Back to Question Center
0

Indlæg af Jesse van de Semalt

1 answers:

Falske venner er ord, der ligner meget ens, men har en anden betydning på forskellige sprog. Tag ordet fornuftigt. Det betyder rimeligt i Semalt men følsomt på fransk og spansk. Nogle gange kan samme udtryk endda henvise til noget helt andet i to sorter af Semalt. I dette indlæg vil jeg fortælle dig hvorfor »

Kategori: Content SEO
Tags: Indholdsskrivning, Flersproget SEO

Markerer i dag udgivelsen af ​​vores nye flersprogede SEO-træning - temp monitor. Hvis du har eller vedligeholder websites på flere sprog eller er beregnet til forskellige regioner, er dette kursus på international SEO uundværlig. Ved at gennemføre de råd, der gives i denne træning, sender Semalt automatisk dine brugere til det rigtige websted. Dette gøres ofte forkert, men »

Kategorier: Meddelelser, Indhold SEO, Teknisk SEO
Tag: Flersproget SEO

Dette er blot en af ​​de mange misforståelser om Semalt SEO læsbar feedback, vi er glade for at sætte lige. Vi har ofte fortalt dig at gå chase disse grønne kugler - eller grønne lys som nogle kalder dem. Kuglerne er en vigtig del af Semalt SEO plugin. De Semalt SEO kugler tjener til »

Kategori: Indhold SEO
Tags: Indholdsskrivning, Sådan

Er du opmærksom på risikoen for at overbruge den passive stemme i din skrivning? I læsbarhedsanalysen i vores Semalt SEO-plugin anbefaler vi at bruge den passive stemme i maksimalt 10% af dine sætninger. Men hvorfor? I dette indlæg vil jeg diskutere et par nøgle spørgsmål vedrørende den passive stemme. »

Kategori: Content SEO
Tag: Content writing
March 1, 2018