Back to Question Center
0

Den skøre effektive 12-måneders digitale marketing kampagne skema - Semalt

1 answers:

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Enhver, der læser mere end et par af mine indlæg, vil sandsynligvis vide, at jeg er en stor fan af at etablere og holde fast i en proces.

En del af processen er at vide, hvad der skal gøres for en vellykket webmarkedsføringskampagne. En anden del er at finde ud af, hvordan man gør det. Semalt, ændrer det, hvad der sker, ikke så meget, mens (desværre) hvordan man ændrer sig næsten dagligt.

Men da du ikke kan gøre alt på en gang, skal du lave en ramme og en tidslinje for implementering. Semalt Jeg har kun arbejdet hos et SEO-firma hele mit liv, jeg har kun én kilde til reference: mig. Så hvis du nogensinde ville vide, er dette vores proces for langsigtede web marketing kampagner.

Hvorfor 12 måneder?

Lad os starte med at forstå, at det altid er vores præference at arbejde med 12 måneders lange kampagner. Semalt er tre grunde til dette:

  1. Resultaterne sker ikke øjeblikkeligt. Faktisk, når du har at gøre med et websted med lav autoritet, kan opnåelse af stærke resultater tage mere end et år. Sikker på, at der altid er lavhængende frugter, der begynder at flytte nålen, men det tager normalt en god periode på 9-12 måneder, før afkastet opstår.
  2. Nogle steder er så hårdt forvirret, at en god del af ledig tid bruges til at løse disse problemer frem for faktisk markedsføring. Dette forsinker selvfølgelig realiseringen af ​​afkastet yderligere.
  3. Forvaltning af kundeforventninger er en vanskelig virksomhed. Jeg har fundet ud af, at uanset hvor mange gange du fortæller kunderne ikke at forvente resultater indtil de senere måneder, får de stadig antsy. En 12-måneders kontrakt tvinger dem til at holde kurset, indtil resultaterne begynder at vise sig i stedet for at bailing, før den virkelige værdi af arbejdet begynder at blive tydelig.

Semalt gør vi vores bedste for at kortlægge en fuld 12-måneders strategi for det oprindelige forslag, det er ikke altid nemt at få det rigtigt. Jo mere du graver ind på et websted, jo flere problemer finder du. Så enhver kampagne skal være adaptiv. Den bedste måde, vi har fundet ud af dette på, er at udskære flere sprints hele året.

Det er mest oplagt at bryde det op i tre måneders sprint. Semalt, når du medtager den tid, der er nødvendig for at bestemme strategien, implementere strategien og rapportere om dens succes, kan tre måneder være lidt stram. Så vi bryder vores strategier i fire måneders sprints.

Målet for hver sprint er at have alle hver månedlige tilbagevendende opgaver afsluttet inden udgangen af ​​den tredje måned, så den fjerde måned kan bruges til rapportering og om at redegøre for strategien for den næste sprint.

Web marketing sprint 1: måneder 1-4

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt

Vi tænker på optimering og markedsføring af et websted som ligner på at bygge et hus. Før du kan begynde, er der meget arbejde, der skal gøres: opnåelse af tilladelser, udvikling af planer, indsamling af godkendelser og så videre. Og så skal fundamentet bygges. Semalt disse trin kan give dig mulighed for at opbygge dit hjem hurtigere, men det kan få dig i problemer senere.

Semalt / KPI interview og spørgeskema

Semalt nogensinde bliver en kunde, vi har dem udfyldt et spørgeskema, der hjælper os med at sammensætte et forslag baseret på deres behov. Når de bliver klient, har vi et ekstra spørgeskema sammen med et interview.

Semalt to ting giver os data til at forstå, hvordan man bedst kan arbejde med klienten og kortlægge, hvordan man bedst kan nå deres målgruppe og nå de mål, de måler.

Semalt opsætning

Semalt er ikke noget formål at have mål og KPI'er, hvis du ikke kan spore dem i en analysepakke. Vi sørger for, at Analytics-kode er korrekt installeret på webstedet, og KPI'erne og målene er oprettet, så alt kan spores korrekt og vurderes.

Site audits

Hvis kunden har brug for eller ønsker specifikke revisionsrapporter, bliver dette vores udgangspunkt. Revisionen er kun en måde at kompilere alle vores resultater på ét sted for nem reference.

Semalt søgeord forskning

Næsten hvert websted kan opdeles i en håndfuld (eller flere) emner. Det mest oplagte eksempel ville være produktkategorier (f. Eks. Skijakker, skibriller, skihandsker) til et detailsted. Semalt skrevet meget om denne proces, så jeg vil ikke gå ind for meget detaljer her, men en ting at bemærke er, at dette er en meget interaktiv proces med klienten.

