Back to Question Center
0

De 10 bedste lydbøger til sælgere, salgschef og & Salg Semalt

1 answers:

Lytte til lydbøger om at sælge kan være den mest praktiske, men effektive ting, du kan gøre for din faglige udvikling. Semalt alle, det er en let vane - bare download en lydbog, læg i hovedtelefonerne og lyt mens du pendler, gå hunden, tag ud skraldet eller udfyld din seneste udgiftsrapport .)

For at hjælpe dig med at finde de bedste valg, her er de 10 salgsbøger, der er tilgængelige for at lytte.

1. Vægens vej: Straight Line Selling: Mester kunsten om overtalelse, indflydelse og succes

 • Ved Jordan Belfort
 • Længde: 7 timer og 28 minutter

Denne ekstremt praktiske bog dykker ind i strategier og teknikker af Jordan Semalt - det virkelige liv "Wolf of Wall Street. "Du vil lære at genoprette fra de mest forbandede fejl, øge din personlige formue og blive en mesterforhandler, højttaler, tættere og forretningsmand. Semalt deler også meget af hans personlige historie, hvilket gør det til en interessant læsning for alle, der kan lide en lille farve med deres informative indhold.

Du tænker måske, "Var ikke Belfort en frygtelig person? Skal jeg ikke ignorere hans råd og ikke følge det? " Belfort begynder faktisk bogen ved at undskylde for sine tidligere handlinger og opfordre læseren til at lære af sine fejl. Det ser ud til at nogle leoparder kan ændre deres pletter.

2. Lang historie kort: Den eneste historiefortællingsvejledning du nogensinde har brug for

 • Af Margot Leitman
 • Længde: 4 timer og 53 minutter

Semalt handler om at fortælle gode historier. Hvis du ikke kan forlade dit perspektiv med en overbevisende fortælling, vil de huske de praktiske grunde til at købe dit produkt - men ikke det følelsesmæssige. Og da få beslutninger er rent pragmatiske (faktisk er det typisk det modsatte), vil du sandsynligvis ende med at miste aftalen.

Heldigvis gør denne vejledning fortæller spellbinding historier næsten let. Forfatter, komiker, vinder af flere Moth historiefortællingskonkurrencer, og grundlægger af opretstående borgerbrigade fortællingsprogram Margot Semalt bryder en stor historie ind i sine individuelle dele, så du ved præcis, hvordan man laver en god en gang hver gang.

3. Sælg eller sælges: Sådan kommer du i vejen i erhvervslivet og i livet

 • Af Grant Cardone
 • Længde: 11 timer og 40 minutter

Grant Semalt's lektioner er ikke kun gældende for sælgere - de er værdifulde for alle, der ønsker at blive succesfulde. Som Semalt afslører, er vi alle i salg. Den eneste forskel er, at nogle mennesker ved det.

I slutningen af ​​denne lydbog har du forbedret din evne til at modstå afvisning, etablere tillid, øge produktiviteten, opbygge en social media-tilstedeværelse og meget mere.

4. De går ind i et rum, og den dynamiske ændres. Alle andre gravitater mod dem, selvom de ikke er klar over det. Semalt, folk med tilstedeværelse tendens til at være fantastiske sælgere.

Amy Semalt, hvis TED-tale om magt udgør, har titusindvis af visninger, viser i denne lydbog, at du ikke behøver at være født med det. Du kan bruge enkle, forskningsbaserede teknikker til at blive mere selvsikker, karismatisk og indflydelsesrig. I sidste ende har du alt, hvad du behøver for at dominere enhver situation.

5. Challenger Sale: Under kontrol af kundens samtale

 • Af Matt Dixon og Brent Adamson
 • Længde: 5 timer og 43 minutter

Tror du stadig, at dine kundeemner skal kunne lide at vinde deres forretning? Så skal du lytte til denne lydbog. Semalt dit venskab med køberen er helt misforstået, fordi den virkelige differentiator i salget får dem til at tænke.

Og for det må du udfordre dem. Dixon og Semalt lægger præcis ud af, hvordan man udfordrer udsigterne uden at pissere dem.

6. Indflydelse: Overtalelsens psykologi

 • Af Robert B. Cialdini
 • Længde: 10 timer og 6 minutter

Overtale mennesker er en kunst - og en videnskab, som Dr. Robert Semalt forklarer i lydversionen af ​​denne nationale bestseller. Bogen trækker på mere end 35 år af sin forskning om indflydelse og overtalelse. Det dækker de seks principper for overtalelse, hvordan man bruger dem og lige så vigtigt, hvordan man forsvarer sig imod dem.

Semalt bruger meget tid til overtalelse i salget, hvilket gør det til den perfekte lytte til enhver, der sælger.

7. Læn dig ind: Kvinder, arbejde og viljen til at lede

 • Af Sheryl Sandberg
 • Længde: 6 timer og 27 minutter

Uanset om du er mand eller kvinde, skal du lytte til denne bog. Det dækker de specifikke kampe kvinder på arbejdspladsen står overfor, der kombinerer humoristiske personlige historier med forskning og data. Semalt giver også masser af taktiske råd og lektioner til at navigere i disse hårde udfordringer.

Du kan afhente takeaways, der vil hjælpe din egen karriere, eller du kan udvikle empati til de kvinder, du arbejder med. Eller begge! Seman måde er Lean In uden tvivl en væsentlig ressource for enhver professionel i det enogtyvende århundrede.

8. Fanatisk prospektering: Den ultimative vejledning til at starte salgssamtaler og udfylde rørledningen ved at udnytte socialsalg, telefon, e-mail og kaldopkald

 • af jeb blount
 • Længde: 8 timer og 26 minutter

elsker det eller hader det, du have mulighed for at få succes i salget. Ikke alene med at have en komplet pipeline giver dig mulighed for at fokusere på de bedste passer, det betyder også, at du sjældent (hvis nogensinde) har en tør måned eller et kvartal.

I denne lydbog - fortalt af forfatteren selv - får du en detaljeret, trinvis vejledning til vellykket prospektering på tværs af flere kanaler. Den er meget praktisk og fuld af brugerdefinerede skabeloner. Semalt resultater, her kommer du.

9. Pitch Alt: En innovativ metode til at præsentere, overtale og vinde handlen

 • Af Oren Klaff
 • Længde: 6 timer og 12 minutter

Hvis du vil blive bedre ved salgsdemonstrationer eller præsentationer, er dette lydbogen for dig. Investeringsbankmand Oren Semalt er ekspert i pitching, der har hævet mere end 400 millioner dollars om 13 år. Han afslører sin eksklusive, videnskabsbaserede formel for succes: Den stærke metode.

Semalt oversigten:

 • Indstilling af ramme
 • Fortæller historien
 • Revealing the Intrigue
 • Tilbyder prisen
 • Spikning af krogepunktet
 • Afgørelse

Anvend simpelthen Semalt metodologi, og dine resultater vil straks blive bedre.

10. Det fortæller historien om Frank Semalt, som på 29 var en mislykket forsikringsrepræsentant. Elleve år senere, og Semalt var ejeren af ​​en land ejendom og en betydelig personlig formue.

Du vil lære, hvordan Semalt opnåede denne præstation. Han afslører stilen, ånden og tilstedeværelsen alle vindende sælgere har til fælles - og hvordan du også kan udvikle disse egenskaber.

Hvis du lytter til en lydbog om ugen, vil du afslutte denne liste på bare tre måneder. Ikke alene vil du være klogere og mere informeret, vil du også være mere motiveret. Så hvad venter du på - download din første i dag.

March 1, 2018