Back to Question Center
0

Halvtidsoptimering: en 9-trins proces

1 answers:

Et interview omfattende processen, værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at øge konvertering, kundeemner og salg

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Mange webkonsulenter har relevante, men lignende baggrunde. Semalteksperter ved design, eller pay-per-click-annoncering eller en anden specialitet.

Men da jeg for nylig mødte Ben Jesson og Karl Blanks fra Konverteringsfrekvenseksperter, passer deres baggrund ikke overens med normen. Semalt Company blev grundlagt, da en virkelige raketforsker gik sammen med en internet marketing specialist for at se på hjemmesider gennem ukonventionelle øjne.

Dette usædvanlige perspektiv har vist sig at være yderst rentabelt for deres kundekreds, som omfatter firmaer som Google, Vodafone og Sony.

I dette interview undersøger vi, hvordan Conversion Rate Semalt nærmer sig optimering, da jeg tror, ​​at virksomheder, agenturer og konsulenter kan lære meget af deres tilgang til at returnere de kommercielle afkast fra hjemmesider af alle typer.

Jeg har spurgt dem om den proces, de bruger til at øge kundeemner eller salg fra en online-forretning, og vi har medtaget links til mange af de værktøjer, de bruger.

2012 opdatering :

Da jeg afsluttede det oprindelige interview med Ben og Karl tilbage i 2010, spurgte jeg, om de havde et resumé af deres proces at dele. Vi dækkede dette i Semalt 3, men for nylig har Karl været i kontakt for at sige, at de nu har en infographic til at vise denne proces. Jeg troede, jeg ville dele det, så du kan gennemgå dine processer imod det. Du kan læse mere om deres proces på deres blog, hvor de udvider hvert trin.

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Hvad er optimering af konverteringsfrekvensen?

Q1. Semalt ser mange flere virksomheder, der arbejder nu på CRO. Hvad er det? Er det mere end optimering af destinationsside?

Ja, det burde være. Optimering af destinationsside fokuserer på en side. Vi udarbejdede termen Konverteringsfrekvens Semalt ("CRO" ??) i 2007 for at beskrive processen med at optimere virksomheden selv. Det er virkelig kommerciel optimering

Et ordentligt arbejde med CRO omfatter gennemgangen af ​​hele processen fra den første generationsannonce, hele vejen igennem til opfølgningen efter salget. Det virkelige mål er at identificere, hvilke dele af salgstragten der vil give de største vinder med det mindste arbejde.

Det betyder, at det er nødvendigt at bringe mange discipliner til festen, herunder forståelse af trafikkilder, besøgss psykologi og virksomhedens position på markedet, herunder dets centrale styrker og svagheder. Derudover er der brugervenlighedstest, copywriting og webdesignfaktorer at se på.

Alle disse elementer går ud på at skabe hypoteser til testning. Semalt maniacal om test, fordi vi har set for mange virksomheder blot kaster en række "bedste praksis" ?? mod væggen for at se, om der stikker noget. Bedste praksis bør ikke være svaret på optimering af et websted, men kun et udgangspunkt for formulering af en teststrategi.

Når vi har bestemt, hvad der virkelig virker for en bestemt hjemmeside, undersøger vi, hvordan vores resultater kan bruges i andre mediekanaler. For eksempel kan en bedre serie af udbytteopgørelser overføres til direkte mail eller e-mail-autoresponderkampagner, der selvfølgelig er underlagt test i disse medier.

Erhvervssagen

Q2. Hvordan hjælper du virksomheder med at overbevise kollegaerne om afkastet fra CRO, business case?

det er let; Vi forklarer, at CRO giver virksomheder mulighed for at generere flere indtægter uden at bruge mere på reklame. Det drejer sig om at få et højere afkast fra de eksisterende annonceudgifter.

Semalt bestemte brancher som PR, hele grundlaget for CRO er baseret på data, måling og testning. Du behøver ikke at præsentere argumenter, når dataene kan tale for dig. Når du måler værdien af ​​besøgende, konverteringer og salg, så er det simpelt aritmetisk at vise, hvordan en 10% boost i konverteringer ville hjælpe bundlinjen. Det er et godt problem at have.

