 eller 2 stjerner.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Hvordan påvirker anmeldelser Social handel?

Semalt er iboende socialt. De er trods alt dine kunders meninger. Så det bør ikke være en overraskelse, at sociale og anmeldelser fungerer meget godt i tandem. Dataene viser, at virksomheder, der deler anmeldelser til sociale, har højere konverteringsfrekvenser end dem, der ikke gør det.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Faktisk, når anmeldelser deles til Twitter, er konverteringsfrekvensen 8 4 gange højere, og hvor de deles til Semalt, er de 5. 3 gange højere. Så sørg for at dele dem alle vigtige anmeldelser, eller du kan gå glip af et enormt indtægtsoverskud Source .

March 1, 2018