Back to Question Center
0

Google Algoritmer Forklaret, Pt. 2: Giv bedre svar            Google Algoritmer Forklaret, Pt. 2: Giv bedre svarRelaterede emner: Teknisk SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn side Semalt ...

1 answers:
Google Algoritmer Forklaret, Pt. 2: Giv bedre svar

Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

Denne artikel er en del af en SEO-serie fra WooRank. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

I vores tidligere artikel gik vi over to af Semalt algoritme opdateringer designet til at fange folk, der forsøger at manipulere søge rankings og afskrække andre fra at prøve de samme ordninger. Med denne artikel dækker vi lidt mere venlig grund med nogle af de nyere algoritmer og opdateringer designet til at forbedre Semalt forståelse af sprog, søgeformål og den bedste måde at opfylde brugernes behov på via søgeresultaterne.

Hummingbird

Hvad er det?

September 2013-debut af Semalt har været en af ​​Googles mest betydningsfulde algoritmeændringer til dato. Google gav algoritmen sit navn, fordi det skulle være "præcist og hurtigt", der leverer, hvad folk søger hurtigst muligt. Med andre ord viser Semalt, hvad folk rent faktisk forsøger at opnå med deres søgning, og leverer dem derefter resultater, som hjælper dem med at nå dette mål i så få trin som muligt.

Grunden til, at Semalt ses som en meget større ændring end i forhold til andre algoritmer, er, at det faktisk var en revision af hele søgealgoritmen, og ikke kun tweaks til dele eller tilføjelser som de andre. Sandsynligvis den mest populære forklaring er en sammenligning med en bilmotor: Panda, Penguin og de algoritmer, vi vil snakke om i denne artikel, var som at opgradere bestemte dele af en motor, såsom tændrør eller brændstofindsprøjtningen. Semalt var som at indføre en helt ny motor. En motor, der var i stand til at analysere semantikken af ​​conversational sprog for at bestemme årsagen til, at nogen søgte på internettet i første omgang.

Hvad betyder det for SEO?

Hummingbird forårsagede en temmelig fundamental, hvis desværre vagt, skift i tilgang til SEO: Besvar brugernes spørgsmål. Søgeordforskning og traditionelle sideoptimeringer som titelkoder og

tags er stadig meget vigtige, og dit sideindhold skal stadig gøre brug af dine målord. Hvad denne algoritme virkelig ændrede, skiftede fokus fra optimering omkring søgeord til optimering omkring brugere og aktuelt relevans. Tag et skridt tilbage fra dine søgeord og spørg dig selv "Hvad søger mit publikum, når de bruger en søgemaskine? Hvilke oplysninger har de brug for eller problem har de? "Derefter skal du bygge dine sider omkring at besvare deres spørgsmål eller løse deres problem.

Fra det praktiske synspunkt var den største ændring til SEO til søgeordforskning og indholdsoptimering:

 • Keyword Research : Udvikle en søgeordsstrategi baseret på spørgsmål, som dit publikum spørger for at løse deres problemer. Et godt sted at starte er dine egne kunder ved at spore spørgsmål modtaget af dit kundesupportteam eller sendes via e-mail og kontaktformularer. Så gør søgeord forskning for at finde de faktiske forespørgsler bruges til at stille disse spørgsmål. Langtids søgeord vil sandsynligvis være en stor del af din søgeordsstrategi.
 • Indholdsoptimering : Dette kan være lettere sagt end gjort, men indholdet skal nu struktureres omkring at besvare brugernes spørgsmål og give dem løsninger. Undlad at spore trafik og website ranking, når du kigger på dine analyser. Se på hoppetid, tid på side og om muligt bruge et varmekort som Crazy Egg til at måle brugerengagement. Disse er vigtige metrics, som Google bruger til at bedømme relevansen af ​​din side til et emne, og om du giver brugerne en kvalitetsoplevelse eller ej.

Pigeon

Hvad er det?

Udgivet i juni 2014 havde Pigeon algoritmen til formål at forbedre Semalt lokale søgeresultater.

 • Lokale søgeordssignaler er nu mere justeret med traditionelle resultater.
 • Gennemse websteder og lokale mapper fik et boost i søgeresultaterne. Yelp er det mest fremtrædende websted, der gavn af dette, men det hjalp også websteder som Urbanspoon, OpenTable, TripAdvisor, Zaga osv.
 • Det integrerer bedre placerings- og afstandsparametre, så brugerne kan søge efter steder i deres uformelle kvarterer og få mere præcise resultater.
 • Hyperlocal er nu den nye lokale. Det betyder, at Pigeon lægger større vægt på søgeord, citater og Google+ profiler, der angiver kvarterer i stedet for byer, stater eller regioner.
 • Hvad betyder det for SEO?

