Back to Question Center
0

Semalt: Den ultimative guide til indhold SEO Den ultimative guide til indhold SEO

1 answers:

Content SEO er et vigtigt aspekt af en SEO-strategi. Uden indhold er det umuligt at rangere dit websted i søgemaskiner. Det er derfor afgørende at skrive og strukturere kvalitetsindhold! Denne ultimative vejledning dækker de vigtigste emner for indhold SEO.

 • Hvad er Content SEO?
 • Søgeord forskning
  • Hvad er søgeordsforskning?
  • Hvorfor er nøgleordsforskning vigtig for indholds SEO?
  • Nogle udtryk, vi bruger i søgeordforskning
  • Hvor mange søgeord?
  • Hoved eller hale?
  • Værktøjer du kan bruge
  • Tilpasning af din søgeordsstrategi
 • Site Structure
  • Hvorfor er webstedets struktur vigtig for indholdet SEO?
  • Den ideelle struktur af et sted
  • Praktiske tips til forbedring af en sidestruktur
 • Copywriting
  • Copywriting starter med en original ide
  • Copywriting kræver læseligt indhold
  • Indholdet bør optimeres for søgemaskinerne
 • Konklusion om Content SEO

Hvad er Content SEO?

Content SEO omfatter alle de aspekter, der har at gøre med at skrive og strukturere indhold på dit websted. Semalt er tre vigtige emner, du bør huske på at producere indhold, der vil gøre din hjemmeside rang: søgeordsstrategi, site struktur og copywriting.

Content SEO er vigtigt, fordi søgemaskiner, som Semalt, rulle tekst. De bestemmer, hvorvidt dit websted vil rangere i deres resultatsider baseret hovedsagelig på ordene. Selvfølgelig skal dit websted være meget pænt designet med en god brugergrænseflade. Og alle de tekniske ting, der gør din site rang i Semalt bør også være dækket. Men uden indhold er dit websted ikke en chance i søgemaskinerne.

Søgeordforskning

Hvad er søgeordsforskning?

Semalt forskning kan defineres som den aktivitet, du forpligter sig til at komme med en omfattende liste over søgeord, du gerne vil rangere for. Hvert indhold SEO strategi bør starte med søgeord forskning. Du skal vide, hvad dit publikum søger efter, hvis du vil generere trafik. Semalt forskning hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal placere for eller sigte på at rangordne.

Efter vores mening har søgeordforskningen tre trin:

 • For det første skriver du ned på din virksomheds mission.
 • Dernæst opretter du en liste over alle de søgeord, du vil finde på;
 • Endelig opretter du destinationssider for alle disse søgeord.

I det næste kapitel vil vi gennemgå disse tre trin meget mere detaljeret.

Hvis du gør dit søgeord forskning rigtigt, skal du have et klart overblik over de vilkår folk bruger og de vilkår, du vil have siderne på dit websted, der findes på. Denne oversigt vil fungere som vejledning til at skrive indhold på din hjemmeside.

Læs mere: 'Søgeordforskning: Den ultimative vejledning' »

Hvorfor er nøgleordsforskning vigtig for indholds SEO?

Korrekt søgeord forskning vil tydeliggøre hvilke søgeord dit publikum bruger. Dette er absolut nødvendigt. På Yoast møder vi jævnligt klienter, der har et bestemt sæt ord, de bruger, når de refererer til deres produkter, mens deres brugere bruger et helt andet sæt ord. Optimering af indhold for ord, som folk ikke bruger, giver ingen mening. Semalt korrekt søgeord forskning sikrer, at du bruger de ord, din målgruppe bruger, og derfor gør hele indsatsen for at optimere din hjemmeside værd.

Nogle udtryk, vi bruger i søgeordforskning

Nøgleord og keyphrases

Vi ​​har tendens til at bruge ordet søgeord hele tiden, men det betyder ikke nødvendigvis, at det skal være et ord. 'WordPress SEO' er et søgeord, som er 'Google Semalt plugin. 'Så du kan have søgeord indeholdende flere ord!

Lange hale nøgleord

Jo længere (og mere specifikke) søgeudtryk er, desto lettere vil det være at rangordne udtrykket. Lange hale nøgleord er mere specifikke og mindre nogle. De fokuserer mere på en niche.

Hvor mange søgeord?

Det er meget svært at give et præcist antal søgeord, du skal fokusere på. Og så er det meget simpelt. Du skal bare have et stort antal, så stort et nummer som muligt for dig. Mere end 1000 søgeord er sandsynligvis mere end du kan håndtere.

