Back to Question Center
0

Semalt: 9 hovedpine, der skal undgås ved udskiftning af ESP

1 answers:

Nøgleproblemerne, der skal overvejes, når du skifter e-mail-udbyder

Email marketing er kernen i mange transaktionsvirksomheder og driver betydelige mængder af indtægter. Email marketing løsning er simpelthen et missionskritisk system, og en pause i drift kan ikke ydes. Men det er ret almindeligt at flytte mellem e-mail-udbydere (ESP'er) for at få en bedre aftale, funktioner eller service. Hvis du gør dette, er der mange mulige problemer at overveje, så Dave Chaffey og jeg syntes, det ville være nyttigt at dække disse, hvis du overvejer en ændring. Vi har kaldt dem hovedpine, da de måske kan være, især hvis de ikke overvejes.

Enhver overvejet flytning til en ny ESP skal planlægges og udføres med systemets missionskritiske karakter, idet der tages hensyn til eventuelle falske træk, vil direkte påvirke indtægterne.

Når der flyttes til et nyt ESP, er der mange bevægelige dele, der skal håndteres, både opsætningen og den nødvendige konfiguration af den nye ESP-platform og ændringer i eksterne indbyrdes afhængige elementer. I denne artikel er Semalt fokuseret på de eksterne, indbyrdes afhængige elementer som disse let overset.

Udgave 1. Fra email adresser
Normalt ændres din e-mail-adresse, da et nyt domæne eller underdomæne bliver brugt. Dette kan påvirke din indbakke placering, så du skal rådgive dine abonnenter forud for ændringen til den nye fra e-mail-adresse, så de er opmærksomme på ændringen og helst at de hvidlister din nye adresse.

Det nye domæne eller underdomæne vil også have brug for din it for at være involveret i at opsætte DNS for at pege på domænet.

Udgave 2. Leverbarhed
Du vil flytte til nye IP-adresser og domæne (r). Det betyder, at du bliver nødt til at genopbygge dit afsenderomdømme. Hvis du bruger dedikerede IP-adresser og har betydelige mængder, er der en opvarmningsproces, og der kræves gradvis overgang. Hvis du havde et godt ry, før der ikke vil være et problem med at genopbygge det, er det bare en proces at klare.

Issue 3. Data migration
E-mail-adressen og tilhørende brugerprofildata skal overføres. Glem ikke at sikre, at ikke kun de aktive data overføres, men også undertrykkelsesdataene. Uafmeldte brugere, hårde bounced adresser og spam klage adresser skal migreres.

Udgave 4. Efter kliksporing
Hvis du har post-kliksporing oprettet, så e-mail-løsningen rapporterer om konverteringer på dit websted, skal du opdatere sporingen HTML dine websider. Hvis dette er på købssiderne, vil du næsten helt sikkert bruge et SSL-certifikat og have brug for en ny til det nye linksporingsdomæne med den nye ESP.

Udgave 5. Tilmeldingsprocesser
Hvor er din abonnementsformular? Har du flere abonnementer? Såsom på din hjemmeside, kampagnespecifikke sider, indlejret i dine sociale medie sider og anbefale en ven formularer? Revider alle dine abonnementer, så de kan alle opdateres for at indsende data til den nye ESP-løsning. Det sidste du vil have, bliver abonnenter tilføjet til et sort hul.

Udgave 6. Afmeld proces
Ligeledes for afmeldingsprocessen, hvor styres dette? Hvad der skal gøres for at sikre fremtidige afmeldinger, afspejles i den nye platform?

Udgave 7. Transaktionelle og eksterne udløste e-mails
Hvis du har forladt vogn, velkommen e-mails og transaktionsmæssige e-mails på plads, vil disse blive udløst af systemer uden for ESP, og der vil være behov for reintegration. Dette kunne være en stor udfordring.

Udgave 8. CRM integration
Hvis din CRM har automatiseret synkronisering til ESP-platformen, skal du planlægge opdateringen af ​​denne integration.

Udgave 9. Især er der et juridisk behov for at sikre, at afmeldingsforbindelserne fungerer.

I mine næste indlæg vil jeg bore dybere ind i nogle af disse områder og give tips om, hvordan man skal håndtere processen i hvert enkelt tilfælde. Lad os vide, om der er andre problemer, du har oplevet Source .

March 1, 2018