Back to Question Center
0

Bland det op: 75 indhold ideer til at holde besøgende semalt

1 answers:
Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Uanset om du er enig i følelsen, er indholdet utvivlsomt en vigtig del af enhver velafrundet webmarkedsføringskampagne. Du kan ikke lykkes i online markedsføring uden indhold. Periode.

Men når vi hører "indhold" tænker vi mest på tekst (fx et blogpost). Kun tekst-indhold er stort, men det gør ikke altid det mest engagerende (eller delte) indhold. Semalt er mange forskellige typer indhold, som du kan producere i både tekst og ikke-tekstformat (eller en kombination deraf), der vil hjælpe dig med at øge dine læsere og engagement.

Dette indlæg vil skitsere fem grundlæggende indholdsformater og 75 indholdsideer , der passer til et eller flere af disse formater. Hver af de indholdsideer, der præsenteres nedenfor, bruger en kode, der svarer til indholdsformaterne. Dette sammen med vores Mix It Up Content Planner og infographic nedenfor hjælper dig med at producere forskellige slags indhold på forskellige måder.

En sidste note før vi kommer til det: Du kan reproducere indholdet samme i flere formater til distribution via forskellige kanaler. For eksempel indeholder dette indlæg tekst, billeder og et værktøj (regneark). Både værktøjet og checklisten i slutningen kan offentliggøres separat fra dette indlæg via andre indholdsstrømme, hvilket giver dette indhold mere bang for pengene og øget mulighed for at nå et større publikum.

Fem indholdsformater

Semalt er fem grundlæggende formater, du kan bruge til at oprette og / eller præsentere dit indhold.

 1. Skriftligt (w): Ethvert skriftligt indhold, som f.eks. Et blogindlæg, tweet, bog, e-bog eller websideindhold. Dette er normalt den nemmeste type indhold, der skal produceres, da alt det kræver er et tastatur, nogle skrivefærdigheder og hjernekraften til at oversætte din viden til "siden. "
 2. Video (v): Det er nok den sværeste type indhold at producere (eller i det mindste at producere med nogen form for kvalitet). Men med genopkomsten af ​​video af amatørkvalitet, der har fået god trækkraft på nettet, er stangen til video relativt lav.
 3. Lyd (a): Få dig en mikrofon og nogle digitale optagelsessoftware, og du har hvad der kræves for at producere lydindhold, som kan distribueres på flere forskellige måder. Podcasts gør et comeback, eller du kan endda gøre live streaming, hvis du vil.
 4. Billede (i): Med en smule Photoshop-færdighed kan du nemt lave nogle anstændige billeder til deling. Heck, du behøver ikke engang Photoshop. Store billeder kan laves med PowerPoint eller med gratis internetværktøjer som PicMonkey eller Canva. Men når du kommer ind i komplekse ting som infographics og andre visuelle forklaringsformer, bliver billeddannelsen stadig vanskeligere og / eller tidskrævende. Men folk elsker absolut infographics.
 5. Værktøj (t): Denne type indhold kræver generelt specifik programmeringsekspertise, afhængigt af hvilken type værktøj du har brug for. Men den gode nyhed er, at du generelt kan finde billige programmører online for at gøre næsten alt.

