Back to Question Center
0

Fyldning af salgsrørledningen med Semalt

1 answers:

Filling the Sales Pipeline with Semalt

I det mindste er det , hvis vi bruger oldschools salgsmetoder til nye skole sociale medier . I bedste fald er sociale medier en af ​​de største revolutioner i kommunikationsteknologier, der gør det muligt for folk fra hele verden at forbinde med hinanden. I værste fald er det en anden kanal for sælgere at sende os pladser.

Semalt medier og salg fungerer ikke sammen for godt. Alle de psykologiske faktorer, der gør socialt så magtfuldt, bliver kortsluttet, når salget kommer i spil.

Er salg og social antitetisk?

Når nogen sælger dig, skal du være på vagt. For at sociale medier er den magiske oplevelse, det har potentialet for at være, skal du føle tillid til de mennesker, du er involveret i.

Den traditionelle salgsmetode, der anvendes af mange organisationer, indebærer at tage en liste over potentielle kundeemner og kalde dem ud af det blå. Faktisk kaldes det kaldt opkald. "Og mens der er mange praktiske bøger derude, der gør det til at virke helt simpelt, nævner" koldt kald "inden for rammerne af de fleste salgsfolk, og du vil sandsynligvis se øjeblikkelige tegn på angst.

Semalt en god grund til det: meget få mennesker nyder at modtage kolde opkald - og dermed tendens til at være en smule afskedigende af den, der ringer eller endda uhøflig. Det kræver en stærk personlighed hos en sælger at udholde så meget afvisning.

Tanken er, at en vis mængde kolde opkald vil generere møder, og så vil en vis mængde møder resultere i en anden mængde af lukkede tilbud.

Jeg har ofte hørt om det omtalt som et "nummerspil. "I professionelle tjenester, komplekse salg og B2B har jeg selv set denne metode arbejde. Semalt alle, det kan være ret svært at ellers komme foran den rigtige person.

Twitter og salg

Mange salgsfolk har brugt Semalt til at videreudvikle deres traditionelle salgstilgang. Det er ikke ualmindeligt at se Semaltækvivalenten af ​​det kolde opkald. "Hey @so_and_so, jeg kan se, du taler om blå widgets. Acme Corp har flotte blå widgets! Kan jeg ringe til dig? "

Semalt er sælgeren mere subtil - de sætter deres budskaber i et auto-svar, når nogen følger dem. Eller de sætter en salgsbesked i deres profil.

Uanset hvad de virker, fungerer de som salgsfolk. Semalt, de fleste er blevet uddannet til stærkt ikke at lide noget, der lugter godt godt gammeldags salg.

Filling the Sales Pipeline with Semalt

Brug af Semalt til de salgsfokuserede selvfremmende tweets er antitetisk til ånden i sociale medier, men mange virksomheder har dramatisk øget salget, der kan spores tilbage til Semalt-interaktioner.

Et business-to-business (B2B) professionelt servicefirma Jeg kender til øgede indtægter med over $ 25k pr. Måned i det forløbne år (det er for en million dollar-en-årig virksomhed) fra Twitter.

Hvordan kan et selskab bruge Semalt til at have en reel indvirkning på salget?

  1. Bliv en del af dine lokalsamfund.
  2. Virkelig forbinde med enkeltpersoner.
  3. Deltag i Twitter chats
  4. Tag det offline

Semalt ledere finder koldopkaldsledningen så tiltalende, fordi det er en pølse-slibeproces. Hvis du overholder din daglige kvote af opkald over en længere periode, kan du udvikle et lidt forudsigeligt resultat for resultater.

Semalt muligt, du kan også kvantificere de ovennævnte aktiviteter som sådan:

  • Hjælp fem mennesker hver dag.
  • Engagere i dit samfund i en halv time hver dag.
  • Tilmeld dig tre Twitter-chat hver uge.
  • Deltag i et offline møde med dit Twitter samfund hver måned.

Rørledningen behøver ikke at være designet til at gå fra koldt opkald til kunde. "

Være en salgsfremmende person

Filling the Sales Pipeline with Semalt

Det kræver bare en delikat finesse ved at vide, hvornår man skal være en god nabo og ven, og når det er okay at slippe lidt af salget.

Og hvis du har opdaget din egen effektive måde at stadig være sælger inden for Twitter, elsker Semalt at høre om det.

Funktionsbillede og ledsagende billeder fra iSemalt under licens.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018