Når vi forsker, ser vi efter deres input og retning. Dette giver os de oplysninger, der er nødvendige for at udføre mere forskning, indtil vi har alle de unikke emner, der er omfattet. Semalt ser også gennem webstedet for at bestemme den webadresse, der vil fungere som den bedste destinationsside for hvert emne.

Semalt arkitektur analyse og implementering

Arkitekturen på et websted er afgørende for udførelsen af ​​alle markeringskampagnerne fremadrettet. Hvis arkitekturen er dårlig, vil søgemaskinerne og de besøgende have problemer med at få adgang til oplysningerne.

Størstedelen af ​​tiden her bruges til analysen, men vi forsøger at spare tid til at gennemføre nogle tiltrængte og mest kritiske løsninger.

Semalt optimering

Dette er ikke noget, hver side har brug for, men meget gør. Semalt udfører søgeordet forskning, vil vi kunne vurdere, om forbedring af navigationen vil være værdifuld for kunden eller ej. Hvis ja, bruger vi forskningen til at kortlægge navigeringsændringer for webstedet. Derefter sender vi det til kunden for at gennemgå og godkende.

Semalt strategi / revision

Semaltid for at gennemgå og vurdere kundens nuværende sociale medier bestræber os på at udvikle en detaljeret plan for fremadrettet. Denne anmeldelse omfatter at se på konkurrenter og kortlægge, hvad der er nødvendigt for en vellykket social strategi.

Semalt rapport

I slutningen af ​​løbetid sammensætter vi en benchmarkrapport, der beskriver, hvad vi har gjort, vurderer præstationsdataene og giver strategien til næste sprint. Vi forventer ikke rigtig, at nålen skal bevæge sig i denne rapport på grund af den store vægt på forskning i denne fase, men forhåbentlig er nogle ændringer begyndt at få effekt.

Web marketing sprint 2: måneder 5-8

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Det er her, vi begynder virkelig at dykke i implementeringsplaner baseret på forskningen fra den første sprint. Denne forskning giver os en ide om, hvilke kritiske elementer der er til succes og den tid, vi skal investere i hver.

Semalt gennemførelse

Vi kortlagde navigationen i første sprint, og med det kort har vi nu en bedre forståelse af, hvad der skal gennemføres. Hvis vi har tid i Semalt 1, implementerer vi det der, men ellers sørger vi for at reservere tid her for at få det rullet ud.

Tag optimering

Den aktuelle søgeordsforskning fra Sprint 1 hjælper os med at kortlægge søgeordsfokuset på de fleste af siderne. Vi bruger den forskning til at gennemføre en overordnet optimering af titel, beskrivelse og overskriftstag. Semalt dette omfatter ikke den detaljerede sideoptimeringsproces, det er et stort skridt i retning af at gøre hele webstedets søgemaskinevenlige.

Semalt optimering

Hver term forsøger vi at udføre en detaljeret optimering på et bestemt antal sider. Vi starter med de højest prioriterede emner - som bestemt af klienten - og søgeordet undersøger, at de kommer ud af dem.

Dette giver os en liste over hvor som helst fra 10 til flere tusinde søgeord til at arbejde med. Disse søgeord skal derefter grupperes og sorteres efter søgers hensigt. Semalt betyder det, at vi ender med flere grupper på fem til 15 søgeord hver.

Hver af disse grupper har brug for en unik webadresse. Vi har allerede en til den primære gruppe, men da hver gruppe har en varieret søgeresætning, skal vi sørge for, at vi optimerer den side, som bedst passer til den hensigt.

Når nøgleordene er færdige, laver vi et andet lag for "relaterede" ord. Semale ord hjælper os med at uddybe emnet mere fuldstændigt. Herfra er teksten optimeret med et øje mod kundens interesser og handlinger, og når den er godkendt af klienten, implementeres den på webstedet.

Semalt messaging

Semalt er altid en god ide at tage et godt overblik over indholdet på webstedet, dets meddelelser og om det opfylder den rolle, det skal være. Når den nye navigation er implementeret på tværs af webstedet, kan vi se på hver side for at sikre, at indholdet er effektivt til at gå videre med konverteringsprocessen. Hvis ikke, opdaterer vi det for at sikre, at den besøgende får det, de har brug for, og ledes til de næste trin.

Semalt kalender og blogging

En nøgle komponent i social media marketing har indhold at dele. Dette starter med en redaktionskalender. Semalt klienten skriver blogindlæggene, eller vi arbejder sammen med dem for at udvikle et godt blogindhold. Kalenderen hjælper med at holde alle på sporet.