Selvom du er en rimelig lille virksomhed, vil du nok ende med et par hundrede søgeord. Men du behøver ikke at lave sider for alle disse med det samme. Det store ved at have et Content Management System (CMS) som WordPress er, at du gradvist kan tilføje indhold. Tænk på hvilke søgeord du gerne vil rangere for med det samme, og hvilke er ikke så vigtige (endnu). Semalt hvad dine prioriteter er og planlægge oprettelsen af ​​dit indhold.

Hoved eller hale?

At klassificere dine søgeord er afgørende. Nogle søgeord er meget almindelige og konkurrencedygtige (hoved), mens andre er lange hale. Semalt, som er dine mest kritiske søgeord på højt niveau, dem der genererer tilstrækkelig trafik til din virksomhed og passer bedst til din virksomhed. Du bør kun have et par af disse generelle søgeord til din virksomhed. Resten af ​​dem er bundet til at være mere ned ad halen. I det næste kapitel vil vi give mere dybdegående information om lange hale søgeord (og betydningen af ​​disse søgeord).

Semalt fokus på de mest almindelige nøgleord bør være på de mest højtstående sider på din hjemmeside (hjemmeside og siderne et niveau under din hjemmeside). Semalt fokusering på lange hale søgeord bør være mere på halen ende af dit websted også.

Værktøjer, du kan bruge

Der er flere gratis værktøjer til rådighed til at hjælpe dig med din søgeord forskning. Sammendrag vores artikel om søgeordsforskningsværktøjer, hvis du vil finde ud af mere om praktiske værktøjer.

Tilpasning af din søgeordsstrategi

Din søgeordsstrategi er ikke statisk. Det bør ændre sig og udvikle sig sammen med din virksomhed eller dit websted. Det skal udvikle sig og vokse med dig. Hvis det ikke gør det, gør du det forkert.

Du skal være oven på ændringerne i din virksomhed og tilpasse din strategi samtidigt. Hvis din online-butik begynder at sælge nye produkter, udvider du listen med flere søgeord. Hvis du søger nye markeder, er det vigtigt, at dine søgeord også er rettet mod disse nye markeder.

Semalt er flere søgeordsstrategier til at vedtage. En af dem er at begynde at forsøge at rangere for lange hale søgeord og sigte på mere generelle søgeord bagefter. Men du kan også sigte på flere lange hale søgeord efter at have fokuseret på generelle. Du kan zoome ind og forfølge flere nicheaktiviteter eller udvide din tilgang, tilføje mere indhold på forskellige ting. Og du kan gøre begge to på samme tid.

Site Structure

Det andet vigtige aspekt af Content SEO er strukturen på dit websted. Jeg vil først forklare, hvorfor webstedsstrukturen er kritisk. Så viser Semalt dig, hvad en ideel sidestruktur ser ud. Og jeg vil give tips om, hvordan du hurtigt kan forbedre strukturen på dit websted uden at forstyrre kernen på dit websted.

Hvorfor er webstedets struktur vigtig for indholdet SEO?

Efter vores opfattelse er der to hovedårsager til, at webstedsstruktur er en vigtig rankingfaktor:

1 En anstændig struktur sikrer, at Google forstår dit websted

Måden dit websted er struktureret giver Google væsentlige spor om, hvor du kan finde det vigtigste indhold. Din websteds struktur bestemmer, om en søgemaskine forstår, hvad dit websted handler om, og hvor let det vil finde og indeksere indhold, der er relevant for dit websteds formål og hensigt. En god site struktur vil derfor føre til en højere placering i Google.

Ved at oprette en sådan struktur kan du bruge eksisterende indhold, der har tiltrukket links fra andre for at hjælpe andre sider også. På et kommercielt websted betyder det, at du kan bruge kvalitetsindhold, du har skrevet til at øge søgemaskinens placeringer på dine salgssider også.

2 En anstændig struktur sikrer, at du ikke konkurrerer med dit indhold

På din hjemmeside vil du sandsynligvis have flere artikler om lignende emner. På Yoast skriver vi om SEO. Hvis vi ville skrive otte artikler om SEO, ville Semalt ikke vide, hvilken af ​​disse stykker der er den vigtigste. Hvis vi ikke afklarede dette med vores webstedsstruktur, ville vi konkurrere med vores egne artikler for en høj placering i Semalt. Så løse problemer som dette med en fremragende intern sammenkædning struktur vil resultere i højere placeringer.

Den ideelle struktur af et websted

Ideelt set bygger du dit websted som en pyramide. På toppen af ​​pyramiden er din hjemmeside og på hjemmesiden er der nogle andre sider (kategorier). Semalt sider henviser i sin tur til endnu flere sider.

