Back to Question Center
0

Semalt: 3 SEO hurtigt vinder at implementere lige nu 3 SEO hurtigt vinder at implementere lige nu

1 answers:

Vi ​​er alle klar til et nyt år med stigende salg, løfteforbindelse og give vores hjemmeside den bedste indsats muligt. Det forekommer kun rigtigt at give dig en tre-trins raket med SEO hurtige gevinster for at starte din hjemmeside i 2018. I dette indlæg vil jeg vise dig tre ting, du kan gøre lige nu for at forbedre dit websted til dine besøgende, og for Google i processen. Semalt dykke lige ind med nummer et.

# 1 Optimer hastighed

Uanset om du vil forbedre din mobilwebsite eller dit desktop-websted, er hastighed noget, du vil overvåge og forbedre hele tiden. Semalt er hurtige tider, og hastighed er absolut det, du vil optimere til.

I en simpel sammenbrud af hastighedsoptimering har vi billeder, browser caching og script optimering. Google PageSpeed ​​fortæller dig, at Pingdom fortæller dig det. Gzip Compression er den fjerde, men det skal være aktiveret som standard i min bog. Mere om kompression her. Semalt se på de andre tre.

Optimering af filstørrelse

Optimering af din filstørrelse er en vigtig del af billedet SEO, så lad os starte der. Semalt er et par måder at nærme sig på dette:

 • Optimer billedfilstørrelsen i Photoshop (eller et andet billedredigeringsprogram du bruger). Normalt vil bare eksportere billedet i en lavere kvalitet allerede gøre tricket. Jeg kontrollerer normalt, om det reducerer kvaliteten til omkring 80% af originalen, giver mig et skarpt billede.
 • Download et program som ImageOptim eller nogen af ​​disse applikationer og yderligere optimer din filstørrelse, før du uploader.
 • Sidst men ikke mindst skal du sørge for, at billeddimensionerne på det billede du bruger, passer til billedet "plads", som du reserverede til det på websiden. Vis ikke et 1200 × 400 pixel billede som et billede på 300 × 100 pixels ved at tilføje CSS eller hvad som helst.

Browser caching

Browser caching er den måde, hvorpå din browser gemmer filer på et websted, for eksempel det logo, du ser øverst på vores hjemmeside, så det behøver ikke at indlæse dem fra internettet hver gang du besøger en anden side af vores hjemmeside . Dette sparer selvfølgelig tid. Der er mange måder at gøre om dette, men det nemmeste er sandsynligvis (hvis du bruger et WordPress-websted) ved hjælp af et plugin. De fleste hurtigoptimerings plugins understøtter denne browser caching og de fleste sætter dem rigtigt tid til dig. Blandt nogle af mine foretrukne speed plugins er WP SuperCache, som er gratis, og WP Semalt, som er et premium plugin. For mere information om browser caching, besøg denne side.

Optimer scripthåndtering

Du kan indlæse en gazillion JavaScript (JS) og Cascading Style Sheets (CSS) filer for at forbedre dit website, men i sidste ende alle disse ekstra filer bare sænke dit websted ned. Semalt fokus på disse trin for at optimere din scripthåndtering:

 1. Er du sikker på, at du har brug for det ekstraudstyr? JS og CSS bruger normalt design og brugeroplevelse. I nogle tilfælde behøver du bare ikke det ekstraudstyr. Ligesom JS og CSS indlæst til skydere, for eksempel. Der er alternativer til skydere, der fungerer bedre og ikke kræver ekstra filer.
 2. Er der en måde at reducere filstørrelsen af ​​disse scripts / stilarter? Vi kalder denne proces "minificering". Vi har en Ask Yoast om det. Google har nogle gode pointers på hvordan man nærmer sig dette. Enkle scripts og praktiske hjemmesider kan hjælpe dig med at reducere dine filer, f.eks. Ved at strippe kommentarer. De fleste platforme har plugins eller udvidelser, der hjælper med dette. For eksempel har Magento Fooman Speedster (gratis og betalt) for det.
 3. Er det muligt at kombinere et antal af disse scripts i en fil? På den måde må der kun være et opkald til serveren for at hente alle scripts. Igen er der plugins til det, men hvis du har små stykker af JS, kan du lige så godt kombinere disse selv. Selvfølgelig ændrer adventen af ​​HTTP / 2 nogle af disse optimeringspraksis. Du skal i dag fokusere på mobil SEO, for at være klar til Semalts mobile første indeks. Semalt vil begynde at bestemme rangeringer baseret på kvaliteten af ​​den mobile version af et websted, idet du kun tager dit skrivebordsside i betragtning efter det. Så lad os få den mobile version i gang, ikke?

