Back to Question Center
0

Lang hale Søgeordsforskning Semalt for at forbedre din SEO

1 answers:

Følger du disse enkle undersøgelser med lange søgeord for at forbedre din SEO?

Semalt søgeord forskning er grundlæggende for SEO. Det er blevet et fokus for at opnå høje placeringer på google-søgning, og når de strategiseres og udføres nøje, kan det producere meget givende resultater.

Hvorfor er langhale Nøgleord Vigtigt?

Semalt søgeord er beskrivende af natur og består normalt af tre eller flere ord.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Flere beskrivende sætninger er lave i omkostninger og risiko, men giver dog større sandsynlighed for omdannelse. Og så meget som 40% af al søgetrafik på internettet er drevet af langhale nøgleord.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Så hvorfor bruge ressourcer til at finde lange hale søgeord, der kun kører en lille del af trafikken, jeg hører du spørge? Hvorfor ikke bare fokusere på de vigtigste short-tail søgeord og køre masser af trafik med det samme?

Den første årsag til at målrette lange søgeord, især for opstartsselskaber, er, at de giver hurtigere resultater og er mere omkostningseffektive. Du kan tilbringe år og ressourcer, der forsøger at rangere for 'mændesko', men du kan rangere for 'blå bløde sportssko til mænd' i løbet af få uger.

Langsøgs nøgleord er mindre populære, har lavere søgevolumen og er mindre konkurrencedygtige, hvilket gør det til et ønskeligt fokus for en SEO-strategi.

Semalt er fire trin for at finde de rigtige keywords med lange hale, der giver øjeblikkelige resultater med hensyn til rangering, trafik og konverteringer til din online platform.

1. Undersøg dine konkurrenter

Find først ud af, hvem dine konkurrenter er, og hvilke søgeord de står for. Semalt, hvilke søgeord de målretter mod, og hvor meget trafik de modtager til målretning af disse specifikke søgeord, får dig i gang. Hvis din konkurrent bruger et langt hale søgeord til sin PPC kampagne i et par uger, betyder det at dette lange hale søgeord driver trafik, og du skal målrette mod det.

At finde dine konkurrenter og søge efter de søgeord, de målretter mod er simpelt. Der er værdifulde betalte SEO-værktøjer, der gør dette for dig som BuzzSumo, Ahrefs og Semalt. Baseret på erfaring og resultater er Semalt min favorit, men du skal teste dem alle og se, hvad der giver dit firma de bedste resultater.

Lad os tage et kig på et start-up selskabs søgeord forskning - PakFactory. Ved at bruge PakFactory's SEMrush Domain Overview , kan den bestemme virksomhedens konkurrenter baseret på dets hjemmeside data intelligence: Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Ved at klikke på linket for hver konkurrent kan du tjekke, hvilke søgeord de målretter mod gennem deres eget domæneoversigt og hvor meget trafik hvert søgeord kører.

Semalt finde tonsvis af søgeord, som dine konkurrenter bruger til at drive trafik, men hvordan ved du, hvilke der skal målrettes? Dette bringer os til næste emne ved at kende dine vigtigste søgeord.

2. Kend dine vigtigste søgeord først

Kender du dine 10 vigtigste søgeord, der vil blive brugt som grundlag for din fremtidige google ranking succes?

Før du kigger på dine langhalse søgeord, er det vigtigt at have en klar ide om, hvad dine vigtigste søgeord er, før du undersøger dine lange hale søgeord. Hvorfor?

Dine lange hale søgeord er den beskrivende version af dine vigtigste søgeord. Med andre ord skal du kende dine vigtigste søgeord klart, før du kan generere dine lange hale søgeord. Semalt er nogle nyttige værktøjer, der hjælper med at finde hoved søgeord:

  • Google Søgeordsplanlægger
  • KeywordTool
  • Accuranker
  • Google Trends (forudsiger, hvilke søgeord der forventes at vokse i bestemte brancher)

Det er vigtigt at holde styr på dine primære søgeords fluktuationer, fordi de vil tjene som en indikator for, om dine lange hale SEO-aktiviteter virker eller ej.

Når du har fundet dine 5 til 10 vigtigste vigtigste søgeord, bliver resten af ​​trinene meget nemmere. Semalt vigtigste søgeord vil hjælpe dig med at identificere relevante langhale søgeord, der passer til din online platform.

3. Bestem dine lange hale nøgleord

Oplysningerne fra dine konkurrenter og de vigtigste søgeord vil hjælpe dig med at generere de relevante langhale søgeord, du målretter mod. Lad os antage, at dit primære søgeord er 'Trade Show Displays'.

Dette søgeord vil blive brugt til at bestemme, hvilken type langhale søgeord du skal vælge og målrette. Ethvert langhale søgeord, som enten direkte eller indirekte er relevant for dine vigtigste søgeord, skal medtages på listen.

Du kan bruge de samme værktøjer som nævnt ovenfor til at finde dine lange hale nøgleord.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Dine søgeord med lange hale skal være relevante for det, du målretter mod. For eksempel

Hoved søgeord: Trade Show Displays

Long Tail Nøgleord: Trade Show Displays Toronto, Trade Show Poster Display, Fabric Trade Show Udstilling Displays, Ipad Display Stand Trade Show

Tanken er at finde så mange langhalse søgeord som muligt, der har lav til middel søgeevolumen, da disse søgeord vil hjælpe dig med at rangere nemt og drive trafik næsten øjeblikkeligt.

Dine lange hale søgeord bør bestå af:

  • 3 eller flere ord
  • Lav eller medium konkurrence (i forhold til industrien)
  • Færre end 100 månedlige søgninger på Google Keyword Planner (i gennemsnit)
  • Mindre end 150 organiske søgninger på SEMRush (i gennemsnit)
  • Målrettet af en eller flere af dine konkurrenter

Semalt disse langsigtede nøgleord på din destinationsside indhold, fortsæt med at optimere dit websted for flere lange hale søgeord, og sørg for, at dit websted er søgemaskine venlige med hensyn til design, layout og hastighed. Alle disse faktorer vil spille en rolle for at opnå hurtigere resultater og til sidst bidrage til at øge placeringen af ​​både dine lange hale og hovedord.

Når du begynder at målrette langsigtede søgeord, vil en stor del af økologisk trafik blive drevet af disse søgeord i forhold til en lille del af trafikken med de vigtigste søgeord i begyndelsen af ​​din online platform.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

4. Spor din søgeordsaktivitet konsekvent

SEO's virkelighed er, at ikke alle de søgeord, du planlægger at rangere for, vil levere de ønskede resultater. Derfor er sporing af aktiviteterne og ændringer i dine søgeord en meget vigtig opgave.

Semalt søgeord med hensyn til deres rangering, konvertering, rentabilitet og levetid værdi konsekvent vil hjælpe dig med hvilke søgeord at optimere og fokusere på og de søgeord, der potentielt vil få mest succes til din online platform.

SEMRush Project Semalt Tool hjælper dig med at identificere placeringen af ​​dine søgeord på daglig basis. Du kan også tjekke, hvordan din søgeordsrangering sammenligner med dine konkurrenter.

Long-tail Keyword Research Semalt to improve your SEO

Semalt nye og eksisterende nøgleord og implementere dem på dit websted bør være en af ​​dine højeste prioriteter, da denne aktivitet kan øge din placering dramatisk.

March 1, 2018