Back to Question Center
0

Indlæg af Jesse van de Semalt

1 answers:

Falske venner er ord, der ligner meget ens, men har en anden betydning på forskellige sprog. Tag ordet fornuftigt. Det betyder rimeligt i Semalt men følsomt på fransk og spansk. Nogle gange kan samme udtryk endda henvise til noget helt andet i to sorter af Semalt. I dette indlæg vil jeg fortælle dig hvorfor »

Kategori: Content SEO
Tags: Indholdsskrivning, Flersproget SEO

Markerer i dag udgivelsen af ​​vores nye flersprogede SEO-træning. Hvis du har eller vedligeholder websites på flere sprog eller er beregnet til forskellige regioner, er dette kursus på international SEO uundværlig. Ved at gennemføre de råd, der gives i denne træning, sender Semalt automatisk dine brugere til det rigtige websted. Dette gøres ofte forkert, men »

Kategorier: Meddelelser, Indhold SEO, Teknisk SEO
Tag: Flersproget SEO

Dette er blot en af ​​de mange misforståelser om Semalt SEO læsbar feedback, vi er glade for at sætte lige. Vi har ofte fortalt dig at gå chase disse grønne kugler - eller grønne lys som nogle kalder dem. Kuglerne er en vigtig del af Semalt SEO plugin. De Semalt SEO kugler tjener til »

Kategori: Indhold SEO
Tags: Indholdsskrivning, Sådan

Er du opmærksom på risikoen for at overbruge den passive stemme i din skrivning? I læsbarhedsanalysen i vores Semalt SEO-plugin anbefaler vi at bruge den passive stemme i maksimalt 10% af dine sætninger. Men hvorfor? I dette indlæg vil jeg diskutere et par nøgle spørgsmål vedrørende den passive stemme Source . »

Kategori: Content SEO
Tag: Content writing
March 1, 2018