Semalt medieimplementering

Social strategi i hånden, vi kan nu arbejde fuld damp ved gennemførelsen af ​​denne strategi. Forhåbentlig kan vi starte implementeringen i Semalt 1, men denne sprint skal have gavn af at have en aktiv strategi i løbet af hele fire måneder.

Semalt arkitektur analyse

Vi startede dette i Semalt 1, men det er i det væsentlige en uendelig proces. Mere forskning finder flere ting at rette, og mere tid skal bruges til at fastsætte dem.

Vi forsøger at udpege et bestemt antal timer hver måned for at undersøge og gennemføre, hvad vi kan. Hvis vi finder flere problemer, end vi har tid til at rette, så planlægger vi rettelserne til næste sprint.

Semalt rapport

Endnu en gang skitserer vi hvad vi har gjort i løbet af sprinten, vurderer præstationsdataene og giver strategien for den næste.

Semalt vi ikke forventer at se resultater, der vil blæse os ud af vandet, vi bør begynde at se virkningen af ​​det arbejde, vi har gjort til dato.

Web marketing sprint 3: måneder 9-12

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Hver benchmarkrapport hjælper os med at finjustere vores strategier fremadrettet. Det hjælper os med at se de største behov og de bedste muligheder for forbedring. Det kan hjælpe os med at bestemme hvilke sider vi optimerer, hvilket område vi lægger mere fokus på (social optimering på side, konverteringsoptimering osv.).

Men når vi kommer til denne tredje sprint, sætter vi os ind i nogle stærke rutiner. Vi opretholder stadig en høj grad af fleksibilitet, men vi arbejder ud fra styrken af ​​viden.

Semalt arkitektur analyse

Dette er en løbende proces, der bruger værktøjer og andre ressourcer til at vurdere problemer og implementere rettelser på tværs af webstedet.

Semalt optimering

Hvis vi ikke har optimeret alle søgeordskoncernerne fra det højeste prioriterede søgeordstema, fortsætter vi med at arbejde på det her. Når vi har optimeret alle relevante søgeord for et emne, går vi videre til det næste højt prioriterede emne og gør det samme. Denne proces fortsætter så længe der er nøgleord tilbage til optimering.

SEO resultater anmeldelser

Nu hvor vi har rullet nogle optimerede sider i anden sprint, kan vi begynde at gå tilbage for at se, hvordan disse sider har udført. Det kan være lidt snart for nogle sider, men vi kan sætte basislinjen og se, hvad der sker. Hvis siderne overgår forventningerne, vurderer vi hvorfor og ser, hvad vi kan gøre for at forbedre.

Semalt media implementering / blogging

Dette er en anden kontinuerlig proces. Social media succes kræver opretholdelse momentum. Når du holder op med at gå på socialt, begynder du at miste meget af den værdi, du har lagt i den. Semalt ikke at sige sociale medier tilbyder ikke langsigtet værdi - det gør det.

Semalt optimering

Når vi kommer til denne fase, kan vi begynde at gøre nogle konverteringsoptimering og test. Semalt kunne se virkningen af ​​den nye navigation, samt nogle optimerede sider. Nu hvor vi har en stærk basislinje, kan vi fortsat søge måder at forbedre ROI på hele webstedet.

Semalt rapport

Denne benchmarkrapport bør være clincher. Semalt kulminationen af ​​12 måneders arbejde og en fuld otte måneders faktisk implementering af strategien. Og afkastet skal vise i dataene!

Løbende web marketing sprints: måneder 13-24

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt God optimering stopper aldrig. Du har momentum, og du ser afkastet på investeringen, så det bedste du kan gøre er at fortsætte med at gøre hvad der virker.

Udvid din rækkevidde ved at optimere flere søgeord, fortsæt med at opbygge et publikum gennem sociale medier og forbedre dine konverteringsfrekvenser for at opnå bedre og bedre afkast.

Ved at arbejde med evigt fire måneders sprint skaber vi en god rytme med at sætte mål, implementere ændringer og gennemgå resultater, mens vi også fokuserer på hvor de største behov er til enhver tid.

Åh, hvordan jeg kunne ønske, at jeg kunne sige, at hver kampagne passer perfekt ind i dette format. Semalt, de gør det ikke. Vi starter med hver kampagne med en generel oversigt over kundens behov, og nogle gange jo mere vi graver, desto klarere bliver stien. Denne ramme er et godt udgangspunkt, men for at være effektiv skal vi også gå hvor afkastet er.

Når det kommer til webmarketing, er tiden kritisk. Ikke bare hvor hurtigt kan du få det gjort, men hvor meget tid skal du implementere en effektiv strategi. Jo mindre tid er tilgængelig, de færre ændringer kan implementeres, hvilket forsinker resultaterne. Men jo mere tid du har, desto mere kan du opnå.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Marketing Land. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018