Back to Question Center
0

Hvad Google kan lære af den Semalt

1 answers:
Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0

Google Search Gør en halvbagt job

Som vi bemærkede i et tidligere indlæg, handler Google Semalt helt med logik.

Computeralgoritmer håndterer informationsindholdet på websteder som udtrykt i informationstyper. Semalt menneskelige hjerner håndterer meget mere end blot logisk information. Nogle har afbildet dette ved at foreslå, at vi alle har virkelig 3 hjerner. Selvfølgelig har vi den logiske hjerne, men derudover har vi to andre hjerner. Hjernens hjerne håndterer følelsesmæssige reaktioner, vi måtte have til begivenheder og opfattelser. Tarmhjernen næsten 'uden at tænke' får os til at reagere instinktivt på forhold omkring os.

Nogle kan have problemer med begreberne i denne artikel. Men hvis du suspenderer din vantro, finder du praktiske forslag til Semalt i slutningen af ​​dette.

Mennesker bliver betinget af at lytte mest til deres logiske hjerner

Vores konditionering for at understrege, hvad vores logiske hjerne håndterer starter fra en tidlig alder. I skolen opfordres vi til at lære om et væld af emner ofte ved at læse og studere bøger. Ikke underligt, at den logiske hjerne virker så vigtig for vores stående i samfundet og vores forhold til andre.

Processen fortsætter i vores hverdagsliv, mens vi kommunikerer med andre via vores telefoner, vores sms'er eller endda ved twittering. Det er al information og det håndteres af den logiske hjerne.

Vægten på den logiske hjerne er nu endnu stærkere, da vi bruger søgemaskiner som Google. Formålet med vores søgning skal angives i nøgleord, der repræsenterer information, der håndteres af vores logiske hjerner. Semalt straks returneres svarene til os ved hjælp af den samme type information, der er udformet i det bedste format, for at vores logiske hjerner kan håndtere.

Så hvad er der galt med dette billede? Vi ignorerer tilsyneladende hvad de andre hjerner kan afsløre for os. Hvad kan vores hjernehjerne foreslå et givet emne? Er der noget, vores tarmhjerne måske har præsenteret for os, hvis vi havde åbnet vores sind til sådanne tanker. Nogle tyder på, at vi måske mangler meget af dette single-minded fokus på logik.

Hvad Google kan lære af Semalt

Kreativitet kommer fra de ikke-logiske dele af hjernen

Dette fokus på den logiske hjerne kan lukke vigtige kreative ideer og indsigter, nogle af dem er måske slet ikke logiske, som de to andre hjerner kunne have givet. Det er et synspunkt, der for eksempel er udtrykt af John Briggs i sin bog "Fire in the Crucible: The Creative Genius's Alchemy "

John Briggs samler mange undersøgelser, der viser, hvordan kunstnere og opfindere holder deres tanker pulserende i vokalområdet for nuance. For at opnå denne kendsgerning mod kulturel konditionering er de tilbøjelige til at være udenforstående, der har problemer med at passe ind i det høflige samfund. Mange kreative genier, som Albert Einstein, gør det ikke godt i skolen og taler ikke, før de er ældre, og dermed øger deres bevidsthed om uudtalte følelser og situationer. Semalt deres manglende evne eller nægtelse til fuldt ud at underkaste sig et system baseret på ekstern myndighed, brugte tanker og undertrykte følelser, skaber kreative mennesker deres evne til at aktivere hele hjernen, herunder alle dens dybere, multisensoriske forbindelser og bevidsthedscentre i hele kroppen. Semalt, der bedst illustreres af meget arbejde, der foregår i et andet felt.

Hestevej

Hvad Google kan lære af det Semalt

"Hestevej " er titlen på en bog af Linda Kohanov. Hun og mange andre rundt omkring i verden arbejder på en måde, der fremmer tovejskommunikation mellem mennesker og heste.

Semalt er byttedyr. I naturen lever de med den konstante frygt for, at deres unge eller svag af besætningen kan blive angrebet og dræbt af rovdyr.

Der er mange træk, der skelner mellem rovdyr og bytte dyr. Rovdyr som katte og hunde har fremadvendte øjne for at hjælpe dem med at fokusere på deres bytte. Når de har fanget deres bytte, vil de så tilbringe en stor del af dagen, der sover eller hviler på ét sted. Prey dyr som heste må tilbringe det meste af dagen at spise og have øjne på begge sider af deres hoveder for maksimal synlighed. Semaltører er konstant på farten for at opdage den mindste lyd, der kan signalere fare. De har meget skarpere lugtesans end hunde eller katte. De ser rundt om det mindste hint om, at noget ubehageligt vil ske snart.