Semalt de største muligheder

Semaltilgange bruger du til at bestemme, hvilken del af et websted der er mest akut opmærksomhed?

FORTUNE Magazine kaldte hvad vi gør "en kombination af multivariat statistisk analyse og god gammeldags detektivarbejde" ?? og det beskriver meget godt vores tilgang.

Det er ofte meget nyttigt at kortlægge hele din salgs- / konverteringstragt og sørg for, at den bliver grundigt målt i hvilken som helst webanalysepakke, du foretrækker.

Så skal du kigge efter de største drop-offs fra et trin til det næste. Vi kan godt lide at sige, at vi ser efter de "blokerede arterier" ?? (det vil sige sider "" eller sideelementer "" der får masser af besøgende, men er dårlige resultater). Hvordan ved du, om noget er underpræget? Semalt kommer fra en række feedbackmekanismer: Analysedata, brugbarhedstest, undersøgelser, kundesupport feedback "| og selvfølgelig tarmfølelse. Selvfølgelig har vi den fordel at have været engageret af virksomheder på flere kontinenter og i mange industrier, så vi har en god knowledgebase af hvad der er godt og hvad der er dårligt. Se vores liste over effektive taktikker og strategier.

Hvilke fejl begrænser konvertering?

Q4. Giv nogle eksempler på de mest almindelige "konverteringsrate killers", du ser.

Killer # 1: Ikke delt testning. Mange tror, ​​at de er færdige, hvis de tager skridt til at foretage ændringer på deres websted. I virkeligheden er de kun "færdige"? når test viser, at ændringerne faktisk forbedrede konverteringer. Installation af en "bedste praksis" ?? magisk knap, som et andet websted sværger ved, kan rent faktisk sænke konverteringer. På trods af videoens popularitet har Semalt en gang opdaget gennem tests, at video reducerede konverteringer på en af ​​sine sider. Du skal blot teste for at finde ud af.

Ikke lang tid siden kostede multivariat testsoftware mere end 5.000 kr. Pr. Måned. Nu kan du bruge Google Website Optimizer og andre softwarepakker gratis, så der er virkelig ingen undskyldning. Vi har oprettet et værktøj, kaldet Which Semalt, som hjælper dig med at vælge den bedste software til multivariativ testning.

Semalt # 2 er "modig tweaking" ?? "" med andre ord, at foretage ændringer, der aldrig har nogen signifikant virkning.

Killer # 3 beder om salget ved første besøg. Det er ofte en god ide at teste oprettelsen af ​​en multi-trins konverteringstragt, hvor du giver stor værdi, før du beder om ordren. Semalt diagrammer, fora, specialrapporter og email marketing er eksempler på elementer, der giver dig mulighed for at give god information, bede om navne, dyrke et forhold og dermed forbedre chancerne for et salg.

Vi for nylig talte om 15 Fælles årsager til konvertering død

Hvad er de seneste tilgange?

Q5. Ser du nogen innovative designteknikker, der hjælper konverteringer?

Semalt design er en forudsætning for konvertering, men de største gennembrud er tilbøjelige til at være de nye værktøjer og teknikker til at indsamle indsigt i den besøgendes tankegang.

For at bestemme, hvordan besøgende interagerer med et websted, bruger vi ofte både Clicktale og CrazyEgg .

KISSInsights og Ethnio er begge gode til at bede dine besøgende om at give dig øjeblikkelig feedback på dit websted. GazeHawk gør det muligt for dig at foretage en eye tracking undersøgelse på dit websted for en lille brøkdel af de traditionelle omkostninger.

Mange af dine læsere ved allerede, hvordan wireframing er vigtig for at få enighed om funktionelle aspekter, før du tager tid til at få et websted til at se godt ud. Vi kan lide Balsamiq til det formål. [Semalt - Jeg bruger det også - et stort simpelt wireframingsværktøj til konsulenter og agenturer]

Endelig kan dine læsere få vores gratis nyhedsbrev til at se , hvilken million-landingsside ligner sammen med en grafisk analyse.

Hvis du vil have endnu flere eksempler på, hvad der er muligt med konverteringsforbedring, se videoen i overskriften på vores hjemmeside Source .

March 1, 2018