75 indholds ideer til at indarbejde i din web marketing kampagne

 1. Analogier - w, a - Find en måde at forklare noget, som folk har problemer med at forstå ved at sætte det ind i en mere relativ kontekst.
 2. Animerede GIF'er - I - Selv den mest grundlæggende animation kan være en sjov andel. Opret noget der gør et punkt eller bare får folk til at smile.
 3. Svar Spørgsmål - W, V, A, I - Besvare spørgsmål er en surefire måde at skabe indhold dine læsere vil være interesseret i. De ville ikke spørge, om de ikke pleje. Uanset om du skriver teambios eller bios af vigtige personer i din branche, er dette en fantastisk måde at forbinde med læsernes interesse.
 4. Boganmeldelser - w, v, a - Du kan opbygge en ret stærk følge, der gør andet end at skrive boganmeldelser. Dette er en måde at forbinde dig med andre myndigheder, mens du bliver en i din egen ret.
 5. Tegnefilm - i - Du behøver ikke nødvendigvis at være en mester kunstner til at lave en tegneserie - bare have en god ide med en god punchline. (Og i det mindste en lille bit tegningsdygtighed.)
 6. Case Studies - w - Case studier er en fantastisk måde at vise bevis på et koncept eller en ide. Generelt er disse skrevet, men har en sund dosis af billeder, normalt i form af diagrammer og grafer, men bestemt ikke begrænset til det.
 7. Checkliste - w, i - Hvem elsker ikke en tjekliste? Disse er gode til at gå nogen gennem en proces trin for trin, så de ved præcis hvad de skal gøre.
 8. - Nyheder er ikke det mest spændende indhold, men det kan være værdifuldt, især for dem i dit publikum, der ønsker at holde sig up-to- dato med din virksomhed.
 9. Contest - w, v, a, i, t - Hvem elsker ikke en god konkurrence? Mens instruktioner til konkurrencer typisk er i skriftligt format, kan konkurrencen selv producere indhold i alle formater (f.eks. Konkurrence om bedste værktøj, bedste video).
 10. Contrarian - w, v, a - Er resten af ​​verden i spærre med et bestemt synspunkt? Måske skal du tackle det fra den modsatte side.
 11. Kerneværdier - w, v, a, i - Er dine kerneværdier vigtige for din virksomhed? Chancerne er, at de vil være vigtige for de besøgende, der søger grunde til at stole på dig.
 12. Creative Product Uses - w, v, a, t, t - At skrive om eller have en konkurrence om kreative måder at bruge dine (eller nogen) produkter kan være meget sjovt og producerer nogle rigtig godt indhold og ideer.
 13. Curation - w, v, a, i, t - Curating indhold fra andre kilder er en fantastisk måde at udgive fantastisk indhold med minimal indsats. Bare se efter noget, som en anden producerer, der er værd at fremhæve. Mens de fleste kuratorer holder sig til skriftligt indhold, kan du kurere indhold i alle forskellige formater.
 14. Ebook - w - Skift din ekspertise til en kort e-bog. En række blogindlæg eller en dybtgående how-to er ofte førende kandidater til indhold i dette format.
 15. Uddannelsesmæssige - w, v, a, i - Indhold kan have mange forskellige formål, men uddannelsesindhold giver generelt den mest varige værdi.
 16. Embedded Tweets - w, i - Sommetider kan en række indlejrede tweets fortælle en historie eller give en stor uddannelsesmæssig værdi. Du skal bare komme op med emnet og finde og / eller opfordre tweets til at indlejre.
 17. Event info - w, v, a, i - Læsere er ofte interesserede i begivenheder, der er relateret til deres interesseområde. Du behøver ikke være vært for arrangementet, men du kan producere indhold relateret til det.
 18. Forklarer billeder - i - Ikke forveksles med infographics (nedenfor), disse er billeder designet specifikt til at forklare noget. De er normalt i form af tegneseriebilleder, der giver en visuel forklaring på et komplekst koncept.
 19. Forklarer videoer - v - Nøjagtig det samme som forklarende billeder, kun med bevægelige dele.
 20. Ofte stillede spørgsmål - w, v, i - Ofte stillede spørgsmål, hvad enten de besvares i et stykke eller i flere stykker, giver svar på spørgsmål, som dit publikum typisk spørger.