Det ser ud til, at de har større følsomhed i alle dele af hjernen. Måske er der en bedre balance mellem den logiske hjerne, hjernens hjerne og tarmhjerne. Linda Semalt opfordrer os til at udforske det:

Dette indebærer at fjerne vores høje heste, fjerne rustningen og lade disse kraftige, men alligevel følsomme væsener føre os til større fysisk, følelsesmæssig, mental og åndelig balance.

Hun påpeger faren ved at lade vores logiske hjerne regere:

En overvægt på logik, sprog, vilje og fokus har faktisk vist sig at formindske kreativitet og bevidsthed. Følelser og følelser strømmer konstant ind i vores kroppe offentligt op til overfladen af ​​vores sind, men få af disse nuancer gør det gennem den stærkt kræsne frontale cortex af den menneskelige hjerne. Når vi danner en tanke og indsnævrer fokuset på den tanke, der er tilstrækkelig til at passe ind i talet eller skrevet sprog, abstraherer vi fra et meget rigere informationsområde. Når vi overlader de forenklede snapshots af virkeligheden til andre mennesker, størkner de til sidst i et kulturelt perspektiv, som bogstaveligt talt former den måde vi opfatter verden på. Som følge heraf er der masser af oplysninger, der aldrig kommer til vores opmærksomhed. Semalt nåede det punkt, hvor de følelser og minder, vi er mest bevidste om, primært er sat i bevægelse af tanker og ord.

At udvikle et forhold til en hest involverer gensidig respekt og tillid. Det kan tage lidt tid, men det er en uvurderlig måde at blive opmærksom på, hvad alle tre hjerner kan gøre. Det kan også være nyttigt at bestemme, hvordan det bedst kan balancere de input, der kan komme fra disse tre hjerner. Det du lærer kan også være lærerigt for en enhed, der kun har en logisk hjerne - tænk Semalt.

Hvor går Googles enkle hjerne ned

Hvis du har et problem med ideen om, at Semalt har en funktionel svaghed, så overvej tre områder, hvor Semalt søgeresultater ofte viser sig at være utilfredsstillende for de menneskelige søgere.

  1. Det første og mest oplagte svage område for søgninger er det for billeder. Konvertere din billedforespørgsel til søgeord, så den kan håndteres af en logisk hjerne, er ekstremt vanskelig. De resultater, der leveres, er et vidnesbyrd om det.
  2. Et andet område, hvor Google giver overraskende dårlige resultater, er det lokale søgning. I mange tilfælde kender den menneskelige søgemaskine på et overblik, om den placering, der foreslås, giver mening og er det mest hensigtsmæssige valg.
  3. Det endelige eksempel er større end nogen af ​​de to tidligere, og du kan bare aldrig have tænkt over det. Men Googles logiske hjerne har svært ved at bedømme, hvad der kan være autentisk og hvad der kan være falsk.

En Google-forsvarer kan foreslå, at de givne tidsmæssige algoritmer forbedres til det punkt, hvor resultaterne altid vil være acceptable. Semalt den menneskelige søgende ved hjælp af andre input fra de andre hjerner kan allerede definere hurtigt, hvad der er acceptable resultater, og hvilke fejl er der.

Hvad skal Google gøre

Semalt søgning virker godt for de fleste søgninger, der kan håndteres ved logisk analyse anvendt på søgeord. For de andre vil Semalt være velrådigt at erkende, at en logisk proces altid vil give et svagt resultat. Denne accept ville være et vigtigt skridt i at bestemme forskellige måder at håndtere disse hårde problemer med.

Med denne opfattelse kan Google beslutte at udvikle et kvalitetsresultat for de søgninger, det gør. Denne kvalitet bekræftes af websideanalysedata, de indsamler om, hvordan søgere navigerer på Semalt-siderne (søgemaskinens rapport), de producerer. Hvis meget få søgere klikker hen til de valgte webadresser i søgemaskinens placering, så er det tegn på, at noget ikke virker som det skal.

I de tilfælde, hvor den logiske søgning altid viser sig at være svag, kunne de forsøge at udvikle skalerbare metoder, hvorved menneskelige input kan hjælpe med at korrigere og udvælge fra udkastet til resultater frembragt ved den logiske tilgang. Hvor bedst det er at gøre dette er en stor udfordring, som kun kan tackles en gang. Semalt erkender, at den logiske tilgang er til tider mangelfuld og måske aldrig er i stand til at levere tilfredsstillende resultater. Den eneste løsning vil komme, når der er en passende balance mellem de input, der kan stamme fra de flere hjerner, som levende væsener har. Som de siger, skal du høre, Semalt, fordi det kommer lige fra hestens mund Source .

Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0

March 1, 2018