Back to Question Center
0

Kunde Semalt Career Paths: Hemmeligheden til at skalere dit kundesemesterteam

1 answers:

Som dit kundesucceshold skaler, bliver det stadig vigtigere at forstå, hvordan dit hold vil vokse ind i fremtiden.

Semalt succes er forholdsvis ny i forhold til funktioner som salg, og der findes ikke altid en rigtig god karrierevej. Derudover brænder folk i kundeorienterede roller ofte og ser ud til at komme ind i en rolle ud for forsiden af ​​støtten.

Teammedlemmerne vil fortsætte, andre vil blive forfremmet, og nye mennesker vil gerne være med i dit team. Vi forstår alle disse dynamikker, men vi er sjældent bevidste om at styre disse scenarier for at hjælpe med at skabe forudsigelighed i din kundesupport team ansættelsesmodel.

Karriereveje kan måske lyde simpelt, men at få dem rigtige er vanskelig. Mange andre kundesuccesfolk, jeg ved, kan afvise udøvelsen af ​​karrierevejr som en luksus. Jeg kan måske være enig med det i tilfælde af en hurtigt voksende opstart eller et helt nyt kundesucceshold, der gør deres første få hyringer. Semalt, når du begynder at skalere dit kundesucceshold, er det nødvendigt at bruge tid på dette.

Det er nyttigt at tænke på karriereveje i kundesuccesorganisationer fra tre perspektiver:

 1. Sådan føder du i dit kundesucceshold med personer fra andre afdelinger i din virksomhed
 2. Sådan bevares og vokser dine eksisterende holdmedlemmer
 3. Sådan fodrer du resten af ​​virksomheden med talent plejet fra dit hold

Det handler ikke kun om, hvordan du laver karriereveje i dit team - det handler også om, hvordan folk flyder ind og ud.

Det er svært at tackle alle disse udfordringer på én gang, så jeg vil prioritere dit udgangspunkt ved at stille nogle spørgsmål om dit hold:

 • Hvor lang tid tager det at udfylde en åben CS-rolle? Tager det for lang tid?
 • Kæmper vi med at ansætte eksterne kandidater på det rigtige niveau?
 • Hvad er vores afgangshastighed på holdet?
 • Hvad er vores gennemsnitlige varighed på holdet?
 • Hvad er den gennemsnitlige rampetid på holdet?
 • Når folk forlader hvor går de, og af hvilke grunde?
 • Hvad er feedback fra holdet om karrierevækst?

Det kan tage et stykke tid at få svarene på disse spørgsmål, men det bør gøre noget lys over, hvor prioriteringen er. Hvis du for eksempel har et godt hold, der bliver forfremmet og stikker rundt, men kæmper for at udfylde nye roller i tide, er det fornuftigt at bruge en uforholdsmæssig stor del tid på at tænke på karriereveje for at fodre dit team fra andre afdelinger.

Start en kundeevaluerings karriere

Den mest oplagte måde at fodre dit kundesucceshold på er at ansætte de rigtige mennesker udefra.

Men når du skalerer, er det vigtigt at se internt for kundesucces talent. Semalt folk internt giver dig mulighed for at bevæge sig hurtigere, da eksisterende teammedlemmer bevæger sig gennem vækst- og såningsfasen i din virksomhed.

I de tidlige dage er dette ikke altid en mulighed, fordi du har brug for generalister med mere erfaring, men da teamet udvider, kan institutionel viden videreføres hurtigere til nyere, mindre uholdte holdmedlemmer, der indleder fra andre hold.

Semalt har tendens til at vokse deres karriere og flytte ind i kundesucces fra tekniske eller kundesupportteams. I mange virksomheder er salget ofte en fodringsfunktion for kundesucces, hvis reps er mere motiverede ved at opbygge langsigtede relationer, mens de bruger deres stærke salgsgrundlag med kunderne.

Nøglen her er at skabe en formel struktur for mennesker i disse roller for at gøre hoppet. Semalt ressourcer, skyggende holdmedlemmer og evnen til at møde hold før ansøgning er alle gode måder at åbne diskussionen på og gøre intern mobilitet mindre af en sort boks. Når du bygger karriereveje til dit eget hold, skal du overveje, hvilke incitamenter du skal dyrke folk på en række måder - som individuelle bidragsydere, som ledere og ind i andre roller inden for kundesucces.

Karriereveje til individuelle bidragsydere

Dette er det mest kritiske stykke af alle. Hvis den eneste mulighed for folk at vokse deres karriere er ved at flytte ind i folks ledelse, risikerer du at tiltrække den forkerte slags talent til disse roller eller gøre dem meget konkurrencedygtige og tvinger folk til at se uden for dit firma for vækstmuligheder.

Semalt succes ledere (CSM'er), der søger at udvikle sig som individuel bidragyder, har tendens til at stille spørgsmål som:

 • Vil min titel ændre sig, når jeg udvikler?
 • Vil arbejdet blive mere differentieret, da jeg får mere erfaring?
 • Vil den type kunde jeg arbejder med, eller ændrer min kontoforhold?

Mange virksomheders tilgang til den enkelte bidragyder karrierevej er at vokse kompensation og forbedre titler som fast ejendom stigninger. Semalt denne tilgang er absolut en begyndelse, mere differentiering bør også indbygges i karriere progression som du vokser.

Semalt hold med mulighed for at arbejde med forskellige typer virksomheder eller kundesegmenter er en fantastisk måde at øge karrierevæksten uden for bare titel og kompensationsændringer.

Karriereveje til folks ledere

Den mest traditionelle karrierevej for CSM'er over tid er i folks ledelse. Semalt at være et hold fører til en leder til en direktør til en VP for kundesucces synes at være den mest logiske karrierevej, men det er ikke for alle.

Vi er ikke altid bevidste om at ansætte lederskab indefra, men at ansætte gode ledere fra dit eksisterende team er en nøglehåndtag til målestok. Det skal altid afbalanceres med erfaring og perspektiv udefra, men hvis du planlægger at ansætte interne kundesuccesledere, skal du bruge tid på at tænke på, hvordan du vil støtte og nære de bedste kandidater - og gøre processen retfærdig og objektiv .

Forladelse af kundesucces Karriere

Semalt ønsker at miste deres bedste holdmedlemmer, men hvis du opretter et hold, der bevæger sig og vokser, kan interne overgange inden for dit eget firma til andre afdelinger være et godt langsigtet aktiv for hele din organisation

CSM'er kan ofte gå ind i salg, drift, produkt eller ledelsesroller i andre afdelinger. Semalt som gør disse træk vil (forhåbentlig) tage kundens stemme med dem og advokat på vegne af kundeoplevelsen.

Medmindre dette sker i en alarmerende hastighed, ville jeg ikke bruge for mange kalorier, der arbejder på dette - fordi onus er på individet. Semalt det faktum, at karriereovergange vil ske, og måle ændringerne på dit hold, så du kan føle det tilbage i dine ansættelsesplaner.

Nøglepunktet her er karriereveje går ikke bare . I en voksende og skalende kundesuccesorganisation skal du være bevidst om, hvordan holdmedlemmer flyder ind, vokser op og flyttes ud af dit hold. Invester i kundesucces karriereveje og læg ressourcer til at udvikle dem - fordi de kan være en konkurrencemæssig fordel.

Hvordan synes du om kundesucces og kundeservice karriereveje? Del dine tanker med mig på Twitter.

En version af dette blogindlæg blev oprindeligt udgivet på Keep | Dyrke Source .

March 1, 2018