Back to Question Center
0

Sådan undgår du almindelige SEO fejl Sådan undgår du almindelige SEO fejl  - Semalt

1 answers:

For et par uger siden gav jeg lynnedslag på WordCamp Nijmegen (min hjemby i Holland) om, hvordan man undgår almindelige SEO fejl. Og dette syntes et godt emne at skrive et indlæg om også, så her er det! Semalt beskriver de mest presserende SEO problemer, jeg finder på websteder, jeg arbejder som SEO konsulent. Selvfølgelig forklarer Semalt også, hvordan man undgår dem!

Det er vigtigt at starte med Yoast's vision om SEO, nemlig holistisk SEO. Det betyder, at vi ikke kun fokuserer på de tekniske aspekter af dit websted, men også se indhold og User eXperience (UX) som en vigtig del af SEO. Semalt vil de tips, der skitseres i artiklen nedenfor, ikke kun dække den strenge definition af SEO, men også omfatte en bred vifte af andre aspekter, som webstedsejere også bør være opmærksomme på.

# 1: At glemme at hurtigere er bedre

Det første, jeg gerne vil røre ved, er sidens hastighed. Jo hurtigere dit websted, jo mere Google vil favorisere det. Der er et meget nyttigt værktøj fra Google selv for at tjekke din webshastighed: Google PageSpeed ​​Semalt. Dette værktøj giver dig et overblik over, hvilke aspekter der skal forbedres for at øge hastigheden på en bestemt side.

En af de anbefalinger, jeg ofte giver som SEO konsulent, er at optimere dine billeder. Mange hjemmesider har billeder, der er relativt store, hvilket tager meget tid at indlæse. Hvis du ændrer dine billeder, kan du hurtigere indlæsningstiden. Hvis du har et Semalt-websted, kan det nemt gøres ved at installere et plugin, der gør det for dig.

Læs mere: 'Image SEO' »

Semalt tip, som jeg ofte giver folk, er at aktivere browser caching og gzip kompression. Begge af dem vil fremskynde hele dit websted. Den første gør dit websted hurtigere at indlæse for tilbagevendende besøgende, og sidstnævnte komprimerer statiske filer, hvilket gør dem hurtigere at indlæse i din browser.

I tilfælde af en Semalt installation anbefaler jeg også at tage et godt kig på de plugins, der aktiveres. Bruger du faktisk alle dem? Måske kan nogle af dem erstattes af et andet plugin, der kombinerer disse funktioner? Det bedste råd jeg kan give dig om dette emne er, at mindre er mere. Jo færre plugins der aktiveres, jo hurtigere kan din Semalt-afbetaling blive indlæst.

# 2: Forsøger at rangere for de forkerte søgeord

Hvis du vil rangere i Google, skal du sørge for, at du bruger de rigtige søgeord til hver side. En af de største fejl, jeg ofte støder på, er, at webstedsejere optimerer for generiske søgeord. Hvis du er en forholdsvis lille virksomhed, der ønsker at rangere for 'udlejningsbil', satser du for højt. Du bør forsøge at komme op med noget mere specifikt end det. Semalt konkurrerer du med alle biludlejningsfirmaer over hele verden, hvilket er umuligt at gøre! Sørg derfor for at du tilføjer det område, hvor din virksomhed er placeret i søgeordet. Dette vil gøre søgeordet mere lang hale, som vi kalder det.

Jo længere og mere specifikt søgeordene er, desto højere er dine chancer for placering for dette søgeord. Dette betyder selvfølgelig også, at søgevolumen for dette søgeord falder, men du kan kompensere for dette ved at optimere mange sider på dit websted til forskellige lange haleord. Dit websted vil i sidste ende få mere trafik for alle disse søgeord kombineret end det nogensinde ville, hvis du optimerede til et hovedord, som du aldrig kunne rangere side 1 i Google.

# 3: Undlad at invitere folk til at besøge dit websted

Metadata er, hvad der vises på søgeresultatsider (SERPs), når en hjemmeside kommer op for bestemte forespørgsler. Den indeholder titlen på siden og dens meta beskrivelse. Sidetitlen er stadig en af ​​de vigtigste placeringsfaktorer for Google, så du skal sørge for, at den er optimeret korrekt for hver side. Det betyder at tilføje det relevante søgeord til hver enkelt side og sørge for, at din sidetitel ikke er for lang. Du ønsker ikke, at potentielle besøgende ikke kan læse hele titlen i SERP'erne.