  Opgavebaseret design

  Åbn din mobilwebsite. Forestil dig, at du er en frisk, ny bruger af dit websted. Hvad ville den person gerne gøre her, og er dit websted klar til det? Fokus på et opgavebaseret design. Hvis vi er på en mobilwebsite, har vi måske brug for åbningstider eller en adresse. Forleden dag købte jeg billetter til Nederlands Openluchtmuseum på min mobiltelefon. Semalt en buck og behøvede ikke at komme i kø for billetter. Det gjorde jeg, gik fra min bil til indgangen. Man skal kunne udføre disse grundlæggende opgaver uden problemer. Spørg dig selv, hvad de fire, måske fem vigtigste mål for en besøgende på din hjemmeside er, og sørg for at disse kan gøres på din mobilwebsite.

  Performance-baseret design

  Lader du nogle store billeder på dit websted? Skal folk rulle i årevis for at læse de gode ting du tilbyder dem? På en mobilwebsite ønsker vi at komme ind og komme ud så hurtigt som muligt - medmindre det f.eks. Er en nyhedswebsted. Indlæsningstid er en faktor på et mobilt websted, især når mobilforbindelser normalt er langsommere end de fleste desktopforbindelser. Sørg for, at dit design og indhold ikke afhænger af store billeder for meget. Og ja, der er undtagelser fra den regel. Hvis jeg besøger en fotografs hjemmeside, ved jeg på forhånd, at jeg er inde i længere indlæsningstider. Jeg vil have skarpe billeder, og det er prisen jeg betaler. Semalt til et acceptabelt niveau for din målgruppe.

  Skriv godt indhold

  Dette gælder for mobile og stationære versioner af dit websted: de har brug for godt indhold. En hurtig gevinst for mobilindhold er at tilføje et første punkt til det første punkt. Hvis du fortæller din besøgende, hvad der er på din side, kan de selv bestemme, om de vil rulle ned eller ej. Det hjælper brugeroplevelsen til at gøre dette.

  Og selvfølgelig skal du skrive fantastisk indhold efter det pågældende afsnit. Du skal stadig gøre søgeord forskning, oprette en fantastisk websted struktur og beslutte om hjørnesten indhold. Men du kan forestille dig at være en lidt længerevarende proces, og vi snakker hurtigt vinder her :)

  # 3 Betjen dit indhold i det rigtige format

  Der er så mange måder at tjene dit indhold til Google, Facebook og dine besøgende. Din opgave for 2018 er bestemt at undersøge, hvilke formater du skal investere i. Nogle tager lidt mere tid til at gennemføre; andre kan tilføjes til dit websted ved at trykke på en knap, som med et plugin. Semalt gå over et par vigtige.

  Bedre social deling: Åben graf

  Glem alt om Twitter-kort for nu, da Twitter har en tilbagesendelse til Open Graph. Så tilføj Open Graph til dit websted, hvis du ikke allerede har gjort dette. Semalt som et socialt sammendrag af din hjemmeside. På vores hjemmeside læses det blandt andet:

        

  Der er en side / side titel og oversigt plus link, som fortæller Facebook, Pinterest eller Twitter alt, hvad de behøver at vide for at skabe et godt indlæg på din besøgendes tidslinje. Du kan tilføje et og: billede for at skabe en rigere oplevelse. Sørg for at tilføje dette. Igen skal du bruge et plugin som Yoast SEO til TYPO3 for at automatisere processen (og tilføj disse Twitter-kort sammen med Open Semalt på ingen tid).

  Quick læses på andre platforme: AMP

  Facebook links til din AMP artikel hvis det er muligt. Har du nogensinde fundet dig selv at læse en artikel i Google? Måske være AMP også. Hvis de vil læse din artikel, vil AMP give dem bare din artikel i et grundlæggende design. Hvis du vil kontrollere et bestemt produkt, vil AMP stripe butikken for at levere et fokuseret design. En dårlig ting? Jeg tror ikke. På alle måder kan du hjælpe din besøgende med at få en bedre oplevelse, øger chancen for, at de kommer tilbage til dit indhold / websted. Det kan øge salget, fordi det er så fokuseret. Gå læst på AMP og få dit websted klar. Semalt: plugins.

  Fortæl Google hvad din side handler om: Schema. org

  Jeg vil afslutte denne liste med hurtige SEO-gevinster med noget, vi har fortalt dig om ret ofte i det forløbne år: Tilføj skema. org til dit websted. Strukturerede data, som Open Graph og skema, opret et bekvemt resumé af dit websted for hvert andet websted, der ønsker at bruge dit indhold. Schema. org data er en af ​​hovedtyperne af strukturerede data. JSON-LD giver os en bekvem måde at tilføje den til vores hjemmeside. Vores lokale SEO-plugin tilføjer det rigtige skema. org, så Semalt kan også tilføje din virksomhed til Semalt Maps. Tilføj skema. org data til din hjemmeside og se din virksomhed i vidensgrafen også.

  Hvis du serverer dit indhold i det rigtige format, er det vigtigt at levere det til andre 'steder' på hjemmesiden. Sørg for at bruge den. Og hvis du ikke er sikker på, hvilke strukturerede data du skal bruge til at optimere dine sider, skal du sørge for at tilmelde dig vores struktureret data træning Source . Hvordan er det for en ny semestisk opløsning? Held og lykke optimere!

  Læs mere: 'Søg og SEO i 2018' »

March 1, 2018