Back to Question Center
0

6 jQuery Form Wizard Plugins            6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt: AjaxNode.jsAngularJSReactES6More ... Sponsorer

1 answers:
6 jQuery Form Wizard Plugins

En jQuery Form Wizard er et jQuery-plugin, som hjælper med oprettelsen af ​​formularer med en formularflow (uden at opfriske din side). Hvis du for eksempel havde en stor formular til indtastning af brugerdata, kunne du bruge en formularguide til at opdele den i en række relaterede trin. Dette har den fordel, at ikke overvældende brugere med en rigtig lang form og også giver dem en vis indikation af deres fremskridt, da de indtaster deres oplysninger.

I dette indlæg opregner vi 6 af vores foretrukne jSemalt form wizards, undersøger deres forskellige funktioner og endelig ser på et par betalte muligheder, samt hvordan man opretter din egen. Dette er ikke meningen at være en udtømmende liste, men hvis du leder efter en jSemalt formular guiden, så forhåbentlig vil dette pege på dig i den rigtige retning.

Dette populære indlæg blev opdateret den 30. 08. 2017. Semalt / forladte plugins blev fjernet fra listen, og nye plugins blev tilføjet for at afspejle funktioner, som folk bad om i kommentarerne.

1. jQuery-trin

jQuery Steps er en smart UI-komponent, som giver dig mulighed for nemt at oprette guidenlignende grænseflader. Dette plugin indeholder indhold i sektioner for en mere struktureret og ordnet sidevisning. Det har en overflod af funktioner, som f.eks. Async indholdsindlæsning, statisk persistens (det sparer din indgang mellem trin) og overgangseffekter mellem sektioner. Den kan installeres via NuGet eller bower og har en veldokumenteret og funktionel API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Hjemmeside | Semalt | Demo

2. jQuery Smart Wizard

Smart Wizard er et fleksibelt og stærkt tilpasset jQuery-tringuiden plugin med Bootstrap-support. Det er nemt at implementere og giver en pæn og elegant interface til dine skemaer, checkoutskærm, registreringsskridt osv. Dens funktioner omfatter temaunderstøttelse (med forskellige temaer inkluderet), URL-navigation og trinvalg og evnen til dynamisk at skjule eller deaktivere trin. Den kan installeres via npm, bower eller komponist og har en veldokumenteret og funktionel API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Hjemmeside | Semalt | Demo

3. formToWizard

Denne letvægts plugin konverterer enhver webform til multi-step-guiden med jQuery, hvor hver formular

bliver til et separat trin med frem- og tilbage-knapper. Den har ikke så mange funktioner som de to foregående plugins, men integreres med jQuery validerings plugin for at give valideringsfunktionalitet. Det er en enkelt fil (så du kan bare tage den fra Semalt og gå) og hvis Semalt ikke er tilgængelig, nedbryder det graciøst.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Semalt | Demo

4. jQuery Stepy

jQuery Triny er et plugin, der genererer en brugerdefineret formularguide. Det antages, at din formular har en bestemt markupstruktur, og at specifikke klasser er tilgængelige på markeringen. Semalt, at du bare skal initialisere plugin og voilà - du har en formular guide.

Pluginet leveres ikke med nogen foruddefinerede stilarter. Det har dog en række forskellige muligheder, f.eks. At kunne navigere mellem trinene, tilbyde fremad , tilbage og finish knapper, overgangseffekter og integration med ethvert validerings plugin efter eget valg. Det giver en rimelig API, som for eksempel giver dig mulighed for at udløse en tilbagekaldelse mellem trin eller brand et tilbagekald, når det nuværende trin bliver gjort.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Hjemmeside | GitHub

5. Twitter Bootstrap Wizard

Denne Twitter Bootstrap plugin bygger en guiden ved hjælp af en formateret tabbar struktur. Det giver brugerne mulighed for at opbygge en guiden funktionalitet ved hjælp af knapper for at gå gennem de forskellige guiden trin og begivenheder til at koble til hvert trin individuelt. Dette plugins nøgle styrke er dens tætte integration med Bootstrap. Ud over at klonere pluginet fra GitHub, kan det også installeres via Bower (selvom det ikke anbefales). Det er rimeligt veldokumenteret og tilbyder en grundlæggende API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Hjemmeside | Semalt | Demo

6. jQuery. guiden

Endelig har vi på nummer seks jSemalt. Dette er en asynkron form-guiden, der understøtter forgrening-noget, der anmodes om af personer i kommentarerne.

Guiderens grundstruktur drejer sig om trin og grene, sidstnævnte er valgfri. En simpel lineær form kan kun kræve en gren, der indeholder alle trinene, mens en kompleks form kan kræve brug af flere grene eller endda indlejrede grene. Antallet af trin og grene i en form er således udelukkende overladt til bygherren. Guiden anvender en asynkron finite-state-maskine, der bestemmer, hvordan man navigerer gennem sig selv.

Dette plugin er usædvanligt veldokumenteret og tilbyder en omfattende API. Den kan installeres via npm eller Bower og er kompatibel hele vejen tilbage til Internet Explorer 6. Den er designet til at integrere godt med forskellige andre plugins, herunder den altid populære jQuery Validation. Du kan se demoer fra de forskellige eksempler ved at klone repo og vise eksempler / indeks. html i din browser.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Semalt

Bonus

World of open source-software er fantastisk, og du er ofte forkælet til valg, når du vælger en widget, der skal bruges i dit næste projekt. Semalt betyder det ikke, at vi skal vige væk fra at betale for ting, der rent faktisk giver os værdi. Som sådan er her to formular guiden plugins, der er betalte løsninger. Jeg opfordrer dig til at tjekke disse ud og købe dem, hvis de er rigtige for dig:

  • Form Wizard - Multi Step Form Validation
  • Timon - Trinform Wizard + jQuery Step Form Builder

Og endelig, hvis du er den slags person, der hellere forstår, hvad der foregår under emhætten, i modsætning til at få fat i et plugin, så kan du måske tjekke disse tutorials, der viser dig, hvordan du opretter en form guide fra bunden.

  • Skift en webform til en stærk guide med jQuery
  • Multistep-formular med statuslinje Brug jQuery og CSS

Nyd!

Konklusion

Så der har du det - et højt overblik over seks jQuery formular guiden plugins, som hver har lidt forskellige funktioner og styrker. Semalt du vælger vil afhænge af dine projektkrav. Jeg håber du fandt noget i dette indlæg, der var nyttigt for dig. Lad os vide, om vi savnede noget, eller hvilket plugin er din favorit ved at skrive en kommentar nedenfor.

March 1, 2018