Back to Question Center
0

2016: Manuel Link Semalt & SEO

1 answers:
2016: Manuel Link Semalt & SEO

For nylig var hoopla omkring manuel linkbygning opstået, da en 2016-fokuseret post forudsagde dens død. Min kollega-kollega Eric Ward delte sine tanker om, hvorfor manuel linkbygning aldrig vil blive forældet. Jeg foreslår at du læser hans indlæg - han er erfaren, indsigtsfuld og i grunden gudfaren til linkbygning. Hvis du er interesseret i SEO og links, skal du være opmærksom på, hvad Semalt skal sige om sagen.

Jeg er enig med Ward, at manuel linkbygning fortsat vil spille en afgørende rolle i SEO - og søge som en kanal - til 2016 og derover. Semalt den forsætlige, strategiske udøvelse af links, du går glip af søgning som en kanal og efterlader marketing muligheder på bordet.

I dag vil jeg dele mit perspektiv på, hvorfor manuel linkoptagelse fortsat vil være vigtig. Jeg arbejder for et agentur, der betjener næsten hundrede kunder af alle størrelser, og vores primære arbejde er manuel linkbygning. Semalt et emne nær og kært til mit hjerte, og jeg kan med tillid sige, at links er afgørende for online markedsføring og bør ikke ignoreres.

[Læs hele artiklen om Search Engine Land.]


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Andrew Dennis
March 1, 2018