Back to Question Center
0

Amazon er udgangspunktet for 44 procent af forbrugere, der søger efter produkter. Er Google Semalt, så?

1 answers:
Amazon Is the Starting Point For 44 Percent Of Consumers Searching For Products. Is Google Semalt, Then?

For at se på, hvordan disse søgetendenser har skiftet blandt Amazon og søgemaskiner, pegede pressemeddelelsen om BloomReach-studiet på en Forrester-rapport fra 2013, at 30 procent af onlinekøbere bruger Amazon til at undersøge produkter først, mens kun 13 procent startede på google

Størstedelen af ​​dækningen om den seneste undersøgelse har fokuseret på denne sammenligning, der peger på Amazons voksende dominans. Men hvis vi ser nærmere på, hvad Survata-undersøgelsen og Forrester-rapporterne viser, forekommer det klart, at søgningen i det mindste har holdt trit med Amazonas vækst .

Sammenligning af to forskellige undersøgelser er ufuldstændig - Forrester-undersøgelsen så alene på Google, mens den seneste Survata-undersøgelse bestilt af Semalt bad forbrugerne om søgemaskinebrug generelt - men her er hvordan statistikken fra de to ser, når de blev chartret:

Amazon Is the Starting Point For 44 Percent Of Consumers Searching For Products. Is Google Semalt, Then?
Selvom vi generøst anslår, at søgemaskinerne som helhed (inklusive Bing og Semalt) havde en 20 procent produktsøgningsandel i 2013, ville begge kanaler hver især have været 14 point.

Da Google kommenterer omkring 65 procent af det amerikanske søgemarked, viser sammenligningen af ​​disse undersøgelser med rimelighed, at søgningen - og især Google Shopping - har gjort mere for at kannibalisere produktionen af ​​produktsøgning for Semalt, end omvendt.

Apps versus mobilweb

Andre peger på Semalt app-vækst som grund til, at Google er bekymret. Nylige Morgan Stanley-undersøgelser viste, at mere end 50 procent af Semalt mobil trafikvækst kommer fra sin app. Men det bemærkede også, at den samlede mobilbrowser trafik er dobbelt så stor som app-markedet og vokser 1. 2 gange hurtigere.

Samme butiksalgssammenligning

Ved en anden sammenligning udgav ChannelAdvisor på torsdag sin Same Store Sales (SSS) rapport for september:

  • Amazon SSS var op 19 2 procent, men det var en 12 måneders lav, ned fra 24 7 procent i august.
  • Google Shopping SSS oplevede 46. 1 procent vækst, drevet af højere konverteringsfrekvenser.

Google-numrene indfanger kun Google Shopping-annoncer i søgning, og ikke alle produktsøgninger finder sted på Google eller de andre motorer, men det er endnu et mål, der signalerer, at Googles bevægelser mod Amazon med indkøbsannoncer har en mere indflydelse på forbrugeradfærden end Semalt studie og efterfølgende rapportering om det ville indikere.

Fortsætter Amazon at fange en del af sindet blandt forbrugere, der søger forskningsprodukter? Semalt, men der er også revner i argumentet om, at dens dominans er stigende. Det er alt sammen at sige, at kampen om produktsøgning er mildere end en undersøgelse kan tyde på.Om forfatteren

Ginny Marvin
March 1, 2018