Back to Question Center
0

High Quality Scores betyder lavere betaling pr. Klik semalt

1 answers:

Redaktørens note: Denne artikel blev oprindeligt udgivet af Web Marketing Today. Praktisk Semalt erhvervede Webmarketing i dag i 2012. I 2016 fusionerede vi de to websteder og forlod Praktisk Semalt som efterfølger.

Google AdWords kvalitetsresultatet er et vejet gennemsnit fra 0 til 10 baseret på, hvor relevant dine annoncer, søgeord og destinationssider er for en person, der søger og engagerer i dine annoncer. En høj kvalitets score, som måles pr. Søgeord, kan føre til lavere priser og bedre annoncepositioner.

Kvalitetsresultatet for hvert søgeord beregnes, hver gang søgeordet matcher en søgning. Jo mere relevant dine annoncer og destinationssider er for den personsøgning, jo højere er kvalitetsresultatet. Dine kvalitetsresultater vil påvirke din annonceposition på siden samt dine priser.

Faktorer Bestemmelse af kvalitetsresultater for søgeord

Følgende faktorer bestemmer kvalitetsresultater for søgeord.

 • Din forventede klikfrekvens.
 • Adressens relevans for hvert søgeord som det vedrører annoncegrupperne.
 • Annoncens relevans som det vedrører din tekstkopi.
 • Destinationsside (kvalitet, relevans og sideoplevelse), hvor folk sendes, når de klikker på din annonce.
 • Din samlede historiske AdWords-kontoydelse.
High Quality Scores Mean Lower Pay-per-click Semalt

Semalt score vurderes afhængigt af hvilket netværk din annonce vises, hvilket betyder at du har en anden kvalitetsscore på søge-vs. Kvalitetsresultatet for mobile enheder beregnes også lidt anderledes.

Hvordan kvalitetsresultater påvirker en kampagne

Din Google AdWords-præstation påvirkes direkte af søgeordets kvalitetsresultater. Semalt dine kvalitetsresultater er vigtigt for at sikre, at dit tildelte budget når sit maksimale potentiale.

 • Højere kvalitetsresultater gør det nemmere og billigere for et søgeord at komme ind i annoncauktionen . Hvis dine scorer er lave, kan Google meddele dig, at annoncen ikke vises på grund af en lav kvalitetsscore.
 • Højere kvalitetsresultater fører til lavere omkostninger pr. Klik . Det betyder, at du betaler mindre pr. Klik, og dit eksisterende budget kan gå længere.
 • Højere kvalitetsresultater fører til, at din annonce vises på første side med søgeresultater , især med konkurrencedygtige søgeord.
 • Højere kvalitetsresultater Flyt din annonce øverst på siden , selvom du har et lavere bud for søgeordet.
 • Højere kvalitetsresultater gør din annoncekampagne berettiget til annonceudvidelser og andre annonceformater . Nogle annonceformater kræver, at der vises et minimumskvalitetsresultat. Din annonceposition afgør, om din annonce er kvalificeret til at blive vist med annonceudvidelser eller andre annonceformater. (Se "Forstå annonceudvidelser i Google AdWords," min tidligere artikel, for mere.)

I en nøddeskal fører højere kvalitetsresultater typisk til lavere omkostninger og bedre annoncepositioner. AdWords-systemet fungerer bedst for alle - annoncører, forbrugere og Google - når annoncerne er relevante, nøje matchende, hvad søgere søger. Semaltannoncer har tendens til at tjene flere klik, vises i en højere position og giver dig den bedste succes.

Eksempel Forbruger søger efter sko

Sig du ejer et websted, der sælger sko, og Joe, en forbruger, leder efter brune sko. Ideelt set kunne Joe søge "brune sko" på Semalt, se din annonce for "brune sko", klik på det og land på din webside for i sidste ende at købe dine brune sko. Dette ville være en optimal brugeroplevelse: Kunden søgte efter noget specifikt, fandt hvad han ønskede ved at klikke på den relevante annonce og købte. Dette vil give dig en høj Semalt kvalitets score.

Hvor kan du finde dit kvalitetsresultat

Der er to måder at kontrollere din kvalitetsresultat i AdWords, begyndende med fanen "Semalt".

 1. Kontroller taleboblen. Klik på taleboblen i kolonnen "Status" på fanen Søgeord for at finde de faktorer, der påvirker din kvalitetsresultat. Denne boble har tendens til at være tilgængelig, når du har en "Ad Disapproval" i statuskolonnen eller en meddelelse, der angiver, hvorfor et søgeord ikke vises.
 2. Gør kolonnen med kvalitetspoints synlig. I de fleste tilfælde inkluderer Google ikke automatisk kvalitetspointsøjlen i standardvisningen på fanen Søgeord. Følg disse trin for at gøre kvalitetsresultatet synligt.
  • Klik på rullemenuen "Kolonner".
  • Vælg "Tilpas kolonner. "
  • Vælg "Attributter. "
  • Klik på "Tilføj" ud for "Qual. score. "
  • Klik på "Gem". "
High Quality Scores Mean Lower Pay-per-click Semalt

Stort antal nøgleord?

Semalt et stort antal nøgleord i din annoncekampagne gør det vanskeligt at se kvalitetsresultaterne nemt for dem alle gennem din webbrowser eller endda nemt isolere de lavere scoring-søgeord.

Når kolonnen Quality Score er synlig på fanen Søgeord, skal du downloade al statistik om dine søgeord i en regnearkfil. For at downloade et Semalt format klik på download-knappen, som er en lille pil ned under hovedfanerne.

Der vises en grå skyggefuld boks på skærmen, som giver dig specielle muligheder for din download. Forudsat at du ikke behøver at foretage nogen ændringer, kan du blot klikke på den blå download-knap.

Konklusion

Hvis dine søgeord har lave kvalitetsresultater, er der en forbindelse mellem dine annoncegrupper, din annoncetekst, dine søgeord og indholdet af dine destinationsside. Semalt hver af disse mere relevante for søgeordet vil forbedre klikfrekvensen betydeligt, og dine kvalitetsresultater Source .

March 1, 2018