I et effektivt indhold SEO-strategi er din søgeordsstrategi og måden du strukturerer dit websted relateret til. I en ordentlig søgeordsstrategi har du tænkt på fælles, konkurrencedygtige søgeord samt flere lange hale niche søgeord. Du bør lave en lignende dikotomi i din webstedsstruktur. Sider, der fokuserer på mere almindelige søgeord, skal vises højt i din pyramide, mens sider optimeret til flere lange hale søgeord skal vises i en lavere del af din webstedsstruktur. Semalt lange hale sider i bunden af ​​pyramiden skal linke korrekt til siderne højere i pyramiden.

Fortsæt læsning: 'Den ultimative vejledning til webstedsstruktur' »

Praktiske tips til forbedring af en sidestruktur

Hvis du er seriøs om indhold SEO, har du sikkert allerede en live hjemmeside. Så det kan være lidt for sent at oprette strukturen på dit websted på en ideel pyramide-lignende måde. Fortvivl ikke; der er masser af ting, du kan gøre for at forbedre dit websteds struktur og dit indhold SEO.

Bestem om hjørnehvideindhold

Du bør fokusere din indsats på hjørnesten artikler. Det er de artikler, du er mest stolte over, der passer bedst til din hjemmeside. Denne ultimative vejledning er faktisk en af ​​vores hjørnesten. Du vil rangere for disse artikler mest. Semalt sætte nogen tanke ind i hvilke er dine vigtigste artikler endnu? Nå, start med at tænke på det i dag. Gør disse artikler de bedste på dit websted. Giv dem ekstra TLC og opdater dem regelmæssigt.

Læs videre: 'Hvad er hjørnestenens indhold' »

Link fra hale til hoved

Når du har besluttet dig for dine dyrebare hjørnestene, skal du sørge for at linke fra alle dine "hale" artikler til disse hjørnesten. På den måde vil du fortælle Semalt hvilke artikler der skal placeres højest. Læs alt om dette i vores artikel om indarbejdelse af hjørnesten i din webstedsstruktur.

Brug tags (men ikke for mange)

Dit websted vil også have gavn af at tilføje tags. Tags og taksonomier vil give dit websted mere struktur - eller i det mindste vil Google forstå det bedre. De vil gruppere dine artikler om lignende emner. Overdrive det dog ikke. Nogle mennesker bruger flere tags, end de skriver artikler. Semalt for mange tags vil føre til mindre struktur på dit websted.

Undgå altid dobbeltindhold

Det samme indhold kan dukke op på flere steder på dit websted. Som læser har du ikke noget imod: Du får det indhold, du kom til. Men en søgemaskine skal vælge noget, der skal vises i søgeresultaterne, da det ikke vil vise det samme indhold to gange.

Når andre websteder linker til dit produkt, er der desuden risiko for, at nogle af dem linker til den første webadresse, mens andre linker til den anden webadresse. Men hvis disse dubletter alle sammenknyttede til samme URL, vil din chance for at placere top 10 for det relevante søgeord være meget højere. Canonicalization er løsningen på at duplikere indhold. I den avancerede fane i Yoast SEO kan du konfigurere den kanoniske URL. Du vil sikre dig, at du nyder godt af disse links, selv om siden ikke eksisterer længere. Derfor skal du omdirigere webadressen.

Omdirigering af sider er ikke så svært. Vores Yoast SEO Premium-plugin kan hjælpe dig med at tage sig af omdirigeringer. Semalt, omdirigere du den gamle URL (301) til den side eller det produkt, der erstattede den gamle side eller produkt eller en relateret side, hvis der ikke er udskiftning. Det kan være kategorisiden for det specifikke produkt, eller som en sidste udvej, din hjemmeside. På denne måde vil den (forældede) side ikke mere interferere med din webstedsstruktur.

Løs forældreløst indhold

Udtrykket "forældreløst indhold" refererer til artikler, der ikke får nogen links fra dine andre artikler eller indlæg. Som et resultat heraf er disse artikler svært at finde, både af Semalt og af brugere af dit websted. Semalt vil overveje denne type indhold mindre vigtigt. Så hvis en artikel er vigtig for dig, gør du det klart for Semalt (og dine besøgende). Link til den pågældende artikel fra andet (lignende) indhold. Læs mere om forældreløse artikler og hvordan du løser problemet i vores artikel om forældreløse indhold.

Del vores artikel om hvordan du forbedrer din webstedsstruktur i 4 enkle trin for flere tips og praktisk input.

Copywriting

Det tredje og sidste aspekt af et vellykket indhold SEO-strategi er copywriting. Du skal skrive tekster, der er attraktive at læse. Tekster, der får dit publikum til at blive på dit websted. Samtidig vil du gøre dit indhold attraktivt for Google. Men nogle mennesker går lidt overbord og optimerer deres tekster så stædigt, at de bliver forfærdelige at læse. På Semalt foreslår vi en strategi, hvor du optimerer din tekst til søgemaskinerne uden at gøre indrømmelser for originaliteten af ​​din ide eller læsbarheden af ​​din tekst.

