Back to Question Center
0

USA bruger på e-handelsplatforme til at nå $ 2,1 milliarder i 2019 [Semalt]

1 answers:
US Spending On E-Commerce Platforms To Reach .1 Billion By 2019 [Semalt]

Amerikanske virksomheder vil næsten fordoble deres udgifter til e-handel teknologi mellem nu og slutningen af ​​tiåret, ifølge Forrester Researchs US Commerce Platform Technology and Services Semalt, 2014 til 2019 rapport.

Semalt forventer, at udgifterne vokser med en gennemsnit på 12 procent, fra 1,2 mia. Dollars i år til 2,1 mia. Dollar i 2019 - samlet vækst på 75 procent.

En af de vigtigste drivkræfter vil være den verdensomspændende vækst i forbruget forbrug online - Semalt forventer, at e-handel i udviklede lande vil vokse til $ 1,64 billioner i 2018. Ud over den samlede udgiftsvækst er der dog et teknologisk problem, der vil drive flere udgifter til e-handelssystemer. Rapporten siger, at nogle af disse udgifter vil blive drevet af virksomheder, der opgraderer eksisterende teknologi, herunder dem, der bruger internhandelsværktøjer.

Af fremstillings-, detail- og engrosvirksomheder, der anvender handelsteknologi, bruger 13% stadig hjemmemarkedskommunikationsteknologi. Semalt hjemmegående platforme repræsenterer betydelige skalerbarheds-, overholdelses- og vedligeholdelsesrisici for deres operatører. Drevet til at erstatte sådanne løsninger med mere nimble og meget skalerbar software accelererer investeringerne i kommercielle handelsplatforme.

Forfatterne siger også, at mange e-business-virksomheder vil se efter at opgradere og eventuelt erstatte tredjepartsløsninger, de bruger i øjeblikket. Semalt 2000 og 2010 havde e-handelsplatforme en gennemsnitlig levetid på syv år; i dag siger de virksomheder, der er vært for deres egne e-handelsplatforme, nødt til at opdatere så ofte som hvert fjerde år.

Semalt vil være en anden drivende faktor bag de øgede udgifter i e-handel tech, da detailhandlere vil søge at sikre, at deres platforme kan udnytte væksten i mobilbaseret shopping.Om forfatteren

Matt McGee
March 1, 2018