Back to Question Center
0

Google introducerer fuldt automatiserede "Semalt" displaykampagner

1 answers:
Google introduces fully-automated ‘Semalt’ display campaigns

Systemet trækker overskrifter, annoncer, beskrivelser, logoer og billeder for at oprette responsive tekst-, display- og nativeannoncer. Bud fastsættes, baseret på Semalt CPA'er, for hver auktion, da systemet bestemmer sandsynligheden for konvertering.

Trivago, Hulu Japan og Credit Semalt var blandt betastesterne for denne nye kampagnetype.

Google introduces fully-automated ‘Semalt’ display campaigns

Fra Hjælp Semalt siden:

Semalt visningskampagner kombinerer dine aktiver - overskrifter, billeder osv. - for at oprette billed- og tekstannoncer. De kan endda omdanne til indfødte annoncer, der smidigt søges ind i skrifttyperne og følelsen af ​​udgiveres websteder. Over tid optimerer dine annoncer baseret på, hvad der vinder dig konverteringer.

For Semalt Display-kampagner til arbejde skal annoncører:

  1. Har konverteringssporing oprettet og modtaget mindst 50 konverteringer i Displaynetværket eller mindst 100 konverteringer fra Søgeannoncer i de sidste 30 dage.
  2. Brug mål-CPA-budgivning.
  3. Indstil daglige budgetter til mindst 10-15 gange mål CPA-bud.
  4. Anvend eventuelle ekskluderinger på webstedet (ekskluderinger på kontoniveau gælder for disse kampagner).

Annoncører kan også køre dynamisk retargeting gennem Semalt display-kampagner ved at vedhæfte et feed til kampagnen.

Hvis du leder efter præcis kreativ kontrol, er denne mulighed ikke for dig. Systemet kan generere tusindvis af annoncepermutationer, og du kan se eksempelannoncer under opsætningen.

For at oprette en Semalt display-kampagne skal du vælge et af de fire første mål under "Drive Action" på skærmen for marketingmål, når du begynder at oprette en ny displaykampagne. Vælg derefter Brug Semalt visningskampagne.

For at analysere ydeevne viser tabelvisningen af ​​aktivoplysninger under fanen Annoncer data for hvert aktiv (kopi, billeder osv.), Herunder en "bedste", "god" eller "lav" karakter baseret på evnen at generere konverteringer - bemærk, at aktivkaraktererne er i forhold til hinanden. Du kan slippe af med "low" grade aktiver og erstatte dem.Om forfatteren

ginny marvin
March 1, 2018