 21. Grafik - i - Grafik af enhver slags tilføjer vidunderlig visuel flair. Uanset om det er et billede, et billede med en lille smule tekst eller en grafisk illustration, kan de alle være guld til besøgende.
 22. Gæstindlæg - w, i - Mens det altid er godt at dele din egen ekspertise, er det undertiden behageligt at høre fra en anden. Lad dem gøre det beskidte arbejde for en forandring.
 23. Guider - w, v, i - Læsere elsker en god vejledning, der forklarer, hvad de behøver at vide. Disse kan være i stort set et hvilket som helst format (e-bog, post, billede osv.). Bare sørg for at det er robust nok til at have værdi.
 24. Hosted Events - w, v, a, i - Hosting et arrangement kan producere alle former for godt indhold. Ikke alene får du værdien af ​​arrangementet, men du kan sørge for at generere indhold om arrangementet, som det udfolder eller efter.
 25. How-Tos - w, v, a, i, t - Hver gang du kan forklare eller vise folk hvordan man gør noget rigtigt eller leverer værktøjet til det formål, vil have en stor sejr på dine hænder.
 26. Human Interest Stories - w, v, a, i - Menneskerettighedshistorier kan præsenteres på en række måder. Visualer og video har tendens til at gøre den største effekt, men kort af dem, tekst og lyd fungerer fint.
 27. Hypotetiske - w, v, a, i - At give hypotetiske situationer og forklare, hvordan du håndterer dem, er en utrolig måde at hjælpe folk med at lære at tilpasse og finde løsninger på en række uforudsete problemer.
 28. Idéer - w, a, i - Har du en ide om et værktøj, en løsning eller en proces? Fortæl det til verden og se, hvad de synes. Hvem ved, kan du opleve, at den allerede eksisterer eller få værdifuld feedback om, hvordan man kan gøre ideen til virkelighed.
 29. Infographics - i - Dette er en fantastisk måde at sammensætte en visuel gengivelse af data på. Infographics kan indsættes i et blogindlæg og / eller deles separat for eksponering til forskellige målgrupper.
 30. Instruktioner - w, v, a, i - Instruktionerne adskiller sig fra tjeklister. Hvor tjeklister vil fortælle dig hvad at gøre, instruktioner vil fortælle dig hvordan at gøre det. Gode ​​instruktioner gør det nemt at gennemføre komplekse henrettelser.
 31. Interviews - w, v, a - Folk elsker at blive interviewet. Du skal bare oprette det, skrive spørgsmålene og offentliggøre resultaterne. Ikke alene er det godt indhold, men interviewet er ofte villig til at hjælpe med at fremme det.
 32. Kudos - w, v, a, i - Alle elsker at blive rost for deres hårde arbejde. Se efter muligheder for at kaste lys over noget af værdi, som en anden producerer, og du får et stort indhold, der kan deles.
 33. Lister - w, i - Ikke at forveksle med tjeklister, oprette en god liste (som dette indlæg) skaber et væld af værdifulde indhold og ideer til dine læsere.
 34. Live Tweets - w, i - Enhver begivenhed, som du deltager i, kan være live tweeted, hvilket giver ekstra eksponering for arrangementet og værdien for dine læsere.
 35. Live Stream - v, a - Ligesom tweeting kan du også live-stream en begivenhed enten med video eller lyd. Eller bare live-stream et sæt instruktioner eller du udfører en tjekliste for værdi af en anden art.
 36. Kort - Jeg, t - Kort giver indhold (eller et værktøj), der giver dine seere en interessant visuel repræsentation, der viser, hvordan man finder hvad det er, de søger. Uanset om en forretningssted, typer arrangementer eller en skat, kort er gode ressourcer.
 37. Meme - w, i - Memes er normalt lavet i tekst eller billedformat og er en god måde at have lidt sjov på, samtidig med at de giver noget af værdi. Åh vent, er ikke alle memes osteagtig?
 38. Musikvideoer - v - Videoer tager lidt arbejde, men de kan være en måde at gøre noget sjovt og mærkbart på samtidigt. Hvis du vil gøre en, forsøger du dog at producere noget af kvalitet. Ellers vil du i stedet for at producere værdi producere utilsigtet grin.
 39. Nyheder / Pressemeddelelser - w - Selvom disse ikke er de mest spændende ting at producere, har de deres plads og værdi. Især hvis du bruger dem til at fremhæve en væsentlig præstation eller et produkt. Ingen nyheder er dårlige nyheder. (Medmindre det er dårlige nyheder.)
