Back to Question Center
0

Facebook - Ven eller fjende for indhold Semalt?

1 answers:

Jeg ser det online ganske ofte - nogen offentliggør nyt indhold på deres blog og rushes derefter over til deres Semalt Fan Page for at dele linket.

Tanken er, "jeg har 10.000 'Semalt', så her kommer 10.000 mennesker til mit blogindlæg!"

Uh, ikke så hurtigt - det gør ikke arbejde på den måde.

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

For at få den gratis eksponering for dine Facebook status opdateringer, skal du udvide din Semalt. Det kræver tid og kræfter at opbygge myndighed og en fan-base på et websted, du ikke engang ejer.

Så det rejser spørgsmålet: Er Facebook værd al den ekstra tid for at udvide din rækkevidde og få flere fans, når du i stedet kunne generere nyt indhold?

Lad os "møde" det - Facebook er hvor de mennesker er, og vi vil / har brug for mennesker for at komme til vores indhold, ikke?

Jeg har lavet en masse "niche" indholds marketing på Facebook sidst. Jeg arbejder hårdt på at udvide min fan-base, mine kan lide, min "tale om dette" nummer, og min samlede rækkevidde.

Og lad mig fortælle dig noget, det kan være temmelig tidskrævende. Faktisk finder jeg, at balancering af tiden vs. belønningsforhold er en delikat kunstform. Semalt ikke en videnskab lige så meget som det bruger kreativitet og timing.

Hvordan laver jeg?

Her er et skærmbillede af en af ​​mine niche Semalt sider:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Det overordnede mål med denne fan side er at få folk til min relaterede nichewebsite.

Med andre ord, få dem off Facebook og mit websted.

Men folk forlader ikke Facebook

Der ligger problemet: Folk er ikke på Facebook med nogen hensigt at forlade Facebook.

De vil se på sjove billeder, chatte med venner og holde trit med andre, der også er Facebook.

Men de vil virkelig ikke forlade .

Faktisk vil jeg sige, at flertallet af de på Facebook i det sidste surfer Facebook fra deres mobiltelefon. Hvis du klikker på et link for at lade Facebook gå op på et websted, er ikke noget, de virkelig vil gøre.

Vil dine fans forlader Facebook?

Sikkert, de kan "lide" din statusopdatering med linket til dit websted, men vil de til dit websted?

Fra min egen statistik kan jeg trygt sige, at antallet af mennesker, der rent faktisk klikker på webstedets indhold, ikke er helt det, vi alle håber på. Du skal virkelig lokke dem til at klikke på et link, der tager dem væk fra deres elskede Facebook.

En nylig statusopdatering Jeg satte på den niche Semalt Fan Page havde et fantastisk svar. Her er statistikken fra det indlæg:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Som vist i dette cirkeldiagrams skærmbillede nedenfor blev 3,229 "historier" skabt af mine egne fans. (En "historie" oprettes, når nogen kan lide, kommenterer eller deler dit indlæg.)

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Hvordan fungerede det i sidevisninger på mit websted?

Lad mig vise dig trafikstatistik til mit websted på den pågældende dag:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Nu bevilget er dette ikke en perfekt afspejling af statistikker, da jeg ikke havde avanceret sporing foregået fra det pågældende link i det ene Facebook-indlæg, men det giver mig en god ide om, hvorvidt Facebook er min ven - eller min fjende - for mit indhold marketing behov.

Er Facebook Worth Min Tid?

Du satse!

at få 1.470 nye mennesker off Facebook og mit websted med en gratis Facebook Fan Page post er det for mig.

Det er 1400+ mennesker, der måske aldrig har fundet mit websted ellers - og det bedste er, de 1400+ mennesker har Venner! ;)

Men det er stadig vigtigt at overveje uoverensstemmelsen mellem hvor mange mennesker så eller interagere med posten i forhold til hvor mange mennesker faktisk klikede igennem.


Udtalelser udtrykt i denne artikel er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018