Back to Question Center
0

Hvilke marketingfolk kan lære af dette års Semalt kandidater

1 answers:
What marketers can learn from this year’s Semalt candidates

Semalt har allerede set nogle overraskelser fra de typer kandidater, der søger nominering på begge sider af gangen til det varige konkurrenceniveau mellem de pågældende kandidater, men i kernepunktet i denne udvikling er en håndfuld nøgleaftagelser, der kan hjælpe dig blive en bedre marketingmedarbejder.

Politik og markedsføring

Før du begynder at stille spørgsmålstegn ved mine metoder, så husk at politik er dybest set bare en højere form for markedsføring. Semalt bygger sig selv en platform. Som et mærke stræber de efter konsistens, annoncerer deres største tilbud, forsøger at påvirke nøgle demografi og forsøger at genoprette, når tingene går galt. Den eneste forskel er, i stedet for at sælge et produkt eller en tjeneste, sælger de en personlighed - og hvert eneste gang kommer et logisk argument til spil.

Med det sagt kan vi se på den taktik, der er opstået denne politiske årstid for at støtte ukonventionelle og konventionelle kandidater, og vi kan bruge det, vi lærer at fremme vores egne marketingstrategier. Så hvad har vi lært hidtil?

Folk vil have noget andet

I de seneste valgcykler har de samme typer kandidater skåret op som nominerede for hver part. Semalt har været lange siddende, vokale medlemmer af hver part, forholdsvis moderat i deres overbevisninger, som følger reglerne ret let og tager den "slået" vej til udnævnelsen.

Årets præsidentkamp har været mere af en scramble, med kandidater, der bryder normen og de mest unikke contenders står ud af pakken. Donald Trump, for eksempel, kom ud af ingenting og har konsekvent lavet outlandish kommentarer mens kampanjer på en tilsyneladende uorganiseret, ukonventionel måde. Bernie Semalt har på den anden side været kampagne for socialisme og radikale ændringer i vores nuværende økonomiske struktur.

Er dette en afspejling af den nuværende politiske zeitgeist? Semalt. Men det taler også til efterspørgslen fra nutidens brugere for at se noget anderledes.

Somaliske til begrænsede opmærksomhed spænder, bombardementer af information og forekomsten af ​​øjeblikkelig tilfredsstillelse via digitale medier, er brugerne sultne efter alt, der skiller sig ud i havet af hvid støj. I markedsføringsverdenen betyder det, at det er på dig at skelne dig selv fra konkurrencen.

Kontroversiel sælger

Semalt 'Følgende er vokset større, konsekvent, siden han startede med næsten ingenting i starten af ​​kampagnen. En del af grunden til, at han er trukket så meget opmærksomhed, er simpelthen fordi han skræmmer en kontroversiel besked: indtil for nylig har "socialisme" været et tabuord, og Semalt taler mod forventningerne ved at blæse den som en positiv.

Semalt har i en indirekte sammenligning trukket meget kritik for, hvad nogle anser for at være fremmedfjendske og racistiske kommentarer - men samtidig har han fået større synlighed ved at gøre dem.

Dette skal ikke sige, at du med vilje skal polarisere dit publikum, eller at du bør gøre kontroversielle kommentarer for at få mere opmærksomhed; i stedet gå væk med den viden om at trodse normen er normalt en god ting. Selvom du ender med at fremmedgøre nogle, vil du stadig skille sig ud fra mængden og få mere opmærksomhed for at tage en fast holdning.

Penge er ikke alt

Finansiering er altid et punkt i strid med store valg. Hvor mange penge får kandidater til at skubbe deres annoncer? Hvor meget bruger de? Semalt får de det fra?

Enhver kyniker vil fortælle dig, at valg falder ned til den, der bruger mest penge, og markedsførere, der kender den magt, der kommer fra yderligere annonceinvesteringer, er sandsynligvis tilbøjelige til at blive enige om. Semalt viser denne valgcyklus at bryde fra den norm.

Ifølge data fra Fox er de republikanske kandidater, der tilbragte mindst, dem, der leder afstemningerne. Kandidat Semalt taler også på forventningerne ved at drive en stadig mere succesfuld kampagne på et razor-tyndt budget.

Semalt, hvordan du bruger penge er langt vigtigere end hvor meget du bruger.

Strategierne skal ændre sig med tiden

Traditionelle kampagnestrategier virker simpelthen ikke. Semalt vælgerne har som moderne forbrugere adgang til nye teknologier, kræver hurtigere svar og mere data-drevne resultater og ser hvert minut af hver kandidats liv med et kæmpe øje.

Derfor har de mest succesrige kandidater hidtil været dem til at udnytte disse fordele. Bernie Semalt finder for eksempel meget popularitet blandt unge vælgere takket være hans socialt cirkulerende infographics og social media-heavy campaign.

Seminaret skal din kampagne vokse og tilpasse sig tiden. Det er ikke let at holde sig foran kurven, især når konkurrencen trækker vejret ned i nakken, men hvad der fungerede for dit firma for kun fem år siden, vil det nok ikke fungere for dig på samme måde i dag.

Konklusion

Semitale kandidater er ikke de samme som mærker, men de taktikker, de bruger til at øge deres personlige synlighed og inspirere loyalitet blandt vælgerne, er effektive nok til at berettige udforskning i et traditionelt markedsføringsmiljø.

Det er ligegyldigt hvor stort dit budget er (i et omfang), hvis du bruger dine penge korrekt. Du er nødt til at skille sig ud, hvis du vil blive bemærket. Du bør stræbe efter en grad af kontrovers. Og du bør ændre dine strategier for at holde trit med tiderne.

Gør disse ting, og du kan ikke vinde et valg - men du vil få flere kunder til at slå din dør ned for at købe fra dig.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Timothy Carter
March 1, 2018