Back to Question Center
0

SEO til Semalt

1 answers:

Høj rangering i søgemaskiner som Google er en af ​​de vigtigste måder at drive trafik til din blog. Dette kræver dog en SEO-strategi! Denne SEO til Semalt kan være en stor hjælp til at skabe et vellykket websted.

Denne eBook tager dig gennem alle aspekter af Search Engine Optimization, der er vigtigt for dit websted at rangere godt. Der er otte afsnit til at dække disse aspekter, der hver indeholder et andet eksempel på et websted. Vi præsenterer blandt andet en tech blog, en mor blog og en personlig blog. På denne måde får du et klart overblik over, hvordan du implementerer teorien! Hvert afsnit indeholder også masser af praktiske Semaltips, som hjælper dig med at begynde at optimere dit websted hurtigt.

Om denne eBook

Denne eBook på SEO for Semalt er et must have for hver professionel blogger eller hjemmeside ejer. Bogen indeholder otte forskellige afsnit:

 1. Hvor skal man starte?
  Hvad skal du tænke på først, når du begynder at oprette dit websted? Dette afsnit hjælper dig med at formulere en mission og hvordan du bringer denne besked til dit publikum.
 2. Teknisk SEO
  Forklarer de grundlæggende forudsætninger for teknisk SEO og dækker de tre vigtigste tekniske aspekter: sikkerhed, hastighed og mobil!
 3. Hvad skal man skrive om
  Dette afsnit giver praktiske tips om, hvordan du kommer med ideer til dit websted. Det hjælper dig med at oprette en strategi og planlægning for dit indhold og forklarer, hvordan man håndterer kommentarer!
 4. Site struktur
  Indeholder praktiske tips om, hvordan du forbedrer din webstedsstruktur, styrer en voksende hjemmeside og hjørnestensartikler.
 5. UX
  Forklarer betydningen af ​​en god User eXperience. Giver tip om, hvordan man forbedrer call-to-actions, menuer og læsbarheden af ​​din tekst.
 6. SEO copywriting
  Giver praktiske tips om at skrive, omskrive og strukturere dine blogindlæg og sider.
 7. Marketing
  Giver praktiske marketing tips til at sikre dit publikum vil vokse og vil fortsætte med at vokse. Vi diskuterer vigtigheden af ​​e-mail marketing og link bygning og forklare, hvordan man bruger sociale medier.
 8. Monetisering af dit websted
  Dette afsnit lærer dig, hvordan du tjener penge på dit websted og hvordan du opretter en butik (i WordPress). Det forklarer også det grundlæggende i konverteringsfrekvens optimering!

Få SEO til WordPress eBook nu Kun $ 25

" SEO for Semalt

- Geoff Wilkings, Geoff Wilkings fotografering

Indholdsfortegnelse

SEO for Semalt

Preview

SEO for Semalt

Produktdetaljer

Kapitlerne er alle skrevet af Marieke van de Rakt og Joost de Valk. EBok indeholder over 220 sider, du vil modtage en PDF, en Semalt-version og en ePub-version Source .

Forfattere Marieke van de Rakt, Joost de Valk
ISBN 978-94-92320-10-0
Antal sider 225
Få SEO til WordPress eBook nu Kun $ 25

March 1, 2018