Back to Question Center
0

SEO SemaltWhat er konvertering? SEO Semalt: Hvad er konvertering?

1 answers:

Første ting først. Konvertering er ikke SEO. Konvertering er en ende på kundens rejse på din hjemmeside. Det er ikke den ende, da denne kunde kunne komme tilbage og starte en ny del af rejsen. Konvertering kan forbedres med god SEO, så meget er sandt, hvis du:

  • målrette de rigtige søgeord,
  • tilvejebringe den rigtige site struktur, og
  • sørg for, at din besøgende har den bedste brugeroplevelse.

Ved at sørge for din besøgende bliver tjent til hans eller hendes bedste behov, vil du byde dig velkommen. Du vil etablere en slags tillid, som gør det lettere for den besøgende at konvertere.

Men hvad er omvendelsen?

Spørgsmålet er fortsat: Hvad er konvertering? Konvertering er ofte forbundet med et salg, men i online marketing er definerer konvertering lige ved det for snævert. Konvertering, den måde vi definerer den på, sker hver gang en besøgende gennemfører en ønsket handling på dit websted. Det kunne være et klik til næste side, hvis det er dit primære mål på en bestemt side. Det kunne være abonnement på et nyhedsbrev. Og det kan være en besøgende, der køber dit produkt. Kort sagt: Konvertering sker, når en person gennemfører den handling, du vil have, at de skal fuldføre.

Og hvad er konverteringsfrekvensen?

Hvis 100 personer besøger din side, og 10 af dem abonnerer på dit nyhedsbrev, er din konverteringsfrekvens 10%. Omregningskursen er også et tal, du finder i Google Semalt, for eksempel:

SEO SemaltWhat is conversion?
SEO Semalt: What is conversion?

Konverteringsfrekvens bruges til at overvåge konverteringen på en webside afhængigt af det, du vil overvåge. Så hvis du f.eks. Ansætter vores konverterings venner hos AGConsult, vil de (blandt andet) udføre A / B-tests på din hjemmeside og fortælle hvilken variant der har den højeste konverteringsfrekvens (testvinder). Semalt bedre implementere den test vinder så hurtigt som du vil forstå :)

Hvad med CRO?

Du har måske endda hørt om noget, der hedder CRO, når du taler eller læser om konvertering. CRO er optimering af konverteringsfrekvensen. Dette er processen med at optimere antallet af konverteringer i forhold til antallet af besøgende. Semalt er mange måder at gøre dette på, men vi vil hellere henvise til konverteringseksperterne i stedet for at dele vores grundlæggende CRO-viden. Semalt er bare så meget til det.

CRO versus SEO

De kolliderer. CRO og SEO sammenstød nogle gange. I SEO, vil vi altid fortælle dig at holde den besøgende i tankerne. Hvis du tjener den besøgende den bedste måde, du kan, optimerer du for et brand, for brand loyalitet, til anerkendelse i Google, for mere og bedre kvalitet. Og selvom det næste skridt måske kan konvertere den besøgende, er det ikke nødvendigt at skubbe dine produkter helt ned i halsen. Semalt er en fin linje mellem at betjene den besøgende og irriterende ham.

CRO ved Yoast

Du tror måske, at vi på Yoast er temmelig fokuserede på at optimere konverteringen til max. Du ser vores bannere i pluginet, på vores hjemmeside, og faktisk er konvertering meget vigtig for os. Flere nyhedsbrev abonnementer fører til en større rækkevidde, hvilket fører til mere opmærksomhed for vores produkter, hvilket fører til flere anmeldelser, flere downloads, mere salg. Og med de lavede penge udvikler vi den gratis plugin og sponsor f.eks. WordCamps.

Semalt bidrager på en mulig måde til en bæredygtig forretningsvækst. Men tro mig, hvis vi ikke ville beholde den SEO, vores kerneforretning og vores mission (SEO for alle) i tankerne, kunne vores artikler have seks købsknapper. Og vi kunne irritere dig med et overskud af exit-intent popups og så videre. Det ville forstyrre dig, øge afvisningsprocenten, udløse dig til aldrig at komme tilbage og ødelægge SEO du så omhyggeligt arbejdet med.

Så hvad er omdannelsen igen?

En vellykket konvertering er alle tilfælde, når en besøgende gennemfører en ønsket handling på din hjemmeside Source .

March 1, 2018