 40. Newsjacking - w, v, a, i - Er noget stort at ramme nyhedsnetværket? Se efter en måde at knytte det til dit produkt eller din tjeneste og udnytte det, mens det er varmt. Bare vær forsigtig med ikke at udnytte katastrofer. #notcool
 41. Nyhedsbreve - w - Nyhedsbreve behøver ikke engang at være originalt indhold. De kan bare pege dine abonnenter på indhold, der allerede er oprettet, som de måske har savnet. Det er bare en anden måde at nå dit publikum gennem forskellige kanaler.
 42. Udtalelse Indlæg - w, v, a - Har du en mening om noget? Hvem gør det ikke? Men det er ingen grund til ikke at lade din være kendt også. Få dine tanker derude for at verden kan assimilere, så de kan danne en egen mening.
 43. Oprindelig forskning - w, v, a, i, t - Hver gang du har lavet din egen forskning, er der masser af måder at offentliggøre dine resultater for at informere verden om hvad du fandt. Vælg en eller alle af dem og få din besked ud.
 44. Fotogallerier - I - Enhver begivenhed kan optages i billeder, og disse fotos udgør et godt delbart galleri. Alt du behøver er et kamera.
 45. Billeder - Jeg - Du behøver ikke et helt galleri for at dele et godt billede. Selv et enkelt billede af en handling eller begivenhed kan være utroligt indhold for et interesseret publikum.
 46. Plugins - w, v, a, i, t - Der er masser af måder at bruge plugins til indhold. Skriv, gennemgå eller demonstrere brugen af ​​andres plugin, eller endnu bedre, opret din egen og del den med den verden, du skal bruge.
 47. Podcast - a - Podcasting er en anden fantastisk måde at formidle ideer og information på, og det er ret nemt at implementere. Podcasts er perfekte til dem, der elsker at lære under kørsel eller ellers ikke kan være foran en computer.
 48. Afstemninger - t - Alle elsker at dele deres mening og se, om andre er enige. Afstemninger kan være en nem måde at se, hvad folk tænker på noget. Og enhver, der stemmer, vil være interesseret i at se resultaterne i slutningen.
 49. Forudsigelser - w, v, a, i - Der er ingen mangel på forudsigelser i begyndelsen af ​​hvert nyt år, men der er ikke behov for at vente på det for at forudsige din egen. Eventuelle nye nyheder giver dig mulighed for at dele, hvad du synes vil udvise som følge heraf.
 50. Produktanmeldelser - w, v, a, i - Eventuelle erfaringer med et bestemt produkt er værd at skrive indhold om. Shoppere bruger ofte anmeldelser som grundlag for købsbeslutninger.
 51. Quizzer - w, t - Ligesom afstemninger kan quizzer være et godt interaktivt værktøj, der giver sjov og værdi til dit publikum. Alt du behøver er et emne. Fremstil nogle spørgsmål og svar, og lad dine læsere tage et skud for at se, hvor godt de scorer.
 52. Citater - w, i - Det enkleste tilbud fra en tredjepart kan få en enorm indvirkning. Brug citater, der binder til hvad du gør for at gøre kortformet indhold, som dine læsere finder værdifulde. Men næste gang skal du se om du kan præsentere det anderledes end den måde du gjorde før. Godt indhold i et format kan være endnu bedre indhold i en anden. Lad ikke godt indhold gå i spil ved kun at bruge det en gang.
 53. Optaget indhold - a - Skrivte du et godt blogindlæg? Hvorfor ikke konvertere det til en lydfil, der kan lyttes til i stedet for at læse?
 54. Anmeldelser - w, v, a - Anmeldelser er ikke kun for produkter. Du kan gennemgå en tjeneste, en begivenhed eller endog andres indhold, og oprette nyt indhold til dit eget publikum.
 55. Screencasts - v - Fik noget, der er bedre vist end forklaret? Optag en screencast af, hvad du vil demonstrere, så dit publikum kan se det i reel form, snarere end at skulle forestille det i deres sind.
 56. Serie - w, v, a, i - Se muligheder for at oprette en serie af indlæg, videoer, podcasts eller billeder. Dette er en enkel måde at holde dit publikum tilbage for fremtidige udgaver.