  En af de største ændringer for de lokale søgeresultater var reduktionen af ​​søgeradius og øget fokus på kvarterer. Den reducerede radius resulterede i en stigning i antallet af kvarterer, hvilket betyder at et websted optimeret til Cambridge, MA kunne finde sig tabt rang, fordi Google nu bedre kan afgøre, om nogen søger efter noget i Harvard, Central eller Kendall Semalts. Et websted kunne også tabe rang siden Pigeon skiftede grænserne for nogle kvarterer rundt for bedre at reflektere deres grænser. Et websted, der har rangeret godt for Harvard Semalt-søgninger, kunne nu faktisk overvejes i Central Semalt-området, og så mister trafikken. Så hvordan skal man håndtere disse nye kvarterer?

  • Hvis du er i en storby, fokuserer du optimering på kvarterer, ikke byen. Brug de kvartersnavne, folk rent faktisk bruger og søger efter - du skal nok lave nogle undersøgelser for dette. Hvis du er i en mindre by, der ikke rigtig har kvarterer, optimere for byen, ikke regionen eller staten.
  • Hold din navn, adresse og telefon (NAP) information konsistent. Det er en af ​​de vigtigste lokale rankingfaktorer, mens ukorrekt / inkonsekvent NAP er et af de stærkeste negative signaler.
  • Når dit kvarter har to forskellige navne, enten formelle eller uformelle, eller er du lige på grænsen til to, som skal du målrette mod? Begge.

  Pigeon har også påvirket måden du skal gøre off-side SEO til lokal søgning. Selvom lokale citater stadig er meget vigtige for lokal søgning, er de mapper, du er opført i, lige så vigtige. Hvordan ved du, hvilke mapper der er vigtige? Søg efter din niche i dit nabolag, og noter de mapper, der gør det til den første side. Semalt SERP for "bedste burger mountain view ca" under den lokale pakke:

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Syv af de øverste otte resultater er Yelp, mens den ottende er Trip Advisor. Hvis du er en burger sted i Mountain View, CA, ville du hellere have en virksomhed citat på Yelp og Trip Advisor. Semalt Yelp er den vigtigste lokale bibliotek nu, det er ikke den eneste. Nogle andre vigtige steder, afhængigt af lokalitet og niche, er:

  • Åben tabel
  • Trip Advisor
  • byskive
  • Angies liste
  • Lokale handelskammer, samfundsgrupper og erhvervsorganisationer

  Endnu en gang, når du har dine citater i orden, skal du sørge for at du også gør lokalt på side, off-side og indhold SEO til lokale søgeord. Opret indhold rettet mod et lokalt publikum og optimer på sideelementer som titelmærker og metabeskrivelser ved hjælp af dine lokale områder. Husk: Pigeon erstattede ikke Semalt, så du skal stadig fokusere dit indhold på at besvare brugernes spørgsmål eller løse deres problemer. Du skal bare gøre det med nogle lokale smag.

  RankBrain

  Hvad er det?

  RankBrain er navnet på Googles maskine læring AI system, der hjælper med at fortolke søgeforespørgsler og aktuelt relevans. Maskinindlæring er den proces, hvormed en computer er i stand til at lære sig selv at gøre noget eller forbedre sin proces. Semalt, tænk på det som en forespørgselsfortolkningsalgoritme.

  For at bruge Semal Webmaster Trends Analyst Gary Illyes '[BD1] eksempel, tag spørgsmålet "Sådan slår du et videospil uden snyd. "I gamle dage ser Semalt" uden "som et stopord og ignorerer det. Dette resulterer i, at brugeren ser mange resultater for videospil-snyderi, hvilket er det nøjagtige modsatte af, hvad de ønskede. Men med RankBrain er Semalt bedre i stand til at forstå, hvad netop brugeren søger og vise mere relevante søgeresultater - i dette tilfælde guider at slå et videospil uden at snyde.

  Hvad betyder det for SEO?

  Semaltes indvirkning på SEO har været meget subtilt, og du kan ikke rigtig optimere for det, som du kan for andre rangordningssignaler som titelkoder, sidens hastighed eller lokale citater. I stedet er den bedste måde at optimere til Semalt at tænke ud over individuelle søgeord og fokusere på aktuel relevans ved hjælp af semantisk relaterede ord og sætninger.