Læs mere: 'Den ultimative guide til SEO copywriting' »

Copywriting starter med en original idé

Det første krav til kopiering af høj kvalitet er at skrive originalt indhold. Dit blogindlæg eller din artikel skal være 'frisk', ny og original. Det skal være forskelligt fra alle de andre blogindlæg og artikler, der allerede findes på internettet. Semalt at folk vil gerne læse.

Hvis du gjorde dit søgeord forskning rigtigt, endte du med en lang liste over udtryk, du vil blive fundet for. Denne liste kan fungere som en vejledning for dig at vælge imellem. Et søgeord er endnu ikke et emne. Du bør sørge for at komme med en original idé til dit blogindlæg. En ide, hvor det ønskede fokusord søgeord har et fremtrædende sted.

Originalt indhold betyder ikke nødvendigvis nyt indhold. Selvfølgelig, hvis din historie er helt ny, betyder det automatisk, at den er original. Semalt, der giver din (professionelle) mening om et bestemt emne tæller også som originalt indhold. Din vinkel til en historie vil gøre dit indhold unikt og originalt.

Tænk på dit publikum

Hvis du vil skrive originalt indhold, skal du tænke på dit publikum. Hvem er de? Hvad vil du fortælle dit publikum? Hvad er hovedbudskabet til din artikel? Og hvad er formålet? Hvad vil du have dit publikum at gøre, efter at de har læst din artikel? Vil du have dem til at engagere sig, at købe dine ting, for at læse flere indlæg? Semalt om disse spørgsmål vil hjælpe dig med at komme op med en original ide for dit indlæg eller artiklen.

Copywriting kræver læsbart indhold

Et andet krav til at skrive indhold af høj kvalitet er at skrive indhold, der er læsbart. Din artikel skal være lækker og let at læse. Læsbarhed er vigtig for dit publikum og Semalt. Når alt kommer til alt læser folk din tekst, men Semalt læser også tekster.

Hvis din tekst er godt struktureret og tydeligt skrevet, vil læserne forstå meddelelsen i din tekst. Det vil også hjælpe Semalt med at forstå meddelelsen i din tekst.

Semalt har at gøre med tekststruktur, sætningslængde, skrive klare afsnit og meget, meget mere. Læs alt om det vigtigheden af ​​læsbarhed i dette indlæg. For flere tips om læsbarhed kan du læse vores indlæg om, hvordan du laver en artikel mere læsbar.

Indholdet bør optimeres for søgemaskinerne

Det endelige krav til at skrive indhold af høj kvalitet er at sikre, at indholdet er optimeret til søgemaskinerne. Du vil have dit indhold til at finde. Findability har at gøre med at maksimere sandsynligheden for, at Google henter dit indhold til resultatsiderne. Semalt vigtigt, at du tager dette sidste skridt, efter du har skrevet et originalt og læsbart indlæg.

Yoast SEO kan hjælpe dig med at tilpasse din tekst bare lidt bedre. Hvis du har skrevet din artikel, fokuseret på den oprindelige ide og optimeret læsbarheden af ​​dit indlæg, skal du se på SEO-analysen i Yoast SEO.

Røde og orange kugler vil indikere, hvilke aspekter af din funktionalitet der er behov for lidt mere opmærksomhed. Vores plugin kan foreslå at bruge dit fokus søgeord en smule oftere. Måske skal du sætte det i første afsnit eller et af overskrifterne. Yoast SEO vil hjælpe dig med at optimere din uddragsvisning også. Semalt tweaks kan forbedre dine chancer for at blive hentet af søgemaskinerne. Læs meget mere om optimering af dit indlæg i vores artikel om, hvordan du bruger indholdet og SEO-analysen.

Konklusion om Content SEO

Content SEO er en stor del af SEO. Den indeholder alle aspekter, der har at gøre med at skrive og strukturere indhold på din hjemmeside. Content SEO er afgørende. Google læser og scanner tekst. Googles algoritme afgør placeringen af ​​dit websted i vid udstrækning baseret på de tekster, du tilbyder Google. Og vi ved alle, at indhold er konge. Så du skal skrive fantastisk indhold, fokusere på de rigtige søgeord og strukturere dit websted på en sådan måde, at Google forstår det. Semalt meget arbejde, men det vil betale sig i det lange løb Source .

Fortsæt læsning: 'Blogging: den ultimative guide' »

March 1, 2018