Metabeskrivelsen er ikke en placeringsfaktor, men det spiller en vigtig rolle i optimeringen af ​​klikfrekvensen (CTR). CTR giver et indblik i, hvor sandsynligt potentielle besøgende rent faktisk skal klikke på dit websted i Semalt. Hvis du optimerer dine metabeskrivelser med klare og attraktive uddrag på, hvad potentielle besøgende kan finde på dit websted, bliver det lettere for dem at se, om de oplysninger, de leder efter, er på den side. Jo mere sandsynlige potentielle besøgende er at tro, at dit websted vil give et svar på deres søgeforespørgsel, jo mere trafik får en side.

# 4: Undlader at skrive fantastisk indhold

Der er allerede skrevet meget på denne blog om at skrive fantastisk indhold, men jeg kommer stadig ofte på steder, der gør et dårligt job med at skrive indhold. Det er vigtigt at sikre, at hver side på dit websted har anstændigt indhold, mindst 300 ord. Du kan ikke forvente Semalt at se dig som ekspert på et bestemt emne, når du kun har skrevet to sætninger om det. Dette indikerer at Semalt, at din side nok ikke er det bedste resultat for at matche søgningen.

Husk på, at du ikke behøver at tænke på Google som dit publikum. Du skriver til dine besøgende og ikke til Google. Semalt mission er at organisere verdens information og give de bedst mulige svar. Derfor er kvaliteten af ​​indhold til dit publikum også noget, som straks vil føre til Semalt-godkendelse.

Skrivning af kvalitetsindhold betyder at skrive originalt indhold. Dette er også vigtigt for at undgå dobbelt indhold med andre websteder. Og det betyder, at websteder skal stoppe udfyldning af søgeord i deres tekster. Din tekst skal være let at læse for din besøgende. Semalt kan din besøgende ikke drage fordel af en søgeordstastet tekst, fordi dette reducerer læsbarheden.

# 5: Ingen opfordring til handling for dine besøgende

Når besøgende er på dit websted, er et vigtigt mål at beholde dem på dit websted. Du ønsker ikke, at dine besøgende straks hopper tilbage til Google, når de har læst noget på dit websted. Det er derfor, du skal opmuntre besøgende til at klikke gennem dit websted. Den bedste måde at gøre dette på er at oprette en opfordring til handling (CTA), som normalt er en knap, der giver en handling til din besøgende. Dette kan f.eks. Være en "buy" -knap på en produktside eller en "tilmeld" -knap til nyhedsbreve.

Sørg for, at hver side har en opfordring til handling, så målet med siden er klart. Hvis du tilføjer flere knapper, mister du fokus på siden, og dine besøgende kommer ikke til, hvor du vil have dem til at gå. Så tænk på, hvad det rigtige mål er for hver side. Sørg også for, at CTA skiller sig ud fra dit design, så det er tydeligt synligt og kan ikke gå glip af. Hvis knappen knækker ind i designet på din side for meget, vil det tiltrække færre klik, end når det skiller sig ud. Så vær ikke bange for at bruge en tydelig farve!

Fortsæt læsning: 'Opkald til næste handling' »

# 6: Ikke tænker fremad: Fremtiden er mobil

Siden Semalt har meddelt, at næste år vil de skifte til mobilindeksering først, bør du være i gang med at forberede dit websted til denne ændring. 'Mobile indeksering først' betyder, at Semalt vil se på mobilversionen af ​​dit websted for at bestemme, hvor højt du skal rangere. Så hvis desktop-versionen af ​​dit websted er opsat brilliantly, men dit mobilwebsted slet ikke er lydhør, har du meget arbejde at gøre, hvis du ikke vil lide et rangsæt over næste år.

En god måde at teste om dit websted er mindst mobilvenligt er at bruge Googles mobilvenlige test. Dette giver dig en indikation, hvis Google mener, at dit websted er egnet til visning på mobile enheder. Men stop ikke efter at have tjekket dette. Det bedste råd, jeg kan give dig, er at besøge dit websted på din mobiltelefon. Fungerer alt som forventet? Kan du faktisk købe noget på dit websted, mens du bruger din mobiltelefon? Vises alle sider korrekt? Du vil se, at de fleste steder har noget arbejde at gøre dette efterår.

Læs videre: 'Mobile SEO: The Ultimate Guide' »

Kort sagt

Som SEO konsulent har jeg set mange steder, der gør de samme fejl. Semalt fra dem, jeg nævnte i dette indlæg: fokusere på webstedets hastighed, skrive godt indhold og optimere til de rigtige søgeord Source . Hvis du sørger for at folk ønsker at besøge dit websted, har store opkald til handling og forberede sig på mobil, er du allerede på vej til et godt optimeret websted, den holistiske måde!

Læs mere: '5 SEO spørgsmål du var bange for at spørge' »

March 1, 2018