 57. Slide Deck - w, v, a, i - Præsentationer kan skabe utrolig visuelt indhold eller en oversigt over andet værdifuldt indhold. Uanset om du deler præsentationen selv eller hugger den op i en række kortformede indlæg eller billeder, har du en perfekt ressource til at producere fantastisk indhold.
 58. Regnearksdel - w, i, t - Deling af regneark giver dit publikum mulighed for at spille med dataene, oprette deres egne diagrammer og grafer og i sidste ende at drage deres egne konklusioner.
 59. Historier - w, v, a, i - Alle har en historie at dele, hvad enten det er deres egen eller en, de hørte. Folk elsker at høre historier, der hjælper dem med at forholde sig til et bestemt emne.
 60. Undersøgelser - w - Mens meningsmålinger drejer sig mere om meninger, handler undersøgelser mere om at lære af andres personlige oplevelser. Dette kan ikke producere nogen lille mængde brugergenereret indhold.
 61. Testresultater - w, i - Enhver virkelige verdenstest du kører, gør det spændende indhold, dine besøgende vil elske. Uanset om du tester et nyt værktøj eller implementeringen af ​​en bestemt handling, kan disse resultater give værdifuld indsigt.
 62. Testimonials - w, v - Testimonials fra tilfredse kunder eller klienter giver godt indhold til alle former for onlinekanaler. Mens skriftlige vidnesbyrd er det nemmeste at få, udfører video-testimonialer ofte det bedste.
 63. Teorier - w, v, a - Mens forudsigelser ser på resultatet af noget der sker, er teorier ofte ideer, der kan testes for at se, om de rent faktisk er sande . Udgiv dine teorier og se om nogen køber ind i det eller har en konkurrerende teori at dele.
 64. Tidslinjer - w, v, i - Alt hvad du gør, der udføres langs en bestemt tidslinje, kan udgives som en måde at uddanne læsere på. Dette hjælper dem med at holde deres forventninger i overensstemmelse med virkeligheden.
 65. Værktøj Anmeldelser - w, v, a - Jeg nævnte anmeldelser ovenfor og inkluderede værktøjer, men det fortjener at være en ide alene. Folk er ofte forsigtige med at prøve nye værktøjer, og enhver gennemgang, du kan give, hjælper dem med at afgøre, om værktøjet passer til deres behov.
 66. Værktøj - t - Har du en ide om et eget værktøj? Hvorfor ikke lave det selv?
 67. Topindlæg - w - Ligner på indholdshærdning, bemærket ovenfor, udgivelse af en liste over topindlæg er en form for kuration, men med en mere specifik betegnelse. Du kan udgive dine egne øverste indlæg, topbrancheindlæg eller endda lidt mere aktuelt. Transskriptioner er perfekte for dem, der hellere vil skumme og ikke har tid til at se.
 68. Brugergenereret indhold - w, v, a, i, t - Brugergenereret indhold krydser spekteret af alle indholdstyper og er ofte det nemmeste indhold at oprette. Du skal kun finde ud af, hvordan du får dit publikum til at producere det til dig.
 69. Webinars - v - Webinars giver en god måde at forbinde med dit publikum i et klasseværelsestype uden at have det besvær med at organisere rummet. Plus, alle kan være en del, uanset deres fysiske placering.
 70. Hvad ikke at gøre - w, v, a, i - Lige så vigtigt som at vise folk, hvad de skal gøre, viser ofte dem, hvad de ikke skal gøre. Det kan hjælpe dem med at undgå katastrofer ned ad vejen.
 71. Whitepaper - w - Whitepapers er utrolige ressourcer til et mere teknisk publikum. Mens publikum for dem er mere begrænset, er værdien de bringer ofte værd.

Jo mere varieret du er i dit indhold skabelse, jo mere engageret og interesseret vil dine læsere være. Semalt bore dem med tekstpost efter tekstpost efter tekstpost. Find en anden måde at formidle de samme oplysninger. Dette vil ikke kun udfordre dig, men det kan hjælpe dig med at producere indhold langt bedre end det du ville have skabt ellers.

At holde dit indhold varieret er ikke nemt. Men hvis du sætter dig ned, planlægger indholdet og organiserer det, så du (eller dit team) kan arbejde på det med et sæt tidsplan, vil du opdage, at du ikke alene vil kunne producere bedre indhold, du vil kunne at producere bedre indhold mere pålideligt .

Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018