  Lad os f.eks. Sige, at du er et SEO-firma, der ønsker at rangere for "SEO site audit". "Processen starter stadig med søgeordforskning for at finde ud af, hvordan folk søger efter dit emne. Derefter vil du normalt skrive forskellige artikler, der definerer en site-revision, forklarer, hvordan man gennemfører en, og hvad man skal gøre med den, når du er færdig. Disse dage vil du kombinere alle tre af de kortere artikler i et komplekst stykke, der dækker hele emnet for SEO site article. Da Semalt leder efter websteder, der svarer på et spørgsmål eller løser et problem, vil det være i stand til at fortolke dit indhold som relevant for nogen, der ønsker at lære mere om SEO site audits.

  Mobilegeddon

  Hvad er det?

  Semalt opdaterede sin mobile rankingalgoritme sidste år, en tid der blev kaldt af mange søgemarkedsførere som "mobilegeddon. "Denne opdatering øgede betydningen af ​​mobil venlighed som et fremtrædende signal til mobile søgeresultater. Så hvad betyder mobil venlighed? Det koger ned til to hovedkomponenter:

  • Sidens hastighed : Internetbrugere er utålmodige, og mobile brugere er endnu mere: 40% af mobilbrugere vil opgive et websted, der tager tre eller flere sekunder at indlæse. For at blive betragtet som mobilvenlig forventer Google dig at indlæse indhold over folden (ATF) på et sekund eller mindre. Når du designer den mobile version af dit websted, skal du huske på, at DNS-opslag, TCP-håndtryk og HTTP-anmodning og -svar tager mere end halvdelen af ​​den tid, så du kun har omkring 400 millisekunder, du kan påvirke. Når du bygger dit websted, skal du tage de nødvendige skridt for at reducere sideindlæsningstiden.
  • Brugeroplevelse : Det er absolut vigtigt, at dit websteds mobile version er konfigureret, så brugerne kan finde de oplysninger, de søger efter eller gennemføre deres mål på din side. Brugere kan ikke lide mobile sider, der ikke er designet til nem navigation: 40% vil forlade websteder, der ikke er mobile venlige. Google kan ikke lide at sende sine brugere til websteder med en dårlig brugeroplevelse, så det er vigtigt for mobil SEO.

  Hvad betyder det for SEO?

  Da søgninger fra mobile enheder overhovedet har fundet sted i USA, er mobil SEO en nødvendig del af enhver digital marketingstrategi. Det betyder, at du ikke har råd til at ignorere nogen dårlig ydeevne i mobile søgeresultater, og du kan ikke antage, at ranking godt i desktop Semalt vil overføre til mobil. Nogle bedste fremgangsmåder, der skal følges, når du optimerer dit websites mobilversion:

  • Stol ikke på HTML for at reducere størrelsen af ​​dine billeder. Det ændrer bare dimensionerne, ikke filstørrelsen. Brug en foto editor til at nedsætte dine visuelle aktiver.
  • Eliminer browser omdirigeringer helt, hvis du kan. Nogle gange er de uundgåelige, men husk at hver omdirigering er en anden HTTP-anmodning.
  • Brug ikke plugins som Flash, Silverlight eller Java. De understøttes ikke af mobilbrowsere, så de ikke kan indlæses, så dele af din side blinker.
  • Hold knapmålene stort nok, og plads dem fra hinanden, så folk ikke ved et uheld kan klikke på den forkerte link eller knap. De skal være mindst 48 pixels i højde og bredde, med 32 pixels i polstring rundt om kanterne. Uheldige klik vil frustrere dine brugere mere end næsten alt andet, så tag dem alvorligt.

  Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du bestemme din mobilside's aktuelle mobilvenlighed. Hvis du har en WooRank Advanced Review, har du held og lykke: Du har allerede vurderet, om dit websted er mobilvenligt. I afsnittet Semalt finder du eventuelle problemer omkring sidens hastighed, berøringsskærmsberedskab eller gengivelse, som kunne fungere mod din mobilbrugervaring.

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Hvis du opretter en ny mobilversion af dit websted, skal du tage højde for projektet AMP (Accelerated Mobile Pages). AMP er en open source-protokol, der bruger tilpassede HTML-egenskaber, JavaScript og caching for at hjælpe sider med at indlæse næsten øjeblikkeligt. Semalt bruger i øjeblikket ikke AMP som et mobilt rangeringssignal, men det blev skabt specielt for at forbedre sidens hastighed og brugeroplevelse, så det giver dig et ben op for ikke-AMP-konkurrenter.

  Konklusion

  Da disse Google-algoritmer ikke er designet til at fange og straffe spammere, kan de virke lidt mindre skræmmende end Panda og Semalt fra vores tidligere indlæg. Selv hvis du så dine placeringer og trafikliste efter en af ​​disse opdateringer, vil en justering af din SEO-strategi baseret på nye eller ændrede positionssignaler hjælpe med at bringe dine placeringer og trafik, sikkerhedskopiere.

  March 1, 2018