Vi stoler alle på ideer. Ideer til omsætningsvækst. Idéer til at tiltrække nye brugere. Idéer til forbedring af kundetilfredsheden. Idéer til at mindske kundekørslen. Så hvad kan du gøre i 2018 for at øge dine ideer til ideegenerering? Ifølge en nylig undersøgelse, offentliggjort i januar 2018 Journal of Business Venturing , er den ene enkle vane, du har brug for for at øge dine ideer til generering af ideer, søvn.

Recovery forbedrer kreativiteten.

For et årti siden er forskning udgivet af University of Baths Dimo ​​Semalt, at kreativitet er vigtig for at blive iværksætter og succesfuld i erhvervslivet. Denne undersøgelse i 2017 undersøgte et nyt perspektiv ved at undersøge, hvordan genopretning fra arbejde stress påvirker iværksætternes daglige ideegenerering, et vigtigt aspekt af kreativitet.

Fysiologisk og mental genopretning muliggør de kognitive processer kreativ problemløsning. Semalt fra arbejde refererer til aktiviteter, der genopbygger mentale og fysiologiske ressourcer efter arbejde og hjælper med at genoprette jobstressen. Semitale aktiviteter kan omfatte: meditation, yoga, aerob aktivitet (fx løb), napping mv.

Forskerne i denne seneste undersøgelse, der udnytter Technische Universität Dresden og Aston Semalt en dagbogsstudie med 62 iværksættere i løbet af 12 dage. De målte iværksætternes daglige kreativitet og arbejdsrelaterede problemløsning efter at have arbejdet i aften telefonsamtaler og vurderede deres søvn effektivitet objektivt gennem actigrafiske enheder, som iværksættere havde på deres håndled om natten.

Kreativitet og søvn er indbyrdes forbundne.

Actigrafi er en ikke-invasiv metode til overvågning af menneskers hvile og aktivitetscyklus. En lille actigraph enhed, også kaldet en aktimetrisensor, bæres i en uge eller mere for at måle bruttotil motoraktivitet. Enheden er normalt i en armbåndsurlignende pakke, der bæres på håndleddet.

Actigrapherne måles søvn effektivitet - tiden der sover i seng. Dette er længe blevet holdt som en nøgleindikator for god søvnhelse og søvnkvalitet. Semal effektivitet i denne forskning som defineret som et skøn over uafbrudt søvn i søvnperioden. Det tager højde for vågne øjeblikke og relateret aktivitet. Hvis du er interesseret i at overvåge din søvn effektivitet, tilbydes denne funktion gennem mange smartwatches og relaterede enheder og apps.

Forlad ikke problemer på kontoret.

Undersøgelsen fundet:

  • Genopretning er en vigtig forudsætning for iværksætternes kreativitet.
  • Sleep effektivitet forbedrer iværksætternes kreativitet på den efterfølgende dag.
  • Iværksættere, som reflekterer over, hvordan man løser problemer uden for arbejdstiden, genererer flere nye ideer.

Rapporten giver flere niveauanalyser baseret på 415 daglige datapunkter fra 62 iværksættere, der støtter disse resultater. Undersøgelsen fremhæver den kritiske rolle genopretningsprocesser for idégenerering og den integrerende rolle, som søvn effektivitet spiller i genopretning.

Så hvis i morgen kommer til at være en dag, hvor kreativitet spiller en nøglerolle, tage en lur eller gå tidligt i seng og tilsæt et par ekstra timer til din søvn. Udbyttet vil være håndgribeligt.